Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fela']Ciotka Mysza, poza tymi dwoma dziwczynkami, nam w prezencie przywiozła 4 (plus piąty u Tora&Faro), a gdziś sprawiła, że kolejne dwa trafiły do lecznicy.
:chaos:
Mamy do zapłacenia za leczenie tamptej piątki rachunek prawie 1000 zł (bez kilkunastu zł), za chwilę będziemy mieć rachunek za kolejne dwa. Poza tym mamy jeszcze 3 w domach tymczasowych.
Za chwilę splajtujemy, zwariujemy, dostaniemy kręćka i pójdziemy z torbami. I wtedy nie tylko te szczenięt ale i 25 psów dorosłych wróci do schroniska. Albo bóg wie gdzie. :mdleje::flaming:

A póki co zapraszam na wątek tamtych pięciu: http://www.dogomania.pl/threads/190618-Pi%C4%99%C4%87-chorych-szczeniak%C3%B3w-ze-schroniska-w-Ostrowi.-Bardzo-potrzebujemy-wsparcia!!!

Mysza samo zło. Jesteśmy i tam.
Nie przejmuj się, to już ostatni raz ;)

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dziś też rozmawiałam z Gos - w kwestii leczenia wszystko jak napisała Mysza - antybiotyk, leki rozkurczowe i aniprazol. Rachunek będzie na antybiotyk i leki rozkurczowe bo Aniprazol jest mój - musiałam sama załatwiać bo wetka nie miała. Wetka przyjedzie jeszcze w poniedziałek i poda jeszcze raz te same leki i powinno być ok. Wetka powiedziała, że psiaki mają wszystkie szczepienia, które powinny mieć i ze mają 3-4 miesiące.

Posted

megii1 napisał(a):
Ja dziś też rozmawiałam z Gos - w kwestii leczenia wszystko jak napisała Mysza - antybiotyk, leki rozkurczowe i aniprazol. Rachunek będzie na antybiotyk i leki rozkurczowe bo Aniprazol jest mój - musiałam sama załatwiać bo wetka nie miała. Wetka przyjedzie jeszcze w poniedziałek i poda jeszcze raz te same leki i powinno być ok. Wetka powiedziała, że psiaki mają wszystkie szczepienia, które powinny mieć i ze mają 3-4 miesiące.

Jak antybiotyk się skończy i miną ze 2 tygodnie to zaszczepimy je, bo te schroniskowe wpisy to wiesz...diabli ich tam wiedzą.

Dziękuję za przybycie i wsparcie ;)

Jutro wybieramy się z Torą &Faro do maluszków, będziemy focić :) i ogłaszać.

Posted

megii1 napisał(a):
To pamiętaj o 20 zł dla Ciebie i torebkach:) Jednak wolę być rozliczona:)

Torebki mam w bagażniku ;) a o tych 20 postaram się pamiętać. ;)

Posted

mala_czarna napisał(a):
O, mam Cię :)
Wyślę Ci 2 fanty w poniedziałek, a na pieniążki zaczekam :)

Kochana ja z Myszą bezprzelewowo:) Tobie zrobię przelew w poniedziałek jak już będę w domu bo na razie wypoczywam w Szklarskiej Porębie:)

Posted

idusiek napisał(a):
np właśnie- spadaj z dogo ;)- i wypoczywac póki można!

Nie chciałam brac laptopa ale Darek się uparł, a ja uzalezniona jestem i sama widzisz efekty. Jak nie przy kompie to dzwonie do Gos i pytam co u psiaków i tak w koło:)

Posted

megii1 napisał(a):
Nie chciałam brac laptopa ale Darek się uparł, a ja uzalezniona jestem i sama widzisz efekty. Jak nie przy kompie to dzwonie do Gos i pytam co u psiaków i tak w koło:)

Trzeba było jakieś kamerki zamontowac i byś teraz miała oko na wszystko :)
Jak Kora? zdobyła już jakis szczyt??

Posted

beka napisał(a):
Trzeba było jakieś kamerki zamontowac i byś teraz miała oko na wszystko :)
Jak Kora? zdobyła już jakis szczyt??

Kora zdobyła Szrenice i Śnieżkę i w ogóle chodzi z nami wszędzie z wyjątkiem posiłków w hotelu (wtedy rozpacza w pokoju). I nauczyła się spać w łóżku ze mną i z Darkiem - kładzie się po środku i śpi tak całą noc. Prześle Ci fotki na maila jak wrócimy.

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Zobaczymy jutro jak się dziewczynki mają....:) już nie mogę się doczekać:)

`. Pamiętaj cioteczka o wymizianiu Maluchów ode mnie. :):)

Posted

Byłyśmy, maluszki są słodkie. Zaraz będę wklejać zdjęcia. Takie sobie te zdjęcia, małe ciągle w ruchu, może Gosia ma lepsze.
Pierwsza panienka, bardziej nieśmiała

Druga