Jump to content
Dogomania

SKIPPER - ofiara wakacji - znalazła swoje miejsce - JUŻ W NOWYM DOMU :)

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję Ci bardzo Iv za wstawienie zdjęć Skipuszka :)
szkolenie zaczyna się dopiero 17go, a pierwsze spotkanie jest bez psów, ale to zdolna psina i bardzo mądra, więc na pewno będzie 5tkowym uczniem:)

Posted

ulve napisał(a):
szkolenie zaczyna się dopiero 17go, a pierwsze spotkanie jest bez psów, ale to zdolna psina i bardzo mądra, więc na pewno będzie 5tkowym uczniem:)

Trzymamy kciuki za Skipuszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ulve napisał(a):

Zawsze do usług :loveu:
Widać, że Skipperek to mądry psiak, ma taki bystry pyszczek :loveu:

Posted

Ależ niesamowita przemiana Skippa - nie mogę się nadziwić tej metamorfozie - taki zastraszeniec był. Wspaniałe fotki !

Kasiu, czy potrzebne jeszcze jakieś zaświadczenie do kursu ?

Posted

okazało się, że umowa adopcyjna w zupełności wystarczy, by otrzymać rabat na szkolenie :)
a Skipuszek owszem, zmienił się bardzo w porównaniu do tego jaki był pod koniec września, kiedy to zamieszkaliśmy razem. Co prawda do obcych mu mężczyzn w domu dalej ma zastrzeżenie i musi ich obszczekać i obwarczeć, ale szybko się przekonuje, że nic mu nie grozi oprócz dawki głaskania ;)

• 1 year later...
Posted

ale mnie tu dawno nie było.
oto część dalsza historii Skipuszka. rozstałam się z ex od rhodezjanów (Skip ich nie poznał). Wróciliśmy na Śląsk. Ja dostałam stypendium za granicą na semestr i po naradzie rodzinnej rodzice powiedzieli, że Skip zostanie z nimi. Nie było w tym żadnego problemu, bo znali się ze Skipkiem wybornie. Jak wróciłam i zabrałam psiaka do siebie to piszczał i strasznie smutny był, więc wrócił do rodziców. Moją mamę kocha nad wszystko, z tatą uwielbia się bawić, a ja staram się tam codziennie być, żeby pobawić się z nim, pójść wybiegać go do ogródka czy wyjść na spacer. Śmialiśmy się z rodzicami z opisu Skipka sprzed adopcji, że nie ma potrzeby gonić za kotami hehehe bo ma taką potrzebę ogromną, tak samo jak obszczekanie każdego autobusu i skuteru :) generalnie jest mu dobrze, na prawdę, a my kochamy go ogromnie :)
i znów nie wiem jak wstawić zdjęcia :[

Posted

Kasiu, miło Cię czytać. Wczoraj i dziś miałam dość intensywny dzień i właśnie miałam siąść do maila do Ciebie. Strasznie miło się czyta takie dobre historie, bo długim czasie. Nic tak nie motywuje do dalszego działania niż udane adopcje.

Wstawiam fotki Skipperka - śliczny jest, taki charci się zrobił, wysoki, smukły.