Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atkaaa nie jest z Ciapkowa właśnie...ych:/ JEst znikąd. Będę z nim ćwiczyć ale Gdynia mi wcale nie po drodze:(Na szkolenie kasy nie będzie...

No i ..Gibsona bym nie pamiętała!!!:)

Posted

Niebieska wczoraj do mnie pisała, dzowniłam do niej. Jest chętna na adopcję Tufiego, nie ma dostępu do internetu. Szuka psa żywiołowego, skorego do pracy. W domu ma suczkę wysterylizowaną i chciałaby wykastrowanego samca. Nie znam osobiście Niebieskiej, ale jeśli psiak jest jeszcze w schronie, może warto to rozważyć?

Posted

Ja też jestem zainteresowana :D Moja mama się zastanawia, ale raczej się zgodzi, bo wcześniej się zgodziła na pudelka ze schroniska, ale akurat znalazł dom. Tylko musi zostać wykastrowany. Mój psiak może się nie dogadać z pełnojajecznym psem w jego domu. I teraz tak. Za wyjęcie go ze schronu płacę jak za psa w typie czy normalnie dorosłego? Czy płacę za kastrację?

Posted

Betbet niech Niebieska wpadnie do schroniska w pn, będę też, albo niech odezwie się na mój nr. Nie kojarzę jej...

Owczarkowa, przyjdź najlepiej z mamą do schroniska.

Posted

Atkaaaa Niebieska ma do Ciebie dzwonic, bo ona obecnie siedzi w Olsztynie. Ja już się tam nie mieszam. Owczarkowata...a dlaczego w końcu nie wzięłaś tej goldenki, ani szczeniaka Vizy ani pozostałych psów których adopcję rozważałaś??

Posted

[quote name='evl']Cudowności! On jest na jakimś forum borderowym? Może tam by ktoś się nim zainteresował?[/QUOTE]

taak, na borderowym jest od samego początku. Na ozikowe też go wrzuciłam, workingowe też.

Posted

Żaden.
Jutro idę do Tufisia porobić mu zdjęcia :) więc najprawdopodobniej możecie się czegoś latającego spodziewać. :D
Tufi najprawdopodobniej idzie z nami na jakiś koncert czy tam festyn w Gdyni w niedziele. Może tam sie jakos zareklamuje.