Shania Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ale napisałam..heeh 7 razy ten sam wyraz, sorry Quote
eliza_sk Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Shania napisał(a):I jak tam z podróżą?Ciekawa jestem Skipuś jedzie dopiero w przyszły czwartek :) Dam znać oczywiście. Quote
Shania Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Cieszę się, że jedzie:) Trzymaj się Skipperku:) Quote
eliza_sk Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Pojechał wczoraj :) Podobno od razu polubił pancię, tylko przed samochodem zrobił osiołka, bo wiedział co jest grane. Po przyjeździe do domu DT Skippa dostał smsa, że wszystko oki i psiak bawi się zabawkami. SHANIA - dzięki :) Quote
eliza_sk Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 I fotki Skippa z nowego domciu: Quote
Iv_ Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Trochę bałaganiarz ze Skipperka :cool3: Mam nadzieję, że jest szczęśliwy i to jest TEN domek :loveu: Powodzenia mały!!!:loveu: Quote
ulve Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Melduję jako nowa towarzyszka i pańcia Skippera, że psiak ma się dobrze:) dzielnie zniósł podróż, bez problemu wszedł na klatkę schodową, do windy i mieszkania. Upodobał sobie mój pokój, do przedpokoju wychodzi tylko na dywanik i jak widzi, że się zbieram na spacer (może przez to, że rozjeżdża się strasznie na panelach). Choć coraz częściej nieśmiało wygląda do reszty mieszkania. Nie ma problemu z zabawą, wypróżnianiem, jedzeniem i spaniem. Dzisiaj pojechaliśmy do weterynarza, bo psiak miał wciąż szwy po kastracji. Okazało się, że raptem kilka nitek zostało, a od razu przycięliśmy mu pazurki- wszystko jest OK. Na szczęście wygląda, jakby w oka mgnieniu wyparł z pamięci to niezbyt pewnie miłe doświadczenie. Skipp jest przecudowny, towarzyski i ciekawski. Bawi się trochę jak kot, w koci sposób wodzi za zabawką łapkami, a na spacerze ociera się o wszystkie krzaki i budynki na naszej drodze;) Quote
tomcug Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Pięknie witamy nowego Użytkownika dogo.:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy za relacje o Skipperku i ... prosimy o jak najczęstsze wizyty. :lol: Quote
eliza_sk Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Ulve - witamy serdecznie ! Jak ja lubię takie niespodzianki, jak nas nowy domek odnajdzie na dogo :) Quote
Iv_ Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Miło mi poznać Pańcię Skipperka :loveu: Mam nadzieję, że możemy liczyć co jakiś czas na relacje i zdjęcia z Waszego wspólnego życia ;) Ciesze się bardzo, że przypadliście sobie do gustu, powodzenia! :loveu: Quote
ulve Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 dziękuję za miłe przyjęcie :) zdjęcia będą z czasem na pewno :) z nowości Skipper opanował chodzenie po panelach i kafelkach, teraz śmiga już bez oporów po całym domu. Bardzo polubił swojego Pana, który wczoraj do nas przyjechał, poznał i przekonał się do moich rodziców i ich mieszkania. Dzisiaj dostał szczotkę, więc został wyczesany oraz 10 metrową linkę, więc na ogródku pohasał :) Quote
eliza_sk Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 ulve napisał(a):dziękuję za miłe przyjęcie :) zdjęcia będą z czasem na pewno :) z nowości Skipper opanował chodzenie po panelach i kafelkach, teraz śmiga już bez oporów po całym domu. Bardzo polubił swojego Pana, który wczoraj do nas przyjechał, poznał i przekonał się do moich rodziców i ich mieszkania. Dzisiaj dostał szczotkę, więc został wyczesany oraz 10 metrową linkę, więc na ogródku pohasał :) Bardzo się cieszę z takich wieści. Myślałam, ze dłużej zajmie mu przekonanie się do nowej opiekunki - ale widać, że do psiolubnej osoby przylgnął szybko :) Quote
eliza_sk Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Zapraszamy na 3 bazarki na nasze psiaki: SUPER ciuchy - GUESS, promod, RESERVED: http://www.dogomania.pl/threads/193594-***-SUPER-CIUCHY-p%C5%82aszczyk-GUESS-marynarka-RESERVED-PROMOD-na-SOZ-do-5.10-!!!?p=15452845#post15452845 KURTKA SKÓRZANA dla chłopca - jak nowa: http://www.dogomania.pl/threads/193596-***-SUPER-KURTKA-SK%C3%93RZANA-dla-CH%C5%81OPCA-jeans%C3%B3wka-i-BUTY-ZARA-na-SOZ-do-5.10-!!!?p=15452958#post15452958 NOWY ODTWARZACZ MP4 LARK, Temida, PORCELANA: http://www.dogomania.pl/threads/193599-***-NOWE-super-MP4-LARK-przyrz%C4%85d-do-%C4%86WICZE%C5%83-KOMPLET-PORCELANY-na-SOZ-do-5.10-!!!?p=15453268#post15453268 Quote
Shania Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Co tam u Skipperka??? Mama nadzieję, że dobrze domek oceniłam:) Ulve wpadaj częściej:) Quote
eliza_sk Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Shania, chyba wszystko oki - wieści są optymistyczne i aż tak dobrych od razu się nie spodziewałam. Quote
ulve Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Skipi kilka dni temu przeżył podróż pociągiem- był bardzo grzeczny i przespał niemal całą drogę. Poznał już warszawskie mieszkanko i okolice tamtejsze. Zdążył też rozkopać działkę dziadków narzeczonego i wykąpać się w oczku wodnym:evil_lol: Kacper kolejnego dnia jechał naprawiać szkody i jakoś wszyscy to przeżyli. Zerwał też szelki, a że w najbliższym sklepie, gdzie były psie akcesoria, nie posiadali szelek, to teraz ma obrożę, ale przez to problem ciągnięcia na smyczy rozwiązał się przypadkowo i bardzo szybko. Teraz spacerki to dopiero przyjemność:lol: Widać, że coraz bardziej się rozkręca. Jest niesamowitym psiakiem. Nawet moi rodzice- sceptyczni wobec pomysłu posiadania psa- ustalili nową hierarchię w domu: oni, psiak i ja na końcu;) Quote
eliza_sk Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Ulve, wspaniałe wieści - aż nie mogę uwierzyć. A może Maciek i Monika wydali Ci cholerka innego psa i o tym nie wiedziałam, ale na fotach to ewidentnie Skipp :) Quote
Shania Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Potwierdzę być może słowa ulve...mam tam się udać na wizytę:):):) Quote
eliza_sk Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Zapraszamy do naszych nowych podopiecznych: LIRA i PREGO - dwa CUDOWNEJ urody CHARTY: http://www.dogomania.pl/threads/194145-LIRA-i-PREGO-m%C5%82ode-WSPANIA%C5%81E-i-PI%C4%98KNE-CHARTY-do-adopcji-wcielenia-ELEGANCJI-! FERO - prawie JAMNIK - kochający świat: http://www.dogomania.pl/threads/194148-FERO-kochany-m%C5%82ody-JAMNIK-mix-kocha-DZIECI-i-ca%C5%82y-%C5%9Bwiat-czy-kto%C5%9B-to-odwzajemni?p=15506793#post15506793 Quote
eliza_sk Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [SIZE=5]SOZ ogłasza ZBIÓRKĘ KOCY, KOŁDER i innych CIEPŁYCH WYPEŁNIACZY bud, dla swoich podopiecznych. Jeśli ktoś ma takowe cuda na zbyciu, prosimy o kontakt. Quote
Shania Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Eliz a ja mogę poogrzewać??? Moje koce juz się po moich niszczycielach nie nadają:):):) Quote
eliza_sk Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='Shania']Eliz a ja mogę poogrzewać??? Moje koce juz się po moich niszczycielach nie nadają:):):) Kochana, jedną budę mamy tak dużą, że spokojnie Ty i pies byście jeszcze luz mieli, więc zapraszam :) Zapraszamy do naszej nowej suńki MALINKI - wyrzuconej z samochodu na terenach letniskowych: http://www.dogomania.pl/threads/194382-MALINKA-%C5%9Bliczna-2-letnia-sunia-WYRZUCONA-z-AUTA-na-letnisku-! Quote
ulve Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 wybaczcie, że się nie odzywałam, ale po prostu nie miałam do tego głowy. Shania- Ciebie przepraszam szczególnie, bo obiecałam zadzwonić :oops: Skipi opanował siad, leżeć i podawanie łapki. Często bywa upierdliwy i mu odbija, ale i tak wszyscy go kochają :evil_lol::lol: moi rodzice jak tylko jadę do Warszawy to chcą, żeby pies u nich został. Do tego obczailiśmy trasy gdzie Skipi może biegać bez smyczy i codziennie wychodzimy z nim na 1-2h hasania. Czasami jeździmy z koleżankami i ich psami w teren i wtedy Skip się socjalizuje:lol: dodałabym jakieś zdjęcia, ale nie umiem :[ Quote
Recommended Posts