Tora&Faro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='megii1']Dziwni Ci ludzie. Ja bym do nich zadzwoniła, czy są zainteresowani Niką bo są już na nią kolejni chętni i wtedy się sprawa wyjaśni.[/QUOTE] Tak zrobię...zadzwonię jutro rano. Sądziłyśmy z Myszą że jednak przyjadą po Nikę albo się przynajmniej odezwą.... Quote
Tora&Faro Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Rozmawiałam z Panią....nie zmienili swojej decyzji, jak się Pani wyraziła w ogóle nie ma takiej opcji;)....dzisiaj ok 11.00 da znać o której będą mogli podjechać po Nikę. Quote
LAZY Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 No to trzymam kciuki...Martwi mnie to ich milczenie, ale może coś im wypadło i nie wpadli na to, zeby megii poinformować o zmianach planów. Quote
Tora&Faro Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jak zadzwoniłam Pani powiedziała że miała mi wczoraj wysłać sms-a ale "coś" z tel jej się porobiło.... Quote
idusiek Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 no tak, ale mogła się jakos odezwać jakkolwiek...... Quote
Nutusia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='idusiek']no tak, ale mogła się jakos odezwać jakkolwiek......[/QUOTE] No i właśnie takie drobiazgi wprowadzają w sercu niepokój - oby tym razem nieuzasadniony... Quote
Tora&Faro Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Nutusia']No i właśnie takie drobiazgi wprowadzają w sercu niepokój - oby tym razem nieuzasadniony...[/QUOTE] Dokładnie...zwłaszcza że Pani nadal milczy...11.00 minęła dwie godz. temu... Quote
ludwa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Myślę, że nalezy sobie panią odpuścić. Jak komuś zależy a coś wypadnie, to się skontaktuje, chocby po czasie ale sam, nie trzeba do niego dzwonić. Quote
Tora&Faro Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Problem w tym że nie mamy z Myszą pojęcia o co z tą Panią chodzi....dom jest bardzo dobry, wizyta wypadła super, Nikusia się podoba....no i te zapewnienia że sa zdecydowani.... Quote
ludwa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Państwo chyba nie są przekonani i tylko mówią, bo nie potrafią odmówić. Ale to tylko moje wrażenie sądząc po zachowaniu państwa Quote
megii1 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='ludwa']Państwo chyba nie są przekonani i tylko mówią, bo nie potrafią odmówić. Ale to tylko moje wrażenie sądząc po zachowaniu państwa[/QUOTE] Ja tez tak myślę. Ale nie ma się co martwić - suczka śliczna, mądra, młodziutka - na pewno zaraz będzie chętny ktoś następny. Quote
Nutusia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ja czuję przez skórę, że oni kilka szczeniorków mają na oku i albo się nie mogą zdecydować, albo czekają na coś... Niby skreślać nie ma co, ale za bardzo liczyć też nie :( Quote
phase Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 `. dokładnie , megii1 sunia (cyt.) śliczna, mądra, młodziutka, kto nie chciałby takiej ślicznotki. Jak nie oni tzn., że to nie był ten jedyny domek, ale zobaczymy.... Czas pokażę, chociaż dobrze by było gdyby Malutka grzała już dopcię w swoim domku. :buzi: Quote
mysza 1 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Pani oddzwoniła do Tory&Faro, powiedziała, że zepsuł im się samochód, nie mają jak po Nikę pojechać ale są zdecydowani. Niewątpliwie jest spory problem z komunikacją ;) ale kombinujemy transport, może Meggii uda się ją zawieźć. Wg nas to dobry dom tylko jakieś dziwne zachowanie w temacie odbioru, mam nadzieję, że chodzi o samochód. Zobaczymy jak to się zakończy. Quote
Tora&Faro Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jak dobrze pójdzie dzisiejszą noc Nika spędzi już w swoim domku:) Megii załatwiła transport malutkiej:) Quote
megii1 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Nika razem ciocią Abrakadabra pojechały przed dziesiąta do nowego domku Niki:) Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc w transporcie bo dzięki temu Malutka jest już u siebie w domku. Nika dostała na drogę zapas karmy na parę dni, obróżkę, smycz, adresownik ( na wcisk po w zakręcane nie wierzę), ksiązeczkę i dwa egzemplarze umowy adopcyjnej. Ponieważ Małe już pojechały więc poniżej napisze rozliczenie. Jeżeli coś się nie zgadza proszę pisać:): Pobyt Niki i Dolly od 12 sierpnia do 21 sierpnia (10 dni) - 16 zł za dzień - [B]160[/B] zł Pobyt Niki od 22 sierepnia do 27sierpnia ( 6 dni) - 8 zł za dzień - [B]48[/B] zł Aniprazol 6 tabletek (na początku jedną tabletkę przywiózł Piotrek, a ja dołożyłam pięć; potem Niki dostała codziennie jeszcze po pół tabletki ale już zaokraglam) [B]36[/B] zł Fiprex S po 15 zł dla każdej -[B]30[/B] zł Wychodzi [B]274 zł[/B] Quote
Tora&Faro Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Dzwoniłam do Państwa Niki:) noc minęła bardzo spokojnie, malutka spała w łóżeczku z córcią Państwa, wstała dopiero o 6.00 na poranny spacerek:) jest bardzo grzeczna, nie piszczała, załatwia się pięknie na dworze, tylko raz zdarzyło jej się siusiu w domu:) cała rodzina jest nią urzeczona, a dziewczynka-chyba Ola osobiście mi dziękowała za cudowną Nikusię:) Bardzo dziękujemy cioci Abrakadabra za odwiezienie malutkiej i Tobie Magda za super opiekę nad maluszkami:loveu: PS z mojego bazarku dla dziewczynek też uzbierało się trochę kasy (ok 500 zł) więc spokojnie będziemy mogły uregulować rachunek za pobyt u Megii:) Strasznie się cieszę że te szkraby mają domki:loveu: Quote
Ewanka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Jaka wspaniała wiadomośc ... oby więcej takich :) Quote
phase Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 `. Cudne wieści!!. :multi::multi: Oby więcej było takich zakończeń. :) Quote
mysza 1 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='megii1']Nika razem ciocią Abrakadabra pojechały przed dziesiąta do nowego domku Niki:) Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc w transporcie bo dzięki temu Malutka jest już u siebie w domku. Nika dostała na drogę zapas karmy na parę dni, obróżkę, smycz, adresownik ( na wcisk po w zakręcane nie wierzę), ksiązeczkę i dwa egzemplarze umowy adopcyjnej. Ponieważ Małe już pojechały więc poniżej napisze rozliczenie. Jeżeli coś się nie zgadza proszę pisać:): Pobyt Niki i Dolly od 12 sierpnia do 21 sierpnia (10 dni) - 16 zł za dzień - [B]160[/B] zł Pobyt Niki od 22 sierepnia do 27sierpnia ( 6 dni) - 8 zł za dzień - [B]48[/B] zł Aniprazol 6 tabletek (na początku jedną tabletkę przywiózł Piotrek, a ja dołożyłam pięć; potem Niki dostała codziennie jeszcze po pół tabletki ale już zaokraglam) [B]36[/B] zł Fiprex S po 15 zł dla każdej -[B]30[/B] zł Wychodzi [B]274 zł[/B][/QUOTE] Dzięki. Ja także dziękuję Abrakadabrze za pomoc w transporcie Niki, zwłaszcza, że było już późno. [quote name='idusiek']cioki 52 zł bedzie z mojego bazarku ;)[/QUOTE] Super, dzięki. [quote name='Tora&Faro']Dzwoniłam do Państwa Niki:) noc minęła bardzo spokojnie, malutka spała w łóżeczku z córcią Państwa, wstała dopiero o 6.00 na poranny spacerek:) jest bardzo grzeczna, nie piszczała, załatwia się pięknie na dworze, tylko raz zdarzyło jej się siusiu w domu:) cała rodzina jest nią urzeczona, a dziewczynka-chyba Ola osobiście mi dziękowała za cudowną Nikusię:) Bardzo dziękujemy cioci Abrakadabra za odwiezienie malutkiej i Tobie Magda za super opiekę nad maluszkami:loveu: PS z mojego bazarku dla dziewczynek też uzbierało się trochę kasy (ok 500 zł) więc spokojnie będziemy mogły uregulować rachunek za pobyt u Megii:) Strasznie się cieszę że te szkraby mają domki:loveu:[/QUOTE] Ja tez się cieszę, a ten Twój bazarek to jakiś rekord:loveu::multi:. Ale nic, mamy trochę potrzeb przyda się a jeszcze i pewnie damy radę się podzielić z innymi w potrzebie ;) Quote
mysza 1 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Zajrzyjcie na allegro cegiełkowe na wykup koni, czeka je rzeź, niewidomy źrebak i mama :( Może znajomi kupią? [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1207601761[/url] wątek koników [url]http://www.dogomania.pl/threads/191663-URODZI%C5%81AM-SI%C4%98-BEZ-OCZU-wyrok-%C5%9Bmierci-dla-matki-i-c%C3%B3rki[/url].... Quote
Wisełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='mysza 1']Zajrzyjcie na allegro cegiełkowe na wykup koni, czeka je rzeź, niewidomy źrebak i mama :( Może znajomi kupią? [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1207601761[/URL] wątek koników [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191663-URODZI%C5%81AM-SI%C4%98-BEZ-OCZU-wyrok-%C5%9Bmierci-dla-matki-i-c%C3%B3rki[/URL]....[/QUOTE] No to mnie dobiłaś............ :placz: Quote
mysza 1 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Zapraszam na fajowy bazarek na psiaki Asif1, dla zmarźluchów ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/191785-BAJERANCKIE-KAPCIE-TERMOFORY-KOSMETYKI-na-psiaki-Asif1-do-7.09-do-21-00.?p=15276627#post15276627[/url] Quote
Recommended Posts