Jump to content
Dogomania

Wyniki z zagranicy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

jak ja go zobaczylam to stwierdzilam to samo:loveu: , potem sie spytalam czy sama Asia go widziala,kiedy go zobaczyla stwierdzila to samo;) no moze malenka roznica w masce:eviltong:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Miśka']ja tam kilka jednak roznic zauwazam, niekoniecznie w umaszczeniu ;-)... dosc znacznych nawet.[/QUOTE]
nie no spoko :) mam nadzieje, ze wszystkie na korzysc Laredo :eviltong: ;)

Posted

[quote name='ReiMar']nie no spoko :) mam nadzieje, ze wszystkie na korzysc Laredo :eviltong: ;)[/quote]

Asia, znajac Cie, nawet gdyby nie to nie odwazylabym sie tego glosno powiedziec ;)

Posted

[quote name='ReiMar']Nie no juz za samo to masz :mad: :lmaa: :chainsaw: :2gunfire: :eviltong: ;)[/quote]

dobra, dobra. powiesilabys mnie za... no nie wiem za co - cos bys znalazla na pewno ;-)

zeby bylo w temacie to napisze, ze mnie ciagle zastanawia i chyba w koncu wypytam u zrodla jak to jest z uprawnieniami hodowlanymi na Wegrzech. Bo swego czasu mialam wszystkie wyniki z kilku sezonow, kiedy w latach nastepnych pojawialy sie na wystawach mioty po rodzicach, ktorzy nie byli wystawiani. Tam jest wiecej czynnych hodowli przeciez niz te ktore standardowo sie pojawiaja na ringach.

• 2 weeks later...
Posted

Pierwsze wieści z Nitry!!!
Winterfrost's PEGASO - CAJC, BOB - ukończony Mł.Championat Słowacji!!!!
Ewa duża buźka za kolejny sukces!!! :multi:
Cacib Pies Tokima's ten sam co wygrał w Budapeszcie, cacib suka Doghouse Farm Aisha!
BOG i BIS Dnia Asiaczkowy basenji!!! Joasiu serdeczne gratki!!! :crazyeye: :multi:

Posted

[quote name='zpr']Pierwsze wieści z Nitry!!!
Winterfrost's PEGASO - CAJC, BOB - ukończony Mł.Championat Słowacji!!!![/quote]

Jaki ten duet staje się już nudny, nie uważacie? :diabloti:
A tak na poważnie to.... :loveu:
Gratulacje od NigdyNigdziaków! :multi:

[quote name='zpr']BOG i BIS Dnia Asiaczkowy basenji!!! Joasiu serdeczne gratki!!! :crazyeye: :multi:[/quote]

Asiaczku, serdeczne gratulacje- zepchnąć z pudła Muminka to niebywały sukces :diabloti:
Widzisz, że się te haskate brzydactwa da przegonić, jak się chce ;)
Za BiS'a Dnia gratulujemy podwójnie:multi:

Posted

[quote name='NigdyNigdy']Asiaczku, serdeczne gratulacje- zepchnąć z pudła Muminka to niebywały sukces :diabloti:
Widzisz, że się te haskate brzydactwa da przegonić, jak się chce ;)
Za BiS'a Dnia gratulujemy podwójnie:multi:[/quote]
Kasiu ale Asiaczki już nie raz przegoniły te futrzate na finałach:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cacib Pies Tokima's ten sam co wygrał w Budapeszcie, cacib suka Doghouse Farm Aisha!
BOG i BIS Dnia Asiaczkowy basenji!!! Joasiu serdeczne gratki!!! :crazyeye: :multi:[/quote]

ASIU BARDZO GRATULUJE moja imienniczko:)) cudny sukces jak na cudnego psa przystało;) :multi: :multi:

Posted

[quote name='Savannah']Kasiu ale Asiaczki już nie raz przegoniły te futrzate na finałach:loveu::loveu::loveu:[/quote]

No BA! To, że Asiaczki sroce spod ogona nie wypadły to ja wiem nie od dziś :p
Ale już tyle razy Asiaczek narzekał, że z tym futrzastymi trudno wygrać, że hohooo :evil_lol:

Posted

[quote name='NigdyNigdy']No BA! To, że Asiaczki sroce spod ogona nie wypadły to ja wiem nie od dziś :p
Ale już tyle razy Asiaczek narzekał, że z tym futrzastymi trudno wygrać, że hohooo :evil_lol:[/quote]
Narzekał Asiaczek narzekał:evil_lol: Mam nadzieje że jutro Farik weźmie BISa całej wystawy

Posted

BOG i BIS Dnia Asiaczkowy basenji!!! Joasiu serdeczne gratki!!! :crazyeye: :multi:[/quote]

[SIZE=3][COLOR=royalblue][B]GRATULACJE dla Joasi i Ewy!!!! Polskie psiaki znowu górą[/B][/COLOR][/SIZE] :multi: :multi: :multi:

Posted

No to powrocilismy-
Mumino ukończył Mł. Ch. Sk z czego sie bardzo cieszymy :) dodatkowo w porownaniu wygrał rase z wyżej wymienionym Tokima (z czego cieszymy sie jeszcze bardziej :evil_lol: )
(swoja droga na mnie ten pies nie zrobil wrazenia - handler byl wko.... i chyba do konca nie wiedział co sie stało, bo swojej wygranej był pewnie w 100% pewien :) a tu taki psikus :)
Nic wiecej nie wywalczyliśmy nie da sie ukryć ze Mumin miał daleko gdzieś ustawianie sie na wystawie - za to Asiaczek zaszalał i tu po raz Kolejny NASZE OGROMNE GRATUlACJE. Cała polska ekipę wspieraliśmy ogromnymi brawami i było naprawdę sympatycznie :)

Posted

[quote name='Savannah']Narzekał Asiaczek narzekał:evil_lol: Mam nadzieje że jutro Farik weźmie BISa całej wystawy[/quote]

Oj ja tez mam taka nadzieje - wczoraaj Asiaczek ze wzruszenie aż sie popłakał :)
Naprawde było bardzo fajnie, cała hala słyszała że z Polski jesteśmy :)

Posted

[quote name='Nitor-Nivalis']
(swoja droga na mnie ten pies nie zrobil wrazenia - handler byl wko.... i chyba do konca nie wiedział co sie stało, bo swojej wygranej był pewnie w 100% pewien :) a tu taki psikus :)
[/quote]
No jak już napisałam na wynikach z ringu sh, nie wiem skąd u niego te nerwy:roll: zwłaszcza że przegrał z pięknym psem :) coż pewność siebie go zgubiła:evil_lol:

Posted

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/350/tnhpim2346vw6.jpg[/IMG][/URL]

Nitra 2006

Oj nie chciału mu się ładnie ustawiać ! Ale biegał fenomenalnie !
Sukces zasłużony ! Więc gratulacje !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...