hotel_lilki Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 To prawda miałam wczoraj smutny dzień straciłm dwóch przyjacieli...Spokój ich Duszy...(*)(*)(*) Quote
kaskadaffik Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Zulusku tak nagle odszedłeś, nawet Cię ostatnio nie odwiedzałam :( :( :( a teraz Cię nie ma... śpij Psinko spokojnie i bądź szczęśliwy już na wieki z Przyjacielem Jurkiem (*)(*) [I][IMG]http://www.ekstrawagancja.com/attachments/Image/teczowy_most.jpg[/IMG][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][/I] [I][I]Poproszę konto to chociaż grosikiem [/I]wspomnę kochane psisko, które tyle wycierpiało w życiu :([/I] [I][/I] [I][/I] Quote
nescca Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [B][COLOR=#800080]konto do wpłat:[/COLOR][/B] [SIZE=4][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=3][COLOR=darkred]Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=4][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkred]OTOZ „ANIMALS”[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=4][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkred]Inspektorat w Lublińcu[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=4][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkred]nr KRS: 0000069730 [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkred]ul. Cebulskiego 6/26[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkred]42-700 Lubliniec[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkred]nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001 [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=4][SIZE=4][SIZE=3][COLOR=red]koniecznie z dopiskiem" Zulusowi (*) "[/COLOR][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/SIZE] Quote
kaskadaffik Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Zulusku(*) Kochanie przelałam grosik i chce mi się płakać...dopiero w tych kwiatuszkach skakałeś ....(*) Quote
Odi Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Bez sensu to wszystko :-(:-(:-( bez sensu ... Quote
Odi Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='nescca']I jak na ironię losu.... doktor powiedział mi ,że gdyby Zuluń wyszedł z tego... miał by dom. Ktoś zakochał się w Nim i chciał Go zaadoptować. [/QUOTE] Nesca, a może ten ktoś zechciałby zaadoptować Przyjaciółkę Zuluska Rajunię ? Quote
nescca Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 nie wiem..... wiem tyle ,że w Zulciu sie zakochał.Ale nie na pewno zapytam.Zulek już u mnie. Jutro jedziemy Go pochować w Jego ulubionym ogrodzie u Lilki.... Ech.... nie tak miało być..... mam nadzieję ,że za TM rosną na łąkach kwiatki. Zulek je lubił.... Quote
anett Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 :-(:-( Trzymaj się nescca!!:calus: Zulusku biegaj Kochany już bez bólu... [*] byłeś wyjątkowym psiakiem:loveu: pierwszy raz widziałam tak okaleczonego psa i tak cierpliwego i ufnie oddającego się w ręce człowieka... kochany miś:placz: Quote
lilk_a Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 dla Rai było by to może dobre , na pewno tęskni za bratem , być może zmiana otoczenia i więcej zainteresowania to byłoby dobre wyjście Zul naprawdę był wspaniałym psem jakoś nie mogę uwierzyć że tak szybko wybrał się w tą ostatnią podróż :( Quote
selegne Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Straszna szkoda. Zawsze jak myślałam o Zulusie i Raji to mi się tak cieplej na sercu robiło. :( Quote
Odi Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='selegne']Straszna szkoda. Zawsze jak myślałam o Zulusie i Raji to mi się tak cieplej na sercu robiło. :([/QUOTE] Tak, Zulus i Raja zawsze byli uśmiechnięci i zadowoleni, szczęśliwi, że są razem. Quote
hotel_lilki Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Pochowaliśmy dziś Zula na łące tuż za jego budą... będzie czuwał nad zwierzętami. Smutno nam, bo był to nasz pierwszy pies w hotelu i do tego taki chory a zarazem cierpliwy, bezproblemowy, śmieszny i kochany. Nie myślałam, że tak szybko będziemy żegnać psinę. Dla nas był to szczególnie smutny dzień, pochowaliśmy też naszego przyjaciela Jurka...łez nie ma końca... Quote
Wiedźma Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zulus miał u Was opiekę, nie odszedł sam, w strachu i bez nikogo bliskiego obok siebie. Trzymajcie się. Quote
Odi Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='hotel_lilki']Pochowaliśmy dziś Zula na łące tuż za jego budą... będzie czuwał nad zwierzętami. Smutno nam, bo był to nasz pierwszy pies w hotelu i do tego taki chory a zarazem cierpliwy, bezproblemowy, śmieszny i kochany. Nie myślałam, że tak szybko będziemy żegnać psinę. Dla nas był to szczególnie smutny dzień, pochowaliśmy też naszego przyjaciela Jurka...łez nie ma końca...[/QUOTE] Wyrazy współczucia. Zuluskowi [*] Jurkowi [*] Quote
wawer Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Cóż jeszcze można powiedzieć? Smutek tylko wielki... Jakiś czas tu nie zaglądałam. Głupio było, bo akurat cienko z forsą, a wiem, wiedziałam, że Przyjaciel potrzebuje... Tak pięknie rozwiany latem biegał po łąkach... Tak daleko ode mnie... szczęśliwy był... Teraz też biega i tylko to jest pociechą. Bądź radosny, psinku, biegaj... Lilka, trzymaj się dzielnie. Tylko tyle mogę Wam teraz przekazać... Quote
hotel_lilki Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dzięki za ciepłe słowa...trzymamy się jakoś...no cóż życie toczy się dalej... Quote
red Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Przykre ...podwójny ból....Dobre życie Zulusa trwało krótko, ale miał to szczęście być kochanym, został wyrwany ze schroniskowego piekła. Dziękuję wszystkim, którzy otoczyli go troskliwą opiekę. Żegnaj misiu bezuszatku. Quote
Lu_Gosiak Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 faktura z klini z Chorzowa za Zuluska to cos ponad 600zl - nesca ma zeskanowac wplaty na OTOZ: Agnieszka O. Warszawa - 100zl Laura K Jedlnia - 15zl Mariusz B. Gdynia - 40zl Olena S. Wrocław - 10zl kaskadaffik - 30zl bardzo dziekujemy i reszta z allegro cegiełkowego osobktóra wplacila od razu na konto z allegro - 60zl Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 przyszlo 29.03 Beata K. Lubliniec - 20zl bardzo dziekujemy po Zulusku:( zostal spory dług... Quote
krolik2014 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 nie bedac jeszcze na dogomani kupilem dla niego cegielki na allegro teraz znalazlem watek i widze ze piesek odszedl ,spij spokojnie na swojej kwiecistej lace Zulusku Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 [quote name='krolik2014']nie bedac jeszcze na dogomani kupilem dla niego cegielki na allegro teraz znalazlem watek i widze ze piesek odszedl ,spij spokojnie na swojej kwiecistej lace Zulusku[/QUOTE] dziekujemy bardzo za wsparcie naszego Zuluska Quote
Recommended Posts