Iv_ Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='ulve'] dodałabym jakieś zdjęcia, ale nie umiem :[ Ulve, możesz przesłać mi na maila [email protected] to wstawię tu te zdjęcia ;) Fajnie czytać dobre wieści o Skipperku :loveu: Quote
eliza_sk Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Ulve, a jak podróże - dzielnie znosi pociąg, czy jeździcie autem ? I gdzie mieszkacie - jeszcze w Gliwicach czy już w stolicy. Rozumiem, że SKipp się już przyzwyczaił i w razie zagrożenia da się przywołać z luźnego bieganka ? Prześlij fotki na [email protected], to wstawię je na wątek :) Quote
eliza_sk Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Zapraszamy do naszego HOTELU dla ZWIERZAKÓW w potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/195725-HOTEL-dla-ps%C3%B3w-bezdomnych-Stowarzyszenia-Obrona-Zwierz%C4%85t-woj.-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyskie.?p=15660884#post15660884 Quote
ulve Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Skip w pociągu jest bardzo grzeczny, a ostatnio jak wyjechałam został u dziadków, którzy są w nim po uszy rozkochani. Z samochodami też nie ma problemu, wręcz rwie się, żeby wskoczyć, choć na początku trzeba było go kusić i trochę mu pomagać. Pewnie dlatego, że samochodem jeździmy na dłuugie spacerki z innymi psiakami :) Generalnie reaguje na przywołanie, choć muszę mieć oczy dookoła głowy, bo gdy na zbliża się inny czworonóg to ja przestają istnieć ;( zdarzyło się, że pogonił za kotem, czy poniosło go gdzieś, ale pilnuje tego z kim jest i nawet jak go poniesie to zaraz wraca i trzyma się stadka. A czasami go przekupuję :oops: na szczęście tam, gdzie chodzimy nie jeżdżą samochody. Właśnie wysłałam zdjęcia Iwonie:lol: Quote
eliza_sk Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Niesamowita ta przemiana Skipperka, chyba miło Cię zaskoczył, bo uprzedzałam, że wylewny szybko nie będzie, a tu niespodzianka. Ivuś, wstawiaj na te fotki szybko :) Quote
Iv_ Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 i konie, więcej nie dostałam :niewiem: ;) fajny psiak, co? :loveu: a to zdjęcie Skipperka z Twoją Mamą Kasiu jest super :loveu: Jakby co to ślij foty, zawsze powstawiam ;), bo Elizka ma dużo roboty wszelakiej ;) Quote
eliza_sk Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Iv_ napisał(a): Jakby co to ślij foty, zawsze powstawiam ;), bo Elizka ma dużo roboty wszelakiej ;) Iv, dzięki kochana. Kasiu te foty są jak miód na serce. Pamiętam dzikulca jak nie chciał podejść i jak łapałam dziada sposobem. DT bardzo pozytywnie go zmienił, a przy Tobie rozkręcił się na dobre. Ta dywanowa fotka rzeczywiście świetna - jakie ucholce wielkie ! A czy Skipp miał już przyjemność z rhodezjanami u teściów ? Quote
ulve Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Rhodezjanów jeszcze nie poznał :( ale co się odwlecze.... a z nowości jak dobrze pójdzie (tzn. uda mi się dodzwonić w odpowiednie miejsce) to niedługo idziemy na szkolenie :) Quote
Iv_ Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Na prośbę Kasi wstawiam fotki Skipperka w wielkiej pociągowej podróży :loveu: Co tam za tym oknem widać ;) Pańciu, czy już wysiadamy? :evil_lol: Zobaczcie jaki jestem grzeczniutki :p Quote
eliza_sk Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Taki strachulec z niego był, biedny nie dał do siebie podejść i aż mu się stópki pociły, spacer na smyczy to było wielkie przezycie - a teraz Skipper jeździ koleją ! Quote
kasia_jot Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Bardzo mi się podoba to pierwsze zdjęcie z pociągu, gdzie Skipper siedzi taki wyprostowany :evil_lol: A co to za szkolenie, Kasiu? Quote
ulve Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 szkolenie podstawowe, tzn siady, warowania i takie tam. Skip szybko łapie i już co-nie-co z komend zna. Chodzi mi jednak przede wszystkim o to, bym była w stanie go przywołac bez problemu, gdy w pobliżu są inne psy, bawi się z nimi, bądź zobaczy kota. No i żeby się chłopaczysko posocjalizowało ;) choc ostatnio dużo kolegów i koleżanek poznał, hurra:lol: Quote
eliza_sk Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Nabiera nam chłopak wielkomiejskich manier :) A są jeszcze sytuacje, w których wykazuje swoje strachulstwo ? Quote
kasia_jot Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Nam też takie szkolenie by się przydało... Że też wcześniej na to nie wpadłam. Wydawało mi się, że mam w miarę ucywilizowanego psa i mniej więcej wiem, czego mogę się po nim spodziewać, ale odkąd spadł śnieg Neska jest nim tak zafascynowana, że aż nieobliczalna :D :D :D Quote
ulve Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 boi się jeszcze trochę jak jest na dworcu pkp, ciut w tramwajach i obcych głośnych mężczyzn. i tyle. starchustwo zniknęło :) Quote
ulve Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 17 stycznia zaczynamy szkolenie w Wesołej Łapce, trzymajcie kciuki :) Quote
Iv_ Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ulve napisał(a):17 stycznia zaczynamy szkolenie w Wesołej Łapce, trzymajcie kciuki :) Trzymamy :kciuki: :loveu: Quote
eliza_sk Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 ulve napisał(a):17 stycznia zaczynamy szkolenie w Wesołej Łapce, trzymajcie kciuki :) Ajaja, to teraz chłopak będzie uczony. Trzymamy mocno kciukasy ! Quote
tomcug Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [FONT="]Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. [/FONT] Quote
Iv_ Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Kochane cioteczki :loveu: wstawiam zdjęcia Skipperka na prośbę Kasi (ulve) szczęśliwej posiadaczki tego oto psiego szczęścia :multi: :loveu: Foty z serii "Spacer z Dziadkiem" Quote
Iv_ Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 i jeszcze Skipperek :p ależ jestem wygimnastykowany :loveu: :diabloti: Quote
Recommended Posts