Pinesk@ Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 All gotowe. Coś mi z tłem nie wyszło ale juz nie chce mi się dziś poprawiac ;) Jakby błedy były to dajcie znac bo już nie wyrabiam na oczy dziś: http://allegro.pl/show_item.php?item=1187383945 Quote
Betbet Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Atkaaa nie jest z Ciapkowa właśnie...ych:/ JEst znikąd. Będę z nim ćwiczyć ale Gdynia mi wcale nie po drodze:(Na szkolenie kasy nie będzie... No i ..Gibsona bym nie pamiętała!!!:) Quote
LadyK Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 A jak Tufi z czystością? Będzie sikał w domu, czy raczej na dworze? Quote
Pinesk@ Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Masz odp w pierwszym poście :roll: EnT napisał(a): (...) W domu nie niszczy a swoje potrzeby fizjologiczne załatwia oczywiście na dworze. (...) Quote
Betbet Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Niebieska wczoraj do mnie pisała, dzowniłam do niej. Jest chętna na adopcję Tufiego, nie ma dostępu do internetu. Szuka psa żywiołowego, skorego do pracy. W domu ma suczkę wysterylizowaną i chciałaby wykastrowanego samca. Nie znam osobiście Niebieskiej, ale jeśli psiak jest jeszcze w schronie, może warto to rozważyć? Quote
LadyK Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ja też jestem zainteresowana :D Moja mama się zastanawia, ale raczej się zgodzi, bo wcześniej się zgodziła na pudelka ze schroniska, ale akurat znalazł dom. Tylko musi zostać wykastrowany. Mój psiak może się nie dogadać z pełnojajecznym psem w jego domu. I teraz tak. Za wyjęcie go ze schronu płacę jak za psa w typie czy normalnie dorosłego? Czy płacę za kastrację? Quote
Atkaaaa Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Betbet niech Niebieska wpadnie do schroniska w pn, będę też, albo niech odezwie się na mój nr. Nie kojarzę jej... Owczarkowa, przyjdź najlepiej z mamą do schroniska. Quote
Betbet Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Atkaaaa Niebieska ma do Ciebie dzwonic, bo ona obecnie siedzi w Olsztynie. Ja już się tam nie mieszam. Owczarkowata...a dlaczego w końcu nie wzięłaś tej goldenki, ani szczeniaka Vizy ani pozostałych psów których adopcję rozważałaś?? Quote
LadyK Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Goldenka odpada, bo ja chcę psa do sportu, a szczyle po Vizie też już poszły. Quote
Atkaaaa Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Niebieska chyba też odpada. Będę jutro w schronisku. W ogóle to mam nowe filmiki Tufisia ale teraz były zawody i wystawa także nie miałam czasu tego zmontować, a teraz jeszcze mam filmy z DCDC i zdjęcia. Postaram się dziś chociaż Tufiego złożyć. edit: film ;) http://www.youtube.com/watch?v=65-Bb0xjyr0 Quote
LadyK Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Jaki piękny psiak! A prawe uszko ma jakby marmurkowe ;) Quote
Atkaaaa Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 opróżniłam... Tufis dziś pierwszy raz biegał bez smyczki :) Jest meeega odwoływalny! Quote
LadyK Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 To super! Ja właśnie mamę przekonuje, żeby pojechać go zobaczyć ;) Quote
Guptasek Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ale Cudowny psiak !:loveu: Oby szybko znalazł jakiś sportowy domek! ;) Quote
Atkaaaa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Pinesk@ napisał(a):Odnawiac mu allegro ? jeśli możesz to będę wdzięczna ;) jutro może w końcu się do niego wybiorę... Quote
evel Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Cudowności! On jest na jakimś forum borderowym? Może tam by ktoś się nim zainteresował? Quote
Daga&Maks Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 z tego co widziałam Tufi jest na forum borderowym Quote
Atkaaaa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='evl']Cudowności! On jest na jakimś forum borderowym? Może tam by ktoś się nim zainteresował?[/QUOTE] taak, na borderowym jest od samego początku. Na ozikowe też go wrzuciłam, workingowe też. Quote
Atkaaaa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [url]http://vimeo.com/14609090[/url] Tufisiowy odpał xD Quote
pom-pon Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 żeby tylko jakiś sportowy domek się nim zaopiekował. Taki potencjał :crazyeye: szkoda, żeby się zmarnował :razz: Quote
Daga&Maks Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 a co z tymi domami które były zainteresowane? Żaden się nie sprawdził? Quote
Atkaaaa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Żaden. Jutro idę do Tufisia porobić mu zdjęcia :) więc najprawdopodobniej możecie się czegoś latającego spodziewać. :D Tufi najprawdopodobniej idzie z nami na jakiś koncert czy tam festyn w Gdyni w niedziele. Może tam sie jakos zareklamuje. Quote
Recommended Posts