eliza_sk Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Szlufa - śliczne te fotki z Norbim :) Trzymajcie jutro kciuki za Zafirka. Po konsultacji z krakowskim wetem, czeka go jutro jeszcze jedna operacja łapeczki. Jutro o 12 ma umówioną wizytę. Quote
Evelka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Kciuki będę trzymała na pewno! A historia Zafirka faktycznie jest niesamowita, wspaniała i baaaardzo wzruszająca! Oby jak najwięcej psich dramatów kończyło się takimi cudownymi happy endami! [B]szlufa[/B] - zdjęcia prześliczne:loveu: Quote
lilk_a Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [SIZE=1]przepraszam za offa ale tak cichutko zaproszę na allegro niby cegiełkowe trzech długowłosych kotek , odłowionych na warszawskim osiedlu , potrzebna pomoc w leczeniu i utrzymaniu kociaczków są śliczne i tak bardzo potrzebują pomocy , może macie jakąś piątkę na zbyciu ? [/SIZE] [SIZE=1][I][B][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1244692044"]Allegro "cegiełkowe" dla Trójki odłowionych kotek [/URL][/B][/I][/SIZE] Quote
paulinken Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 A ja jeszcze chciałam powiedzieć, że normalnie serce rośnie, jak się patrzy na dziecko, które wychowuje się z niepełnosprawnym pieskiem:loveu: Cudownie uczycie synusia miłości :loveu: Quote
marra Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Witaj szczęściarzu, trzymam kciukasy za weta :D Quote
Iv_ Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Piękne zdjęcia Zafirka z Norbim, takie rozczulające :loveu::loveu: Quote
eliza_sk Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Zafcio już po operacji, wraca z panciem do domu. W środę kontrola. Quote
Iv_ Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='eliza_sk']Zafcio już po operacji, wraca z panciem do domu. W środę kontrola.[/QUOTE] Wiesz coś więcej, czy czekamy na relacje pańcia? Quote
Nes2009 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Iv_ jakaś Ty niecierpliwa. Pewnie wróci bez skarpety już. Przecież wszyscy to wiemy:) Quote
Iv_ Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='Nes2009']Iv_ jakaś Ty niecierpliwa. Pewnie wróci bez skarpety już. Przecież wszyscy to wiemy:)[/QUOTE] wiemy wiemy :eviltong:, ale ja chciałabym wiedzieć więcej co i jak :cool3: Nes2009 ano bywam niecierpliwa :oops:, szczególnie jak się śpieszę do pracy, a chciałabym wiedzieć co z jakimś moim pupilkiem się dzieję ;) :evil_lol: :loveu: Quote
Nes2009 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Iv_ bedziesz szybko dziś pracowała:D Quote
eliza_sk Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='Iv_']Wiesz coś więcej, czy czekamy na relacje pańcia?[/QUOTE] Rozmawiałam przed chwilą z p. Marcinem i wiem, że wszystko poszło zgodnie z założeniem lekarza. Quote
Iv_ Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='Nes2009']Iv_ bedziesz szybko dziś pracowała:D[/QUOTE] Wredota :eviltong: :loveu: [quote name='eliza_sk']Rozmawiałam przed chwilą z p. Marcinek i wiem, że wszystko zgodnie z założeniem lekarza poszło oki.[/QUOTE] no to jak ok, to spokojniej mogę iść szykować się do pracy ;);) Quote
Nes2009 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 I nie zapomnij kompletnie się ubrać bo czasu chyba masz mało;) Quote
Iv_ Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='Nes2009']I nie zapomnij kompletnie się ubrać bo czasu chyba masz mało;)[/QUOTE] Jestem kompletnie ubrana i umalowana - spokojnie :eviltong: Pracuję od 15tej :razz: Lecę :p Miłego dnia :loveu: Quote
eliza_sk Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 A my niecierpliwie czekamy, na fotorelację Szlufy - miejmy nadzieję, że w weekend Zafircia odwiedzi :) Quote
andzia_F Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ale wieści , aż sie popłakałam że szczęścia że Zafir ma wspaniały dom. Powodzenia Zafirku, zasłużyłeś na to :) Quote
Iljova Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='paulinken']A ja jeszcze chciałam powiedzieć, że normalnie serce rośnie, jak się patrzy na dziecko, które wychowuje się z niepełnosprawnym pieskiem:loveu: Cudownie uczycie synusia miłości :loveu:[/QUOTE] Tak to jest wspaniałe. Zafirciu jak dobrze zajrzeć do Ciebie. Od początku było wiadomo że jesteś cudownym i niesamowitym psiakiem. Tak bardzo się cieszę, że masz teraz taki wspaniały kochający domek w którym znalazłeś to co było ci potrzebne i na co wpełni zasługujesz. Ty teraz możesz być szczęśliwy mając takich cudownych ludzi obok siebie, a Twoi nowi opiekunowie mają szczęście że mogą mieć za przyjaciela takiego psiaka. Szczęśliwego i dobrego życia dla całej rodzinki Zafirka, a także dla niego!!! :-) :-) :-) Quote
mama_Alfika Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Artykuł w Gazecie Krakowskiej wzruszający... Quote
MyrkurDagur Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ach !!! :loveu: Serce się raduje !!! :loveu: Quote
Iljova Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Tak Zafiruś to wspaniały i dzielny psiak, poprawia humory i nastroje wszystkim którzy o nim słyszeli i zaglądają na jego wątek. :-) :-) :-) Nie dziwię się że nowi opiekunowie tak bardzo go pokochali. Można powiedzieć że Zafirek to teraz szczęściarz. Myślę że taki dom wynagrodzi mu tą smutną i gorzką przeszłość. Quote
kahoona Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [SIZE=3][B]Dziewczyny z Jędrzejowa! Znam wiele organizacji ale jestem po wielkim wrażeniem Waszej działalności. Świat powinien o Was usłyszeć. I zrobię co w mojej mocy, żeby tak się stało. Mam nadzieję, że będziemy kiedyś współpracować. I piszę to nie dlatego, że czytam wątek Zafira. Obejrzałam Waszą stronę i zgadzam się ze wszystkim, co piszecie. Powodzenia! Katarzyna Śliwa-Łobacz[/B][/SIZE] Quote
eliza_sk Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [quote name='mama_Alfika']Artykuł w Gazecie Krakowskiej wzruszający...[/QUOTE] Mamo Alfika - podziel się nim z namiiiii - prosimyyyyyy :loveu: [quote name='kahoona'][SIZE=3][B]Dziewczyny z Jędrzejowa! Znam wiele organizacji ale jestem po wielkim wrażeniem Waszej działalności. Świat powinien o Was usłyszeć. I zrobię co w mojej mocy, żeby tak się stało. Mam nadzieję, że będziemy kiedyś współpracować. I piszę to nie dlatego, że czytam wątek Zafira. Obejrzałam Waszą stronę i zgadzam się ze wszystkim, co piszecie. Powodzenia! Katarzyna Śliwa-Łobacz[/B][/SIZE][/QUOTE] Katarzyno, bardzo dziękujemy za miłe słowa pod adresem naszej działalności, to bardzo miłe jak ktoś z zewnątrz to docenia ... :oops: Quote
Recommended Posts