Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zulusku tak nagle odszedłeś, nawet Cię ostatnio nie odwiedzałam :( :( :( a teraz Cię nie ma... śpij Psinko spokojnie i bądź szczęśliwy już na wieki z Przyjacielem Jurkiem (*)(*)
[I][IMG]http://www.ekstrawagancja.com/attachments/Image/teczowy_most.jpg[/IMG][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][/I]
[I][I]Poproszę konto to chociaż grosikiem [/I]wspomnę kochane psisko, które tyle wycierpiało w życiu :([/I]
[I][/I]
[I][/I]

Posted

[B][COLOR=#800080]konto do wpłat:[/COLOR][/B]
[SIZE=4][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=3][COLOR=darkred]Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=4][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkred]OTOZ „ANIMALS”[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=4][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkred]Inspektorat w Lublińcu[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[SIZE=4][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkred]nr KRS: 0000069730 [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkred]ul. Cebulskiego 6/26[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkred]42-700 Lubliniec[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkred]nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001 [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=4][SIZE=4][SIZE=3][COLOR=red]koniecznie z dopiskiem" Zulusowi (*) "[/COLOR][/SIZE][/SIZE]

[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='nescca']I jak na ironię losu.... doktor powiedział mi ,że gdyby Zuluń wyszedł z tego... miał by dom.
Ktoś zakochał się w Nim i chciał Go zaadoptować.
[/QUOTE]

Nesca, a może ten ktoś zechciałby zaadoptować Przyjaciółkę Zuluska Rajunię ?

Posted

nie wiem..... wiem tyle ,że w Zulciu sie zakochał.Ale nie na pewno zapytam.Zulek już u mnie. Jutro jedziemy Go pochować w Jego ulubionym ogrodzie u Lilki....
Ech.... nie tak miało być..... mam nadzieję ,że za TM rosną na łąkach kwiatki. Zulek je lubił....

Posted

:-(:-(
Trzymaj się nescca!!:calus:

Zulusku biegaj Kochany już bez bólu...
[*]

byłeś wyjątkowym psiakiem:loveu:
pierwszy raz widziałam tak okaleczonego psa i tak cierpliwego i ufnie oddającego się w ręce człowieka... kochany miś:placz:

Posted

dla Rai było by to może dobre , na pewno tęskni za bratem , być może zmiana otoczenia i więcej zainteresowania to byłoby dobre wyjście
Zul naprawdę był wspaniałym psem
jakoś nie mogę uwierzyć że tak szybko wybrał się w tą ostatnią podróż :(

Posted

[quote name='selegne']Straszna szkoda. Zawsze jak myślałam o Zulusie i Raji to mi się tak cieplej na sercu robiło. :([/QUOTE]
Tak, Zulus i Raja zawsze byli uśmiechnięci i zadowoleni, szczęśliwi, że są razem.

Posted

Pochowaliśmy dziś Zula na łące tuż za jego budą... będzie czuwał nad zwierzętami. Smutno nam, bo był to nasz pierwszy pies w hotelu i do tego taki chory a zarazem cierpliwy, bezproblemowy, śmieszny i kochany. Nie myślałam, że tak szybko będziemy żegnać psinę.
Dla nas był to szczególnie smutny dzień, pochowaliśmy też naszego przyjaciela Jurka...łez nie ma końca...

Posted

[quote name='hotel_lilki']Pochowaliśmy dziś Zula na łące tuż za jego budą... będzie czuwał nad zwierzętami. Smutno nam, bo był to nasz pierwszy pies w hotelu i do tego taki chory a zarazem cierpliwy, bezproblemowy, śmieszny i kochany. Nie myślałam, że tak szybko będziemy żegnać psinę.
Dla nas był to szczególnie smutny dzień, pochowaliśmy też naszego przyjaciela Jurka...łez nie ma końca...[/QUOTE]
Wyrazy współczucia.

Zuluskowi
[*]
Jurkowi
[*]

Posted

Cóż jeszcze można powiedzieć? Smutek tylko wielki... Jakiś czas tu nie zaglądałam. Głupio było, bo akurat cienko z forsą, a wiem, wiedziałam, że Przyjaciel potrzebuje... Tak pięknie rozwiany latem biegał po łąkach... Tak daleko ode mnie... szczęśliwy był... Teraz też biega i tylko to jest pociechą. Bądź radosny, psinku, biegaj...

Lilka, trzymaj się dzielnie. Tylko tyle mogę Wam teraz przekazać...

Posted

Przykre ...podwójny ból....Dobre życie Zulusa trwało krótko, ale miał to szczęście być kochanym, został wyrwany ze schroniskowego piekła. Dziękuję wszystkim, którzy otoczyli go troskliwą opiekę. Żegnaj misiu bezuszatku.

Posted

faktura z klini z Chorzowa za Zuluska to cos ponad 600zl
- nesca ma zeskanowac

wplaty na OTOZ:
Agnieszka O. Warszawa - 100zl
Laura K Jedlnia - 15zl
Mariusz B. Gdynia - 40zl
Olena S. Wrocław - 10zl
kaskadaffik - 30zl

bardzo dziekujemy
i reszta z allegro cegiełkowego osobktóra wplacila od razu na konto z allegro - 60zl

• 2 months later...
Posted

[quote name='krolik2014']nie bedac jeszcze na dogomani kupilem dla niego cegielki na allegro teraz znalazlem watek i widze ze piesek odszedl ,spij spokojnie na swojej kwiecistej lace Zulusku[/QUOTE]

dziekujemy bardzo za wsparcie naszego Zuluska