Monika R. Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 jak ja go zobaczylam to stwierdzilam to samo:loveu: , potem sie spytalam czy sama Asia go widziala,kiedy go zobaczyla stwierdzila to samo;) no moze malenka roznica w masce:eviltong:
Miśka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ja tam kilka jednak roznic zauwazam, niekoniecznie w umaszczeniu ;-)... dosc znacznych nawet.
Monika R. Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 przeciez widze ze sie od siebie jednak róznią,tylko stwierdzilam ze mają calkiem podobne mordki jak to Agnieszka wczesniej napisala,
---------- Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Miśka']ja tam kilka jednak roznic zauwazam, niekoniecznie w umaszczeniu ;-)... dosc znacznych nawet.[/QUOTE] nie no spoko :) mam nadzieje, ze wszystkie na korzysc Laredo :eviltong: ;)
Miśka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='ReiMar']nie no spoko :) mam nadzieje, ze wszystkie na korzysc Laredo :eviltong: ;)[/quote] Asia, znajac Cie, nawet gdyby nie to nie odwazylabym sie tego glosno powiedziec ;)
---------- Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Nie no juz za samo to masz :mad: :lmaa: :chainsaw: :2gunfire: :eviltong: ;)
flashka-g Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Laredo ma innego handlera:evil_lol: nie tak przystojnego jak Gregor..w sumie to wogole nie przystojny ten handler Laredo:lol: :lol: :lol: Ani jeden ani drugi;)
Miśka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='ReiMar']Nie no juz za samo to masz :mad: :lmaa: :chainsaw: :2gunfire: :eviltong: ;)[/quote] dobra, dobra. powiesilabys mnie za... no nie wiem za co - cos bys znalazla na pewno ;-) zeby bylo w temacie to napisze, ze mnie ciagle zastanawia i chyba w koncu wypytam u zrodla jak to jest z uprawnieniami hodowlanymi na Wegrzech. Bo swego czasu mialam wszystkie wyniki z kilku sezonow, kiedy w latach nastepnych pojawialy sie na wystawach mioty po rodzicach, ktorzy nie byli wystawiani. Tam jest wiecej czynnych hodowli przeciez niz te ktore standardowo sie pojawiaja na ringach.
zpr Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pierwsze wieści z Nitry!!! Winterfrost's PEGASO - CAJC, BOB - ukończony Mł.Championat Słowacji!!!! Ewa duża buźka za kolejny sukces!!! :multi: Cacib Pies Tokima's ten sam co wygrał w Budapeszcie, cacib suka Doghouse Farm Aisha! BOG i BIS Dnia Asiaczkowy basenji!!! Joasiu serdeczne gratki!!! :crazyeye: :multi:
NigdyNigdy Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='zpr']Pierwsze wieści z Nitry!!! Winterfrost's PEGASO - CAJC, BOB - ukończony Mł.Championat Słowacji!!!![/quote] Jaki ten duet staje się już nudny, nie uważacie? :diabloti: A tak na poważnie to.... :loveu: Gratulacje od NigdyNigdziaków! :multi: [quote name='zpr']BOG i BIS Dnia Asiaczkowy basenji!!! Joasiu serdeczne gratki!!! :crazyeye: :multi:[/quote] Asiaczku, serdeczne gratulacje- zepchnąć z pudła Muminka to niebywały sukces :diabloti: Widzisz, że się te haskate brzydactwa da przegonić, jak się chce ;) Za BiS'a Dnia gratulujemy podwójnie:multi:
Gosia & c.o. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [B][COLOR=blue]SUPER SUPER SUPER!!![/COLOR] OGROMNE GRATULACJE[/B] dla całej ekipy!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Savannah Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='NigdyNigdy']Asiaczku, serdeczne gratulacje- zepchnąć z pudła Muminka to niebywały sukces :diabloti: Widzisz, że się te haskate brzydactwa da przegonić, jak się chce ;) Za BiS'a Dnia gratulujemy podwójnie:multi:[/quote] Kasiu ale Asiaczki już nie raz przegoniły te futrzate na finałach:loveu::loveu::loveu:
flashka-g Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='zpr']Pierwsze wieści z Nitry!!! Winterfrost's PEGASO - CAJC, BOB - ukończony Mł.Championat Słowacji!!!! Ewa duża buźka za kolejny sukces!!! :multi: Cacib Pies Tokima's ten sam co wygrał w Budapeszcie, cacib suka Doghouse Farm Aisha! BOG i BIS Dnia Asiaczkowy basenji!!! Joasiu serdeczne gratki!!! :crazyeye: :multi:[/quote] ASIU BARDZO GRATULUJE moja imienniczko:)) cudny sukces jak na cudnego psa przystało;) :multi: :multi:
NigdyNigdy Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Savannah']Kasiu ale Asiaczki już nie raz przegoniły te futrzate na finałach:loveu::loveu::loveu:[/quote] No BA! To, że Asiaczki sroce spod ogona nie wypadły to ja wiem nie od dziś :p Ale już tyle razy Asiaczek narzekał, że z tym futrzastymi trudno wygrać, że hohooo :evil_lol:
Savannah Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='NigdyNigdy']No BA! To, że Asiaczki sroce spod ogona nie wypadły to ja wiem nie od dziś :p Ale już tyle razy Asiaczek narzekał, że z tym futrzastymi trudno wygrać, że hohooo :evil_lol:[/quote] Narzekał Asiaczek narzekał:evil_lol: Mam nadzieje że jutro Farik weźmie BISa całej wystawy
Cyraneczka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='zpr']Pierwsze wieści z Nitry!!! Winterfrost's PEGASO - CAJC, BOB - ukończony Mł.Championat Słowacji!!!! Ewa duża buźka za kolejny sukces!!! :multi: Cacib Pies Tokima's ten sam co wygrał w Budapeszcie, cacib suka Doghouse Farm Aisha! BOG i BIS Dnia Asiaczkowy basenji!!! Joasiu serdeczne gratki!!! :crazyeye: :multi:[/quote] [SIZE=3][COLOR=royalblue][B]GRATULACJE dla Joasi i Ewy!!!! Polskie psiaki znowu górą[/B][/COLOR][/SIZE] :multi: :multi: :multi:
jolka11 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [B][SIZE=4][COLOR=SeaGreen]JA RÓWNIEŻ WSZYSTKIM SERDECZNIE GRATULUJĘ !!:klacz::klacz::klacz:[/COLOR][/SIZE][/B]
Nitor-Nivalis Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No to powrocilismy- Mumino ukończył Mł. Ch. Sk z czego sie bardzo cieszymy :) dodatkowo w porownaniu wygrał rase z wyżej wymienionym Tokima (z czego cieszymy sie jeszcze bardziej :evil_lol: ) (swoja droga na mnie ten pies nie zrobil wrazenia - handler byl wko.... i chyba do konca nie wiedział co sie stało, bo swojej wygranej był pewnie w 100% pewien :) a tu taki psikus :) Nic wiecej nie wywalczyliśmy nie da sie ukryć ze Mumin miał daleko gdzieś ustawianie sie na wystawie - za to Asiaczek zaszalał i tu po raz Kolejny NASZE OGROMNE GRATUlACJE. Cała polska ekipę wspieraliśmy ogromnymi brawami i było naprawdę sympatycznie :)
Nitor-Nivalis Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Savannah']Narzekał Asiaczek narzekał:evil_lol: Mam nadzieje że jutro Farik weźmie BISa całej wystawy[/quote] Oj ja tez mam taka nadzieje - wczoraaj Asiaczek ze wzruszenie aż sie popłakał :) Naprawde było bardzo fajnie, cała hala słyszała że z Polski jesteśmy :)
Savannah Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis'] (swoja droga na mnie ten pies nie zrobil wrazenia - handler byl wko.... i chyba do konca nie wiedział co sie stało, bo swojej wygranej był pewnie w 100% pewien :) a tu taki psikus :) [/quote] No jak już napisałam na wynikach z ringu sh, nie wiem skąd u niego te nerwy:roll: zwłaszcza że przegrał z pięknym psem :) coż pewność siebie go zgubiła:evil_lol:
piotrjan Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/350/tnhpim2346vw6.jpg[/IMG][/URL] Nitra 2006 Oj nie chciału mu się ładnie ustawiać ! Ale biegał fenomenalnie ! Sukces zasłużony ! Więc gratulacje !
piotrjan Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img80.imageshack.us/img80/5346/tnhpim2345xn9.jpg[/IMG][/URL] Nitra 2006 - Handlerski duet
piotrjan Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img295.imageshack.us/img295/2060/tnhpim2364um9.jpg[/IMG][/URL] Nitra 2006 Brawooooooooooooooo Asia !
Nitor-Nivalis Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 brawo brawo :) mam nadzieje ze dzisiaj poszlo jeszcze lepiej :)
kalina. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ma ktoś spis zagranicznych wystaw na 2007 rok?
Recommended Posts