ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Hehehehe, Monia masz z głową - to się nazywa mieć "fizia" na punkcie zwierzaczków :D ja też to mam :D Quote
monia&nero Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehehe, Monia masz z głową - to się nazywa mieć "fizia" na punkcie zwierzaczków :D ja też to mam :D[/QUOTE] dokładnie tak jak mówisz :) Quote
monia&nero Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [IMG]http://i40.tinypic.com/2nlhafa.gif[/IMG] [B]miłego wieczoru Babeczki :)[/B] Quote
monia&nero Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='deer_1987']Nero tak nie wyglada :diabloti:[/QUOTE] wiem :) ale nie znalazalm takiego buldożka :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Hehehe, to jakby prawie chi;) Miłego dnia :) Quote
monia&nero Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 buuuu ale mam dziś humor:shake::shake::shake::shake: jeszcze te świąteczne piosenki w radiu powodują, że do pracy totalnie iść mi się nie chce... ten tydzień mialam na popołudniu od 10:30 do 18:30 kolejny tydzień szkolenie od 8:00 do 18:00 a przed świętami też będę mieć zmianę od 10:30 do 18:30. I jak tu wigilię przygotować. Panie Premierze jak tu żyć:evil_lol: Mam dość branży bankowej na co się tu przekwalifikować aby pracować od 7 do 15 ???? Quote
taxelina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Oj takich godzin pracy to nie zazdroszcze! Quote
KASIA&TOSIA Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Spoko Monia też tak mam tzn stałe godziny pracy 10.00-18.00 czasem szczególnie w zimie jest to kłopotliwe ale cóz albo tak albo bezrobocie...a ten tydzien to jakoś wogóle mam denny ciągle spać mi się chce a w pracy ciągłe urwanie parapetu... Quote
FredziaFredzia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ja tam cały czas się zastanawiam, co będę w życiu robić, gdzie iść do pracy itd... Studia studiami, ale czy to na pewno to? Eh... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Co Wy kobietki takie smutne:calus: Ja pracuję różnie, ale przeważnie od 9 do 19 (czasami do 20-21, czasami od 7-8) i żyję:lol: Troszkę pozytywizmu...:Rose: Quote
KASIA&TOSIA Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 optymistycznie popatrzę na świat jutro o 18ej:)))) WEEKEND:))))) Quote
monia&nero Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Co Wy kobietki takie smutne:calus: Ja pracuję różnie, ale przeważnie od 9 do 19 (czasami do 20-21, czasami od 7-8) i żyję:lol: Troszkę pozytywizmu...:Rose:[/QUOTE] Dzisiaj mnie dopadł taki humorek. Normalnie stram się nie narzekać. Ale poważnie zastanawiam się nad zamianą branży. Pracuję tak juz od 9 lat. Ciągle tylko plany, wyniki, raporty "czemu dzisiaj tylko sprzedalam jeden kredyt", "czemu mam tylko 10 rorów a nie 15" i tak w kółko... Zwariować można. Z banków porobiły się już korporacje gdzie pracownik ma wyrobić normę bo jak nie to do widzenia. Ale sobie ponarzekalam :) nie słuchajcie mnie :) Quote
monia&nero Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Ja tam cały czas się zastanawiam, co będę w życiu robić, gdzie iść do pracy itd... Studia studiami, ale czy to na pewno to? Eh...[/QUOTE] ja skończyłąm studia ekonomiczne i podczas studiów pracowałam już w branży finansowej. Bardzo to lubię ale tak naprawdę to moje marzenie to własne centrum ogrodnicze albo coś w tym rodzaju bo oprócz piesów i finansów kocham roślinki. Quote
monia&nero Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 o i to jest dobra myśl tylko że ja o 18:30 :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Mów... mów... od tego tu jesteśmy:D hehehehe Wiesz ile ja razy już branżę zmieniałam?;) hehehe dużo:eviltong: Quote
monia&nero Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Mów... mów... od tego tu jesteśmy:D hehehehe Wiesz ile ja razy już branżę zmieniałam?;) hehehe dużo:eviltong:[/QUOTE] a co jeszcze robilaś?? Quote
KASIA&TOSIA Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 prościej powiedzieć czego nie robiła w życiu:))))) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Teraz jestem fryzjerem, wcześniej pracowałam w kwiaciarni, sklepie z ciuszkami, miałam swój sklep, pracowałam w pierogarnii... a z wykształcenia jestem technikiem ogrodnikiem-bukieciarzem :D hehehehe Quote
monia&nero Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 o to całkiem wszechstronne doświadczenie. Przypadła mi do gustu szczególnie pierogarnia mniam mniam a za fryzjerstwo podziwiam bo ja kompletnie nie mam zdolności manualnych Quote
monia&nero Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [CENTER][IMG]http://i40.tinypic.com/2you7wg.jpg[/IMG] [B]Miłego dnia Dziewczęta:loveu:[/B] [/CENTER] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Ja się śmieję, że jestem wszechstronnie uzdolniona:evil_lol::evil_lol: Miłego dnia i 12 łapeczek dla Nerusia:loveu: Quote
KASIA&TOSIA Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 jak nie jak tak:))) multitalent z Ciebie:))) Quote
taxelina Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 A to sloneczko moge zabrac do nas? :diabloti: Quote
Recommended Posts