mysza 1 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='Tora&Faro']Hej urlopowiczko:) wiemy już może kiedy ma się odbyć ta wizyta w Markach?[/QUOTE] Nie wiem jeszcze, nie chcę Asi maltretować ale dam znać, na pewno na dniach. Wczoraj zadzwoniłam do Pani z Marek i mówiłam, że koleżanka będzie się kontaktować w sprawie wizyty. A kiedy jedziesz na wizytę Filci? Quote
megii1 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nika jak straciła zły przykład, jest mega grzeczna i praktycznie nie załatwia się w domu:) Pięknie bawi się z grzywką, Gabi i ratlerką. Jak dla mnie odżyła bo Dolly ciągle ją podgryzała:( Quote
andegawenka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Tora&Faro']Zobaczymy....póki co mocno trzymamy kciuki i zero radości;)[/QUOTE] OK zero radości tylko kciuki:roll: Quote
mysza 1 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 A z domu Dolly mamy mmsa, dostałam od Megii, ja tak zawsze mam, potem domy piszą do Magdy ;) Najważniejsze, że wszystko ok. Zadzwonię sobie jeszcze za kilka dni do Państwa ;) Quote
Tora&Faro Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='megii1']Nika jak straciła zły przykład, jest mega grzeczna i praktycznie nie załatwia się w domu:) Pięknie bawi się z grzywką, Gabi i ratlerką. Jak dla mnie odżyła bo Dolly ciągle ją podgryzała:([/QUOTE] Kurcze a ja się martwiłam że będzie tęsknić;) [quote name='mysza 1']A z domu Dolly mamy mmsa, dostałam od Megii, ja tak zawsze mam, potem domy piszą do Magdy ;) Najważniejsze, że wszystko ok. Zadzwonię sobie jeszcze za kilka dni do Państwa ;)[/QUOTE] Super:loveu: A ja czekam na tel od Państwa chętnych do adopcji Filci, umawialiśmy się wstępnie na środę...zobaczymy:) Quote
Wisełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Tora&Faro'] A ja czekam na tel od Państwa chętnych do adopcji Filci, umawialiśmy się wstępnie na środę...zobaczymy:)[/QUOTE] Kciuki trzymamy :) Quote
Tora&Faro Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Wisełka']Kciuki trzymamy :)[/QUOTE] I dobrze;)...kciuki potrzebne do odwołania:) Quote
Tora&Faro Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 I jeszcze tu poproszę.....zajrzyjcie do nowego podopiecznego Gusi [url]http://www.dogomania.pl/threads/191448-Kajak....psiak-znaleziony-w-Bieszczadach....?p=15244661#post15244661[/url] Quote
megii1 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Tora&Faro']Jak tam Nikusia Megii?[/QUOTE] Jak widac na załączonych obrazkach sunia czuje się całkiem dobrze:) I jest bardzo towarzyska - chce się zaprzyjaźnić z każdym:) [IMG]http://images43.fotosik.pl/329/59e685d471102f64med.jpg[/IMG] [IMG]http://images45.fotosik.pl/330/7da510509a6cee77med.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/329/e7a8df62754daf3fmed.jpg[/IMG] Quote
Tora&Faro Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Słodka dziewczynka:loveu: Państwo z Marek już się nie mogą jej doczekać:)...dzisiaj wizyta przedadopcyjna. PS czy to Griza się wyleguje na łóżeczku?:) Quote
megii1 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Tora&Faro'] PS czy to Griza się wyleguje na łóżeczku?:)[/QUOTE] Tak, dokładnie:) Jest w hotelu więc korzysta:) Quote
megii1 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Tora&Faro'] Państwo z Marek już się nie mogą jej doczekać:)...dzisiaj wizyta przedadopcyjna. [/QUOTE] To super że dziś wizyta:) To może podjadą dziś wieczorem po Nike? Quote
Nutusia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jaki z niej maleńtas! Na zdjęciach solo wydaje się duuuuża :) Trzymam kciuki za wizytę i czuję przez skórę, że będzie dobrze! :) Quote
Tora&Faro Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='megii1']Tak, dokładnie:) Jest w hotelu więc korzysta:)[/QUOTE] Super mają te psiaki u Ciebie:loveu: [quote name='megii1']To super że dziś wizyta:) To może podjadą dziś wieczorem po Nike?[/QUOTE] Nie mam pojęcia, wizyta jest dopiero po 18tej...trzymajmy kciuki:) [quote name='Nutusia']Jaki z niej maleńtas! Na zdjęciach solo wydaje się duuuuża :) Trzymam kciuki za wizytę i czuję przez skórę, że będzie dobrze! :)[/QUOTE] Oby.....Państwo są bardzo na TAK ale nie zapeszamy....;) Quote
mysza 1 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Wizyta niestety będzie jutro, Państwo mogli byc w domu dopiero po 18:30 a Asia musiała wcześniej odebrać córeczkę, w związku z tym umówili się na jutro po pracy Asi. Trzymajcie kciuki, bo Asia to sprawdza bardzo dokładnie ;) Quote
Tora&Faro Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='mysza 1']Wizyta niestety będzie jutro, Państwo mogli byc w domu dopiero po 18:30 a Asia musiała wcześniej odebrać córeczkę, w związku z tym umówili się na jutro po pracy Asi. Trzymajcie kciuki, bo Asia to sprawdza bardzo dokładnie ;)[/QUOTE] Kurcze a ja siedzę jak na szpilkach i czekam na wieści:evil_lol: No nic, w takim razie dalej zaciskam kciuki;) Quote
mysza 1 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='Tora&Faro']Kurcze a ja siedzę jak na szpilkach i czekam na wieści:evil_lol: No nic, w takim razie dalej zaciskam kciuki;)[/QUOTE] Przepraszam, byłam na plaży :cool1:, jak wróciłam piasek miałam wszędzie, bo dzisiaj strasznie wiało więc prysznic. Niedawno zadzwoniłam do Asi. Na wczasach to czas płynie inaczej;) Quote
Tora&Faro Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='mysza 1']Przepraszam, byłam na plaży :cool1:, jak wróciłam piasek miałam wszędzie, bo dzisiaj strasznie wiało więc prysznic. Niedawno zadzwoniłam do Asi. Na wczasach to czas płynie inaczej;)[/QUOTE] Ale fajnie:):):).....plażuj ile się da Kochana:loveu: Quote
idusiek Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 jak to jest, ze nika jest podobna do Mai i juz prawie ma dom a Maja nie ?:( Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='idusiek']jak to jest, ze nika jest podobna do Mai i juz prawie ma dom a Maja nie ?:([/QUOTE] Nie ma reguły na te adopcje niestety.... Quote
mysza 1 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='idusiek']jak to jest, ze nika jest podobna do Mai i juz prawie ma dom a Maja nie ?:([/QUOTE] Nefri też bardzo podobna do Niki i też chyba mało telefonów. Może mamy z Gosią szczęśliwą rękę ;) Quote
Nutusia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='mysza 1']Nefri też bardzo podobna do Niki i też chyba mało telefonów. Może mamy z Gosią szczęśliwą rękę ;)[/QUOTE] Nie bądźcie takie, podzielcie się, bo nie wiem ile jeszcze zniosę pobudki o 5 rano przez coraz bardziej rozbrykanego Krecika! :) Quote
Recommended Posts