Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shania']hop hop paniczu:)myślimy:)i zaglądamy:)
to dobrze, ze pamietacie jeszcze o Zulusku:)
Zulus juz zagojony całkowicie!!! - kolnierz zdjety!!! huraaaaa:multi::multi::multi:

a tu najnowsze fotki z Raja:)
musze sie usmiechnac do Lilki o wiecej zdjec Zuluska bo nie moge sie napatrzec
Zulusek mial wykupiony przeze mnie 2 razy zestaw ogloszen niestety cisza....
trzeba mu odnowic...czy KTos moze mu porobic ogloszenia??

Posted

Właśnie, cieszymy się widokiem Zulusa, a on przecież musi znaleźć swój dożywotni dom. Nie umiem poruszać się w portalach ogłoszeniowych, mogę napisać tekst. Kto ma konto na allegro?Z cafeanimal też trafiają psiaki do Metra, a to daje im dużą szansę. Kto pomoże w ogłoszeniach i zrobi portrecik Zuluskowi - takie jedno superprezentacyjne zdjęcie...?

Posted

na allegro to ja wystawiałam Zuluskowi aukcje, teraz zastanawiam sie i chyba kupie na bazarku Lilki taki szablonik mu razem z Raja...natomiast chodzi mi o inne portale, Kto moglby pooglaszac Zuluska jeszcze

Posted

ale on jest ładny z ryjka! śliczny psiak! oba są swietne. kurcze mam nadzieję, ze komuś wpadnie w oko i go wezmie.

pisałam jakis czas temu o Miłku (psie, ktorego mialam brac, wspolnie ze wspollokatorkami) niestety... nic z tego nie wyszlo.
chyba za duzo chcialysmy, nie zdając sobie sprawy z tego jaki to obowiązek :(( mi szkoda, bo bardzo go chcialam, ale nie moge się sama psem opiekowac ( a na to by wyszlo). pracujac i studiując dziennie piesek siedzialby sam caly dzien, a to nie jest rozwiazanie :((

Zulusie do góry!

Posted

Nat madra decyzja:) psiak calutki dzień siedząc sam na pewno nie byłby szczęśliwy....jeszcze będziesz miała okazje mieć swojego psa:):)

najnowszy Zulus zagojony całkowicie bez kołnierza:):)