mysza 1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Tora&Faro']Czekamy na fotki:)[/QUOTE] Jedno w trawce jest świetne:loveu: i na kanapie pysio:loveu: Miodzio.:loveu: Quote
mala_czarna Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 nie ma zdjęć jeszcze. mysza, wysłałaś? :) Quote
mysza 1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='mala_czarna']nie ma zdjęć jeszcze. mysza, wysłałaś? :)[/QUOTE] Już dawno.... A Ty masz w środku 30? Czy tylko imię i nazwisko. Bo miałam w pamięci maila taki z 30. ale wysłałam na ten z pw. Quote
mala_czarna Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='mysza 1']Już dawno.... A Ty masz w środku 30? Czy tylko imię i nazwisko. Bo miałam w pamięci maila taki z 30. ale wysłałam na ten z pw.[/QUOTE] Rany, ale ja pierdoła jestem dzisiaj :( Mysza. Masz rację. Ten z 30. Przepraszam! Quote
mysza 1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='mala_czarna']Rany, ale ja pierdoła jestem dzisiaj :( Mysza. Masz rację. Ten z 30. Przepraszam![/QUOTE] To jakiejś innej kobitce wysłałam ;) Teraz posżło na ten z 30. Ja muszę lecieć do domu, mam wizytę u weta z 2 psami. Quote
mala_czarna Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 No dobra, idą fotki :) [IMG]http://images41.fotosik.pl/323/9c101dacab8eaed1med.jpg[/IMG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/323/154a3eb751880974med.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/323/dba5f2744f674b1amed.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/327/06474a0dfcf64611med.jpg[/IMG] [IMG]http://images45.fotosik.pl/328/a164ee561d5a7276med.jpg[/IMG] Quote
mysza 1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Pierwsze i ostatnie są super. :loveu: Na reszcie to taki szczurek:evil_lol: Quote
LadyBell Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 słuchajcie jaki koffi jest z charakteru i co z tym oczkiem jego?? Quote
Tora&Faro Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='mysza 1']Pierwsze i ostatnie są super. :loveu: Na reszcie to taki szczurek:evil_lol:[/QUOTE] Tak, te dwa są świetne:)....szczęśliwa sunia:loveu: Quote
auraa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Była ciocia Fela z porządnym aparatem, to może i zdjęcia będą porządne. Teraz pojechały do lekarza. Quote
idusiek Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 mała czarna- a jak te foty naprawiłaś?:) wstawiłam od razu do allegro : [U][COLOR=#0066cc][URL]http://allegro.pl/item1192924613_molly_i_koffi_szczenie_maluchy_szukaja_domow.html[/URL][/COLOR][/U][URL="http://img3.imageshack.us/img3/3051/zdjcie0006dr.jpg"][/URL] Quote
Tora&Faro Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Byliśmy z Flicią u weta, dziewczynka jest idealna;) brzuszek, skóra, serduszko, węzły chłonne, uszka - wsio ok:loveu: nawet sierść pan doktor pochwalił:) Malutka została powtórnie odrobaczona zgodnie z zaleceniami jeszcze z Gagarina....no to co, chyba czas do domku....:) Quote
mysza 1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='LadyBell']słuchajcie jaki koffi jest z charakteru i co z tym oczkiem jego??[/QUOTE] Koffi to typ spokojny, lubi pospać, nie jest jakimś bardzo absorbującym typem ;) Wybredny trochę w jedzeniu, suche średnio, woli smakołyki ludzkie ;). Ładnie chodzi na smyczy, czysty, nie załatwia się w domu. Oczko ma najprawdopodobniej wrzód :( , jest leczone i być może obejdzie się bez operacji ale ja bym to skonsultowała jeszcze z dr Garncarzem. Fajny jest Koffik bardzo, lizał nas po rękach w samochodzie i pchał się do przodu ;) [quote name='Tora&Faro']Byliśmy z Flicią u weta, dziewczynka jest idealna;) brzuszek, skóra, serduszko, węzły chłonne, uszka - wsio ok:loveu: nawet sierść pan doktor pochwalił:) Malutka została powtórnie odrobaczona zgodnie z zaleceniami jeszcze z Gagarina....no to co, chyba czas do domku....:)[/QUOTE] Bardzo się cieszę, czekamy na ruch domu z Bemowa. Gdyby się nie odezwali, dzwonił jeszcze ktoś sensowny? Ja miałam jeden telefon... Quote
mysza 1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='idusiek']mała czarna- a jak te foty naprawiłaś?:) wstawiłam od razu do allegro : [U][COLOR=#0066cc][URL]http://allegro.pl/item1192924613_molly_i_koffi_szczenie_maluchy_szukaja_domow.html[/URL][/COLOR][/U][/QUOTE] Dzięki ale ja nie widzę całego tylko lewą stronę allegra. Muszę przesuwać. Chyba przez te bycze litery :evil_lol: Ja bym to zmieniła, bo nie widać zdjęć, źle się ogląda;) Quote
auraa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 przedłużamy antybiotyk i robimy badania kału. Trzeba sprawdzić jakie robale siedzą w brzuszku. Ten kaszel też może być przez robale. Brzuch brzydki i mała znów dostała leki rozkurczowe itd. Quote
mysza 1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='auraa']przedłużamy antybiotyk i robimy badania kału. Trzeba sprawdzić jakie robale siedzą w brzuszku. Ten kaszel też może być przez robale. Brzuch brzydki i mała znów dostała leki rozkurczowe itd.[/QUOTE] Biedna jest :( Ona taka spokojna była w schronisku, potem w samochodzie, taki aniołek ;) Quote
Fela Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Aniolek obwarczal i obszczekal dzis wszystkie psy w poczekalni na Gagarina. Zrobimu u niej badabie kalu, zobaczymy jakie robale siedza, pewnie u wszystkich te same. Stawiam 10 do 3, ze maja kokcydia i wlosoglowki. Zobaczymy, czy zgadlam. Jesli tak, trzeba je bedzie potraktowac innym jeszcze odrobaczaczem - wszystkie niestety Quote
Tora&Faro Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 O kurcze....biedna Nefri... Jeśli chodzi o telefony w sprawie Fili, to na początku tyg dzwoniła jeszcze Pani z okolic Białegostoku, ta o której Ci mówiłam Iwonko...wczoraj dzwoniła znowu, chciała żeby już dzisiaj jej mąż zabrał małą bo będzie przejeżdżał przez Warszawę - oczywiście odmówiłam...inne maluszki jej nie interesują:( Wczoraj wieczorem miałam też tel od Pani która zobaczyła ogłoszenie w Metrze, ale w sumie to chyba wolałaby chłopca więc zaraz jej wyślę fotki Koffiego:)...aaaa no i miałam jeszcze jeden tel od Pani z okolic Nadarzyna (dom z ogrodem i szczeniak na stanie:)), chce konkretnie Filę więc umówiłam się na kontakt dzisiaj w ciągu dnia....jeśli Państwo z Bemowa się rano nie odezwą, to chyba ja do nich zadzwonię.... Quote
mala_czarna Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='idusiek']mała czarna- a jak te foty naprawiłaś?:) [/QUOTE] Nic nie naprawiałam :) Zapisałam se na dysku i wrzuciłam do fotosika :) Taki wdzięczny obiekt do fotografowania, że nic tam chyba nie mozna było zepsuć! Quote
mysza 1 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Tora&Faro']O kurcze....biedna Nefri... Jeśli chodzi o telefony w sprawie Fili, to na początku tyg dzwoniła jeszcze Pani z okolic Białegostoku, ta o której Ci mówiłam Iwonko...wczoraj dzwoniła znowu, chciała żeby już dzisiaj jej mąż zabrał małą bo będzie przejeżdżał przez Warszawę - oczywiście odmówiłam...inne maluszki jej nie interesują:( Wczoraj wieczorem miałam też tel od Pani która zobaczyła ogłoszenie w Metrze, ale w sumie to chyba wolałaby chłopca więc zaraz jej wyślę fotki Koffiego:)...aaaa no i miałam jeszcze jeden tel od Pani z okolic Nadarzyna (dom z ogrodem i szczeniak na stanie:)), chce konkretnie Filę więc umówiłam się na kontakt dzisiaj w ciągu dnia....jeśli Państwo z Bemowa się rano nie odezwą, to chyba ja do nich zadzwonię....[/QUOTE] Ale psiaki w domu? Zresztą pogadamy w razie czego o tym, nie będę tu śmiecić ;) Ja bym poczekała do wieczora może, bo Ci z Bemowa mówili, że dzisiaj lub jutro, prawda? [quote name='mala_czarna']Nic nie naprawiałam :) Zapisałam se na dysku i wrzuciłam do fotosika :) Taki wdzięczny obiekt do fotografowania, że nic tam chyba nie mozna było zepsuć![/QUOTE] Właśnie, Molly bywa śliczna:loveu: Jej opiekunka wysłała mi nowe zdjęcia;) Quote
Tora&Faro Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='mysza 1']Ja bym poczekała do wieczora może, bo Ci z Bemowa mówili, że dzisiaj lub jutro, prawda? [/QUOTE] Tak....rzeczywiście poczekam do wieczora, jesli się nie odezwą to zadzwonię:) Fajna ta dziewczyna od Molly.....czekamy na fotki:) Quote
mysza 1 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Tora&Faro']Tak....rzeczywiście poczekam do wieczora, jesli się nie odezwą to zadzwonię:) Fajna ta dziewczyna od Molly.....czekamy na fotki:)[/QUOTE] Mala_czarna przecież wczoraj wstawiła:evil_lol: Zakręcona jesteś:loveu: Quote
Tora&Faro Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Aaaa tamte co Kama wstawiła widziałam, myślałam że są kolejne:evil_lol: Troszkę jestem zakręcona, przyznaję....szczeniaki mi się już mieszają;):evil_lol: Quote
Recommended Posts