Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak!
Elka w przyszłym tygodniu będzie miała sterylkę i marsz do nowego dom :)
Obecnie szukam weta który zgodzi się na upust ;-)

DZIĘKI SYBI! :loveu:

Aaaa... jakimś cudem, lub raczej pechem :angryy: nie mogę wejść na dogo z mojego kompa (obecnie jestem u sąsiadki)

Posted

Znowu od sąsiadów - nie mam pojęcia co się dzieje z moim kompem. Aniu! Nic się nie zmarnuje! Może dzięki tym plakatom jakieś inne psie nieszczęście znajdzie dom ;-)

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dotarla do mnie wiadomosc ze nasza niezmordowana wolontariuszka -Sybi- znalazla DS dla suni. :loveu:

Ada-jeje, adres ma w dalszym ciągu wasza wolontariuszka, jak tylko go dostanę to robimy wizytację. Zabieg już prawie umówiony... Ula się tym zajęła - Dzięki Uleńko :*

Posted

DorkaWD napisał(a):
Czyżbym została sama na "polu bitwy" ?

Witam Dorcia nocną porą. Miło było Cię poznać .Pamietasz o pani ,która chciała kota i ta z synem zainteresowana sunią?? Mysle ,ze takie akcje powinny być częsciej i w różnych miejscach.

Posted

Javena - KOCHANA! :* Pani od kotka jeszcze się nie odezwała... qrde, trzeba było wydusić od niej ten nr tel :( O Pani co chciała suczkę też pamiętam... jeśli chętny domek nie będzie wart naszej Elki to zobaczymy czy Pani z Libiąża będzie niej warta. Trafiłaś na bazarek? Mnie dziś elektronika nie lubi ;( Proszę roześlij linka po swoich znajomych na dogo :D Zabieg tuż tuż a my bez kasy wciąż :(

Posted

Trafiłam na bazarek.Zamówiłam co nieco. Nie wiem ,czy dobrze przeczytałam? Pani od kotka sie odezwała,czy nie? Iojaki nr tel.chodzi ,który trzeba wydusić?

Posted

Javena napisał(a):
Trafiłam na bazarek.Zamówiłam co nieco. Nie wiem ,czy dobrze przeczytałam? Pani od kotka sie odezwała,czy nie? Iojaki nr tel.chodzi ,który trzeba wydusić?

Pani nie odezwała się :( trzeba było wydusić od niej numer a nie liczyć na to,że się odezwie... ALE! może jednak zadzwoni? ;-)

Posted

DorkaWD napisał(a):
Pani nie odezwała się :( trzeba było wydusić od niej numer a nie liczyć na to,że się odezwie... ALE! może jednak zadzwoni? ;-)

Jak naprawde jej będzie zalezało ,to zadzwoni.

Posted

Witam!!
Przeprowadziłam wczoraj z panem chętnym do zaadoptowania Eli wstępną rozmowę, wydaje się być naprawdę w porządku. Sunię jest gotowy odebrać od razu po zabiegu sterylizacji, będzie trzymana w domku z ogrodem. Trzymaniu suczki na łańcuchu powiedział stanowcze nie, nigdy. Ela nie będzie zostawać sama, ponieważ pan Robert mieszka z rodzicami :):)

Posted

:loveu:DZIĘKUJĘ :loveu:
-sybi-, skąd Pan jest? Będzie potrafił zająć się czule małą kobietką po zabiegu?

Pierwszy chłopak - Weron/Maniek a obecnie - Bryś,już w domku stałym w Bolęcinie.
Bardzo miła starsza Pani stała się szczęśliwą Panią Brysia :loveu: