maga18 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 BOG sobota Kiszyniów [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/9411/resizeofp1010080jk1.jpg[/IMG] niestety nie wiem co to za sh a stawka była taka: PSY młodziez SHEYTAN`S BEAUTY BLACK AND WHITE champ EXPOLRER`S TRADE MARK INDIAN WARRIOR HYDRARGIUM SUKI mlodziez SIBEX BRIGHT BLONDY WIN OF LAITKIPER pośr I-ICY SEDNA NORDIC CHALLENGER championki MERCI SREBRO PÓŁNOCY
Bajon Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis']to już nie do mnie - bo mnie tam nie było ;)[/quote] ja tak się tylko pod Twój pościk podpięłam ;).... .....może PiotrJan albo Jednicka......:cool3: pzdr
Nitor-Nivalis Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='maga18']BOG sobota Kiszyniów [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/9411/resizeofp1010080jk1.jpg[/IMG] niestety nie wiem co to za sh a stawka była taka: PSY młodziez SHEYTAN`S BEAUTY BLACK AND WHITE champ EXPOLRER`S TRADE MARK INDIAN WARRIOR HYDRARGIUM SUKI mlodziez SIBEX BRIGHT BLONDY WIN OF LAITKIPER pośr I-ICY SEDNA NORDIC CHALLENGER championki MERCI SREBRO PÓŁNOCY[/quote] Wyglada mi na Indiaina Warrior Hydrargium ale pewna nie jestem
piotrjan Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Dla takiego pucharku warto się telepać przez połowę świata ( Europy )
Miśka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis']Wyglada mi na Indiaina Warrior Hydrargium ale pewna nie jestem[/quote] a to nie na tej Wystawie Trade Mark skończył championat?
maga18 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 to zdjecie to na pewno BOG ;) a ten puchar to raczej wazon - ceramiczny jest i na dodatek z bliska brzydki :eviltong: - wiem bo mam za pary hodowlane podobny... za to medale fajne dawali za CAC, CACIB i BOB - cos jakby gliniane własnoręcznie robione
nordic blue Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 MOŁDAWIA KISHINEV 2007 01.09.07 CACIB- DENNIS KUZEJL (SLOVENIA) młodziez SHEYTAN`S BEAUTY BLACK AND WHITE-owner Shepeleva Rosja [COLOR=#ff0000]excellent, lokata 1, Winner junior [/COLOR] champ EXPLORER'S`S TRADE MARK-owner Skowronek Polska [COLOR=red]excellent, lokata 2, res.cac, res.cacib[/COLOR] INDIAN WARRIOR HYDRARGIUM-owner Golob Maja, Idrija Słowenia[COLOR=red] excellent, lokata 1, cac, cacib, bob, bog[/COLOR] SUKI mlodziez SIBEX BRIGHT BLONDY WIN OF LAITKIPER-owner Shepeleva Rosja [COLOR=red]excellent, lokata 1, winner junior[/COLOR] pośr I-ICY SEDNA NORDIC CHALLENGER-owner Bolotova Odessa Ukraina[COLOR=red] excellent, lokata 1, cac, cacib[/COLOR] championki MERCI SREBRO PÓŁNOCY-owner Szczepańska Polska [COLOR=red]excellent, lokata 1, cac, res. cacib[/COLOR]
nordic blue Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :placz: MOŁDAWIA KISHINEV 2007 01.09.07 CAC Nikolay Shedyr Rosja młodziez SHEYTAN`S BEAUTY BLACK AND WHITE-owner Shepeleva Rosja [COLOR=#ff0000]excellent, lokata 1, Winner junior [/COLOR][COLOR=blue]BOB:mad: [/COLOR] champ EXPLORER'S`S TRADE MARK-owner Skowronek Polska [COLOR=red]excellent, lokata [COLOR=red]1, cac [/COLOR] [/COLOR] SUKI mlodziez SIBEX BRIGHT BLONDY WIN OF LAITKIPER-owner Shepeleva Rosja [COLOR=red]excellent, lokata 1, winner junior[/COLOR] pośr I-ICY SEDNA NORDIC CHALLENGER-owner Bolotova Odessa Ukraina[COLOR=red] excellent, lokata 1, cac, [/COLOR] championki MERCI SREBRO PÓŁNOCY-owner Szczepańska Polska [COLOR=red]excellent, lokata 1, cac, BOS[/COLOR] [COLOR=#ff0000][/COLOR] [COLOR=blue]OFICJALNIE BOB DOSTAŁ BINGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR] [COLOR=#0000ff]wszyscy widzieli i słyszeli, mi sędzia pogratulował i podał rękę, to był przekręt wszechczasów, nawet na fotkach widać, niestety niektórzy maja tupet i pogrywają nie fair play!!!!!!!!!!!!!!:placz: ludziska sprawdzajcie karty ocen odrazu po ocenie, nie czekajcie aż do rozdania po zakończeniu sędziowania :shake: [/COLOR]
nordic blue Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 MOŁDAWIA KISHINEV 2007 02.09.07 CACIB- Radiuk Swetlana Białoruś młodziez SHEYTAN`S BEAUTY BLACK AND WHITE-owner Shepeleva Rosja [COLOR=red]DYSKFALIFIKACJA:loveu: chyba ją przeklełam (wada zgryzu)[/COLOR] champ EXPLORER'S`S TRADE MARK-owner Skowronek Polska [COLOR=red]excellent, lokata 2, res.cac, res.cacib[/COLOR] INDIAN WARRIOR HYDRARGIUM-owner Golob Maja, Idrija Słowenia[COLOR=red] excellent, lokata 1, cac, cacib, bob, [/COLOR] SUKI mlodziez SIBEX BRIGHT BLONDY WIN OF LAITKIPER-owner Shepeleva Rosja [COLOR=red]excellent, lokata 1, winner junior[/COLOR] pośr I-ICY SEDNA NORDIC CHALLENGER-owner Bolotova Odessa Ukraina[COLOR=red] excellent, lokata 1, cac, res.cacib[/COLOR] championki MERCI SREBRO PÓŁNOCY-owner Szczepańska Polska [COLOR=red]excellent, lokata 1, cac, cacib[/COLOR]
nordic blue Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [B][COLOR=red]EXPLORER'S TRADE MARK - PIERWSZY CHAMPION MOŁDAWII[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]MERCI SREBRO PÓŁNOCY - PIERWSZA CHAMPIONKA MOŁDAWII( JEGO CÓRECZKA)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=black]SERDECZNIE DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA GRATKI I WSPARCIE. JA RÓWNIEŻ GRATULUJE WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM I DZIELNIE WALCZĄCYM NA INNYCH WYSTAWACH!!!!!!![/COLOR][/B] [B] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/B]
nordic blue Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [B]wybór Zwycięzcy Rasy, dokładnie widać komu sędzia podał rękę i pogratulował :razz: niektórzy wstydu niemają!!!!!!!!!!!!![/B] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images27.fotosik.pl/75/759fb2119e02b698.jpg[/IMG][/URL]
nordic blue Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 to nie była żadna pomyłka!!!!!! wszystko odbyło się za plecami sędziego poprostu ta rosjanka podeszła do gospodarza ringu i powiedziała, że jej psiak został zwycięzca rasy. To przekręt i oszustwo !!!!!!!!! Prawdopodobnie dała " łapówke" lub dostała po zajomości tego BOBa. W karcie jej oceny i mojej są dwa kolory długopisu. Sedzia pisał czarnym, reszte dopisane jest niebieskim:-(
agacia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Aha. Dziekuje za wyjasnienie,a ze to specjalnie bylo to wiem dlatego pomylke dalam w "" ;) I gratulacje dla Bingusia za BOBa ;)
nordic blue Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja jednak pogodziłam sie już z tym, ale pozostał mi wielki żal i niesmak do Mołdawii. Bóg jednak jest sprawiedliwy i ją ukarał, nastepnego dnia jej pies został zdyskwalifikowany i nie ukończył mlodzieżowego championatu mołdawii;), popłakała się bidulka, była pewna zwycięstwa, niestety do domu zawiozła tylko tego nieszczęsnego BOBa, jej psiak już nigdy nie ukończy tego championatu, braknie mu czasu. A do jego zgryzu od samego początku miałam zastrzeżenia, ale wcześniej żaden sedzia się tego nie dopatrzył, to dopiero przykre
maga18 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 w Kiszyniewie było tak, ze gospodarz ringowy zapisywał wszystko w protokole - oczywiscie rzadko kiedy nadążał... i pozniej byly jaja. U mnie w grzywkach tez zdarzały sie pomylki, ale gospodarz wyjasniał je przed wpisaniem wyników w karty oceny... Bardzo latwo bylo isc do stolika i powiedziec ze nr (taki i taki) zajal BOB a ze tamta babka znala ichniejszy jezyk to skorzystala z okazji... i ukradła tego BOB`a :shake:
Asiaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja słyszałam o tego rodzaju przekrętach, ale żeby tak na żywca...:crazyeye::mad: Ale oliwa - sprawiedliwa, prawda [B]Nordic Blue?[/B] Cieszymy się razem z Tobą.:lol: Pzdr.
Nitor-Nivalis Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Gratulacje dla Binga :) no i nie przejmujcie się
Cyraneczka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='nordic blue']Ja jednak pogodziłam sie już z tym, ale pozostał mi wielki żal i niesmak do Mołdawii. Bóg jednak jest sprawiedliwy i ją ukarał, nastepnego dnia jej pies został zdyskwalifikowany i nie ukończył mlodzieżowego championatu mołdawii;), popłakała się bidulka, była pewna zwycięstwa, niestety do domu zawiozła tylko tego nieszczęsnego BOBa, jej psiak już nigdy nie ukończy tego championatu, braknie mu czasu. A do jego zgryzu od samego początku miałam zastrzeżenia, ale wcześniej żaden sedzia się tego nie dopatrzył, to dopiero przykre[/quote] Czasami ludzie nie mają wstydu... A po jakich rodzicach był ten psiak??? Gratki dla BINGO raz jeszcze, specjalnie od jego półbraciszka Cometa :multi: :multi:
nordic blue Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Cyraneczka']Czasami ludzie nie mają wstydu... A po jakich rodzicach był ten psiak??? Gratki dla BINGO raz jeszcze, specjalnie od jego półbraciszka Cometa :multi: :multi:[/quote] Muszę przyznać, że pomimo przykrości jakich dostarczyła mi handlerka psiaka z klasy mlodzieży [B]SHEYTAN'S BEAUTY BLACK AND WHITE [/B]( Karnovada Ricochet & Sheytan's Beauty Tendency Ice T) jest on naprawde bardzo ładny, ma śliczną głowe, fajne kąciki, naprawde bardzo ciekawy. Jej suczka to [B]SIBEX BRIGHT BLONDY WIN OF LAITKIPER [/B](Quick-Eyes Yukon Tanana- Nev Hope of Wolf Point)
Gosia & c.o. Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dominique pokazywał mi jego brata w Luxembourgu i też mi sie podobał :loveu: Gratuluje sukcesów :p Gosia
Savannah Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [I]stawka specjalnie dla [B]PiotraJana[/B] na jego watku :)[/I] Fotek mam duzo, nie chce mi sie ich wstawiac, zainteresowanym wysle na maila. Stawka mała, ale psy byly wysokiej jakosci. [B] [SIZE=3][COLOR=Purple]CACIB DRACULA DOG SHOW/ Rumunia 1.09.2007 /Kwalifikacje na Crufta/ [/COLOR][/SIZE]Sedzia: Roberto Schill /RO/ PSY Klasa Młodzieży[/B] A Happy Day od Silverlight - I ex. Junior Winner [B]Klasa Pośrednia[/B] Cinnar Yukon Tanana - I ex. CAC, CACIB, BOS (ładny pies w sumie on moglby dostac BOBa) [B]SUKI Klasa Baby[/B] Cora - nb [B] Klasa Szczeniąt[/B] Artic Flower Yukon Tanana -I Vp, Best Puppy, [COLOR=Red][B]BIS Puppy[/B][/COLOR] (smiem twierdzic, ze dzieki naszej polskiej ekipie ktora dala skaczacej i nie chcacej stac sunce uwage sedziego, ale ni mniej to bardzo ladna sunka) [B] Klasa Młodzieży[/B] Talisman of Silverlight - I ex. CAJC, Best Junior in Breed, [COLOR=Red][B][SIZE=3]BOB[/SIZE] [/B][COLOR=Black](nic na BOG)[/COLOR][/COLOR] Wild Look of Little Crisia - II ex. [B] Klasa Otwarta[/B] Narita Kao Yukon Tanana - nb [B] Klasa Championów[/B] Cryout Rebellion - I ex. INV.WINNER, CACIB, BOS Morning Sunshine Yukon Tanana - nb [B][SIZE=3][COLOR=Purple]CACIB DRACULA DOG SHOW/ RUMUNIA 2.09.2007[/COLOR][/SIZE] Sedzia: p. Dimitris [SIZE=4][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=2]Antonopoulos /GRECJA[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] [B] PSY Klasa Młodzieży[/B] A Happy Day od Silverlight - I ex. CAJC [B]Klasa Pośrednia[/B] Cinnar Yukon Tanana - I ex. CAC, CACIB, BOS [B]SUKI Klasa Baby[/B] Cora - nb [B] Klasa Szczeniąt[/B] Artic Flower Yukon Tanana - I vp, Best Puppy in Breed [B] Klasa Młodzieży[/B] Talisman of Silverlight - II ex. Wild Look of Little Crisia - I ex. CAJC, Best Junior in Breed [B] Klasa Otwarta[/B] Narita Kao Yukon Tanana - nb [B] Klasa Championów[/B] Cryout Rebellion - I ex. INV.WINNER, CACIB, BOS, [COLOR=Red][B][SIZE=3]BOB[/SIZE] [/B][COLOR=Black](nic na BOG)[/COLOR][/COLOR] Morning Sunshine Yukon Tanana - nb
piotrjan Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Savannah'][I]stawka specjalnie dla [B]PiotraJana[/B] na jego watku [/I] [/quote] Ludziska !!! Same przyjemne rzeczy spotykają mnie ostatnio na DGM . Savannah !!! Stoooooooooookrotne dzięki !!! :oops: :oops: :oops:
Savannah Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='piotrjan']Ludziska !!! Same przyjemne rzeczy spotykają mnie ostatnio na DGM . Savannah !!! Stoooooooooookrotne dzięki !!! :oops: :oops: :oops:[/quote] Hihi.. widzisz, takie jest zycie... a foteczki na maila chcesz?:lol:;)
Recommended Posts