zpr Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 NigdyNigdy napisał(a):Eeee tam! :razz: Nie dziękuj tylko za ostatniego CACIB'a się zabieraj ;) Jasne, w listopadzie próbujemy!!! :evil_lol:
Nitor-Nivalis Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 International Show Leon 24-09-06 Judge: Juan Naveda (Spain) Winterfrost’s Chicho Terremoto- CAC (Ch. Esp, Pl, Winterfrost’s Hakuna Matata x Ch. World, Winterfrost’s Sweet Sensation) Ch, Simba del Karraces CACIB- BOB (Ch. Darhman de Garcimen x Priscila del Karraces) Winterfrost’s Amber Ice- CAC-CACIB- BOS - ukonczony Ch. Hiszpanii (Ch. World, Esp, Int, Artic Blue Texas Ranger x Sekene’s Winterfrost’s Salsa) [SIZE=3]Ch Abby dos Campos da Rahina. RCACIB (Ch Allidan Dardian Turn the Page x Ch Dardians Chablis) Gratulacje dla Amber Ice:loveu:
Savannah Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):International Show Leon 24-09-06 Judge: Juan Naveda (Spain) Winterfrost’s Chicho Terremoto- CAC (Ch. Esp, Pl, Winterfrost’s Hakuna Matata x Ch. World, Winterfrost’s Sweet Sensation) Ch, Simba del Karraces CACIB- BOB (Ch. Darhman de Garcimen x Priscila del Karraces) Winterfrost’s Amber Ice- CAC-CACIB- BOS - ukonczony Ch. Hiszpanii (Ch. World, Esp, Int, Artic Blue Texas Ranger x Sekene’s Winterfrost’s Salsa) [SIZE=3]Ch Abby dos Campos da Rahina. RCACIB (Ch Allidan Dardian Turn the Page x Ch Dardians Chablis) Gratulacje dla Amber Ice:loveu: Gratulacje dla Danieli i Antonio oraz Amber Ice :)
Asdf Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 na ile te wyniki są wiarygodne?? bo jam mam całkiem inne, a chodzi napewno o tą samą wystawe
Nitor-Nivalis Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 USH napisał(a):na ile te wyniki są wiarygodne?? bo jam mam całkiem inne, a chodzi napewno o tą samą wystawe sa bardzo wiarygodne !!!!!! moze jakies szczegóły !!!!
Savannah Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):International Show Leon 24-09-2006 Judge: Juan Naveda (Spain) Winterfrost’s Chicho Terremoto- CAC (Ch. Esp, Pl, Winterfrost’s Hakuna Matata x Ch. World, Winterfrost’s Sweet Sensation) Ch, Simba del Karraces CACIB- BOB (Ch. Darhman de Garcimen x Priscila del Karraces) Winterfrost’s Amber Ice- CAC-CACIB- BOS - ukonczony Ch. Hiszpanii (Ch. World, Esp, Int, Artic Blue Texas Ranger x Sekene’s Winterfrost’s Salsa) [SIZE=3]Ch Abby dos Campos da Rahina. RCACIB (Ch Allidan Dardian Turn the Page x Ch Dardians Chablis) Gratulacje dla Amber Ice:loveu: ja jeszcze tylko dodam do wyników, że SIMBA del Karraces wygrał BOG a także był 3 na BIS.
piotrjan Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 No , no , znowu moje ulubione hodowle górą . Gratulacje dla Danieli i Antonio oraz Jose Carlos'a . Przy okazji pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów .
Asdf Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Winterfrost’s Chicho Terremoto- CAC , BDB bez CAC (Ch. Esp, Pl, Winterfrost’s Hakuna Matata x Ch. World, Winterfrost’s Sweet Sensation) Jak możesz to dowiedz się dokładnie, bo infromacje jakie ja mam też są z bardzo wiarygodnego zrodła !!!
Nitor-Nivalis Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='USH']Winterfrost’s Chicho Terremoto- CAC , BDB bez CAC (Ch. Esp, Pl, Winterfrost’s Hakuna Matata x Ch. World, Winterfrost’s Sweet Sensation) Jak możesz to dowiedz się dokładnie, bo infromacje jakie ja mam też są z bardzo wiarygodnego zrodła !!! CHICHO DOSTAŁ CAC I OCENE DOSKONAŁĄ !!!!!!!! Zastanawia mnie skad masz te informacje - bo sa bynajmniej nie sparwdzone i nie prawdziwe !!!!!!!!!!
Asdf Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Tak długo zwlekałam z odpowiedzią aby być pewną tego co pisze. Trudno będzie cokolwiek udowodnić, w każdym razie podtrzymuje,że ten piesek dostał BDB. W Hiszpani bdb często się zdarza,więc nie ma co się przejmować.
Nitor-Nivalis Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='USH']Tak długo zwlekałam z odpowiedzią aby być pewną tego co pisze. Trudno będzie cokolwiek udowodnić, w każdym razie podtrzymuje,że ten piesek dostał BDB. W Hiszpani bdb często się zdarza,więc nie ma co się przejmować. Tu nie chodzi o to co ty podtrzymujesz badz nie - ale o to ze masz bledne informacje - ktorych nawet nie raczylas sparwdzic, w dodatku usiłujesz wmówic mi że moje informacje sa blędne a co za tym idzie błędne informacje maja takze wlasciciele psa a to juz chyba malo prawdopodobne, dlatego zmien swoj post, przepros wlascicieli, albo udowodnij to co piszesz a w zwiazku z tym ze udowodnic tego nie mozesz, pozostaje ci to drugie, Nie napisalas takze skad masz takie informacje - bo jak mniemam na wystawie cie nie było. I nie wrzucaj wiecej informacji ktorych nie jestes pewna !!!!!!!!!
Asdf Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Jestem pewna tych informacji i dlatego je wsadziłam i zanim to zrobiłam upewniłam sie jak jest. Nie mam zadnego celu w podowanie innych wiadomosc. Skąd wiesz,że nie było mnie na tej wystawie?? Dla mnie temat zamknięty.
Nitor-Nivalis Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Twoje informacje sa nie prawdziwe, nie wiem jaki mialas cel w podawaniu ich, ale mysle ze najbardziej zorientowana w temacie osoba jest wlasciciel psa. Na wystawie byly 3 hiszpanskie hodowle, jak mniemam informacje masz od osoby zupełnie postronnej, ktora zapewne przechodzila i widziala ale nie do konca chyba wie co widziala :) informacji nie sparwdzilas !!!! mimo tego ze nie musze ci nic udowadniac, to zeby nie bylo nie jasnosci wrzucam karte oceny Chicho na ktorej wyraznie napisane jest ze dostal CAC i ex, dlatego PRZEPROS WŁASCICIELI ( POPRAW SWOJ POST) i NIE PODAWAJ WIECEJ NIE SPARWDZONYCH INFORMACJI !!!!!!
Nitor-Nivalis Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='USH'] Skąd wiesz,że nie było mnie na tej wystawie?? . Kurcze zdaje sie ze widziałam cie w tym czasie na wystawie we wroclawiu ale moze to byla fatamorgana albo moze masz klona :p pewnie prawdy sie nie dowiem.
Savannah Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Kurcze zdaje sie ze widziałam cie w tym czasie na wystawie we wroclawiu ale moze to byla fatamorgana albo moze masz klona :p pewnie prawdy sie nie dowiem. normalnie Sahara panuje na DGM:cool3: Nitor-Nivalis - to musiała być zbiorowa fatamorgana, bo ja też widziałam USH we Wrocławiu
Gosia & c.o. Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 LAUSANNE CACIB 15.10.2006 SIBERIAN HUSKY sędzia: Guido Schafer (D) PSY kl.szczeniąt Lance de Ciukci - 1 VP kl.pośrednia The Artic Rainbow -chyba V1,ale głowy nie dam kl.otwarta Sherakan de Ciukci- V1 CAC, res.CACIB Pablito del Karraces -V2 res.CAC Pacific Blues of Nashkaia- V3 Ch.Karnovanda's Alexander Wolf-abs. The Deep Sound Of Silence-abs. Serhat de Ciukci-abs. kl.championów Innisfree's Inside Trade- V1, CAC, CACIB, BOB i spóżniony na finały :mad: Kelisberg del Karraces - V2 res.CAC Regular Power OF Cool Water - V3 SUKI kl.młodzieży Drive Me Crazy Of Wolf Point- V1 Jun.CAC kl.pośrednia Kt The Unforgettable Glen Eagle - abs. kl.otwarta Ticket To Ride Of Cool Water- V1 CAC, CACIB Scionkawakan and Brown Hawk- V2 Laguna de Ciukci - V3 Ultimate Dream Dite Ulicia De La Plaine Du Yukon -V4 Debelah de Ciukci-abs. Kirsten de Ciukci-abs. kl.championów Bain's Northern Trophy Edition-V1 CAC, res.CACIB Tantoum Pulchra Quam of Baker Lake- V2 res.CAC
zpr Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gosia i kropki napisał(a):LAUSANNE CACIB 15.10.2006 SIBERIAN HUSKY sędzia: Guido Schafer (D) PSY kl.szczeniąt Lance de Ciukci - 1 VP kl.pośrednia The Artic Rainbow -chyba V1,ale głowy nie dam kl.otwarta Sherakan de Ciukci- V1 CAC, res.CACIB Pablito del Karraces -V2 res.CAC Pacific Blues of Nashkaia- V3 Ch.Karnovanda's Alexander Wolf-abs. The Deep Sound Of Silence-abs. Serhat de Ciukci-abs. kl.championów Innisfree's Inside Trade- V1, CAC, CACIB, BOB i spóżniony na finały :mad: Kelisberg del Karraces - V2 res.CAC Regular Power OF Cool Water - V3 SUKI kl.młodzieży Drive Me Crazy Of Wolf Point- V1 Jun.CAC kl.pośrednia Kt The Unforgettable Glen Eagle - abs. kl.otwarta Ticket To Ride Of Cool Water- V1 CAC, CACIB Scionkawakan and Brown Hawk- V2 Laguna de Ciukci - V3 Ultimate Dream Dite Ulicia De La Plaine Du Yukon -V4 Debelah de Ciukci-abs. Kirsten de Ciukci-abs. kl.championów Bain's Northern Trophy Edition-V1 CAC, res.CACIB Tantoum Pulchra Quam of Baker Lake- V2 res.CAC Gratulacje dla Ciukci za kolejne zwycięstwo "na obczyźnie"!!! :multi:
flashka-g Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Innisfree's Inside Trade- V1, CAC, CACIB, BOB i spóżniony na finały :mad: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Savannah Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Stawki z DORTMUNDU 2006 13.10.2006 Bundessieger Psy szczenieta Amarok's BOLCHOI LANCE De Ciukci młodziez Oumiak's A WINTER TALE - exc. posrednia ENRICO From Dexter championow SINCHAN Del Karraces Bain's Northern FORMAL ATTIRE Kortar's FJUDY otwarta Zausel's WHAYATT EARP CRASH BOOM BANG of Danuble-Lowland Oumiak's PUMP UP THE VOLUME - 1 exc.CAC,CACIB, Bundesieger 2006 Karnovanda's ALEXANDER WOLF SERHAT De Ciukci Oumiak's THE SHOW MUST GO ON - nb Suki weteran Taysa's COPPER PRINCESS szczenięta Amarok's BLACK AND WHITE młodziez Innisfree SIENNA ROSE EVANGELIA From Dexter posrednia Zausel's AIN'T SHE SWEET EVERAFTER CAMEO APPEARANCE Oumiak's ADVANCE TO GO - 1 exc., CAC ETERNAL FLAME of White Eternity championow DANCING QUEEN of White Eternity Oumiak's OASIS SADRIN - 1 exc.CAC Bain's Northern TROPHY EDITION otwarta Zausel's BETTER THAN YOU Chefornak's DIDDLINA ANNY'S LITTLE STARLIGHT of Savannah Town Zausele's VOICE LIKE A FOX LAGUNA De Ciukci DEBELAH De Ciukci ---------------------------------------------------------- 14.10.2006 Jahrhundertschau Psy szczenieta Amarok's BOLCHOI LANCE De Ciukci posrednia ENRICO From Dexter Hakeem Kae Kazim Colours of The Night championow Bain's Northern FORMAL ATTIRE Kortar's FJUDY otwarta Zausel's WHAYATT EARP CRASH BOOM BANG of Danuble-Lowland Karnovanda's ALEXANDER WOLF SERHAT De Ciukci Oumiak's THE SHOW MUST GO ON Suki weteran Taysa's COPPER PRINCESS szczenięta Amarok's BLACK AND WHITE młodziez Innisfree SIENNA ROSE EVANGELIA From Dexter posrednia Zausel's AIN'T SHE SWEET EVERAFTER CAMEO APPEARANCE ETERNAL FLAME of White Eternity Taysa's LUMIKKI championow DANCING QUEEN of White Eternity Bain's Northern TROPHY EDITION otwarta Zausel's BETTER THAN YOU ANNY'S LITTLE STARLIGHT of Savannah Town DREAM GIRL of White Eternity Zausele's VOICE LIKE A FOX LAGUNA De Ciukci DEBELAH De Ciukci Taysa's HONEYBUMP
zpr Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Gosia i Kropki ale przegięcie było wczoraj co?! :mad: potem wkleję fotki ;)
Cyraneczka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Gosia i Kropki ale przegięcie było wczoraj co?! :mad: potem wkleję fotki ;) A gdzie wczoraj byłyście??
Izunia:) Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Cyraneczka napisał(a):A gdzie wczoraj byłyście?? Gosia była w Budapeszcie....:]
Izunia:) Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 zpr napisał(a):Gosia i Kropki ale przegięcie było wczoraj co?! :mad: potem wkleję fotki ;) Dragonka tak skrzywdzic... :/ Dawajcie jakieś fotki :P
zpr Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Cyraneczka napisał(a):A gdzie wczoraj byłyście?? W Budapeszcie :eviltong:
Recommended Posts