Mysia_ Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 dzisiaj Majk był na spacerku z takimi kilkunastoletnimi chłopakami i było OK. ;) Quote
Beatkaa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Mysia_ napisał(a):dzisiaj Majk był na spacerku z takimi kilkunastoletnimi chłopakami i było OK. ;) Super,że Majki rozprostował kosteczki :) A to jacyś nowi wolontariusze? Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jak to dobrze ze Majkus wychodzi na spacerki :) Quote
Beatkaa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Fajny psiak z Majkusia a takiego pecha ma to bab,że to niemożliwe.Mija też pokazuje już różki :shake: Co tylko podeszłam do krat boksu,on chce iść do mnie a ta go od razu zębiska,historia powtórzyła się 3 razy,więc dałam spokój,bo tylko stres dla biednych psiaków.Kurczę,zawsze tak myślałam,że to samce się nie mogą dogadać ze sobą,ale tym razem to kobita rządzi Majkusiem.Biedny :-( Quote
Mysia_ Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Mija to jest straszna zazdrośnica ;) myśli że jej się należy cała miłość na Świecie.... Quote
Beatkaa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Mysia_ napisał(a):Mija to jest straszna zazdrośnica ;) myśli że jej się należy cała miłość na Świecie.... Tak,to na pewno,potrafi zwrócić na siebie uwagę :D ps.Coś mi się imiona pomyliły,ale już poprawiłam :lol: Quote
Mysia_ Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Beatkaa napisał(a):Tak,to na pewno,potrafi zwrócić na siebie uwagę :D ps.Coś mi się imiona pomyliły,ale już poprawiłam :lol: spoko spoko :evil_lol::evil_lol: każdemu może się zdarzyć :eviltong: a wiecie co ja sobie myslę... że ten Majk po prostu nam się postarzał, kiedyś taki z niego wojownik był, a teraz takiej małolacie da się przegonić :shake: Quote
Ingrid44 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 A co bedzie z babami walczyl. Majkus jest madry ,wie ze i tak nie wygra (Kto kiedykolwiek wygral z babami ? ):) :) :) Quote
Bjuta Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Taka mądrość zawsze przychodzi z wiekiem! :) Quote
Mysia_ Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Majk i Mija wczoraj znowu byli na spacerki z tymi chłopakami ;) Quote
Bjuta Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Dorobił się fotek u pani Iwony Murawskiej Kiedy on w końcu pozbędzie się tych krat??? Quote
Ingrid44 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Och jakie piekne zdjecia. Koniecznie trzeba wykorzystac do ogloszen :) Quote
Panca Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 cudny pies,cudne zdjecia ,to niemozliwe ze nikt go nie chce dziewczyny a moze by go do jakiegos hotelu sprobowac wydelegowac?zbiorke pieniedzy zrobic? Quote
Bjuta Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Mamy kilkanaście psów w hotelikach... A Majk sobie radzi w schronisku, mamy o wiele bardziej potrzebujące... Nie wiem, naprawdę nie wiem dlaczego nikt go nie chce. Jest zjawiskowy i naprawdę b. sympatyczny! I ma mnóstwo b. dobrych zdjęć... Quote
Beatkaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Majk jest po prostu przepiękny,to coś strasznego,że nikt go nie chce :( Quote
Ingrid44 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Wiem ze jest ciagle oglaszany i tylko tyle mozna zrobic. Moze wreszcie ktos go wypatrzy . Quote
Beatkaa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ingrid44 napisał(a):Wiem ze jest ciagle oglaszany i tylko tyle mozna zrobic. Moze wreszcie ktos go wypatrzy . Nawet ogłoszenie w Moim Psie nie pomogło .... Quote
Mysia_ Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 też nie potrafię tego zrozumieć co on jeszcze w schronie robi :shake::-( PS. Bjutko, popraw z Ireny na Iwonę Murawską ;) Quote
Panca Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 gdyby byl w warszawskim schronie,dawno by mial dom ....jest przepiekny...moj fryzio w zamosciu siedzial 3 lata w schronie a w wawie ludzie mnie zaczepiaja niemal codziennie na ulicy ze to piekny pies i skad go mam ,gdy odpowiadam wylupiaja oczy z niedowierzaniem Quote
Recommended Posts