Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

buuuu ale mam dziś humor:shake::shake::shake::shake: jeszcze te świąteczne piosenki w radiu powodują, że do pracy totalnie iść mi się nie chce... ten tydzień mialam na popołudniu od 10:30 do 18:30 kolejny tydzień szkolenie od 8:00 do 18:00 a przed świętami też będę mieć zmianę od 10:30 do 18:30. I jak tu wigilię przygotować. Panie Premierze jak tu żyć:evil_lol:
Mam dość branży bankowej na co się tu przekwalifikować aby pracować od 7 do 15 ????

Posted

Spoko Monia też tak mam tzn stałe godziny pracy 10.00-18.00 czasem szczególnie w zimie jest to kłopotliwe ale cóz albo tak albo bezrobocie...a ten tydzien to jakoś wogóle mam denny ciągle spać mi się chce a w pracy ciągłe urwanie parapetu...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Co Wy kobietki takie smutne:calus:
Ja pracuję różnie, ale przeważnie od 9 do 19 (czasami do 20-21, czasami od 7-8) i żyję:lol:
Troszkę pozytywizmu...:Rose:[/QUOTE]
Dzisiaj mnie dopadł taki humorek. Normalnie stram się nie narzekać. Ale poważnie zastanawiam się nad zamianą branży. Pracuję tak juz od 9 lat. Ciągle tylko plany, wyniki, raporty "czemu dzisiaj tylko sprzedalam jeden kredyt", "czemu mam tylko 10 rorów a nie 15" i tak w kółko... Zwariować można. Z banków porobiły się już korporacje gdzie pracownik ma wyrobić normę bo jak nie to do widzenia. Ale sobie ponarzekalam :) nie słuchajcie mnie :)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Ja tam cały czas się zastanawiam, co będę w życiu robić, gdzie iść do pracy itd... Studia studiami, ale czy to na pewno to? Eh...[/QUOTE]
ja skończyłąm studia ekonomiczne i podczas studiów pracowałam już w branży finansowej. Bardzo to lubię ale tak naprawdę to moje marzenie to własne centrum ogrodnicze albo coś w tym rodzaju bo oprócz piesów i finansów kocham roślinki.