DG32 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [FONT=Verdana]Na wstępie podaję link do wątku na stronie schroniska: http://katowice.schronisko.net/adopcja-id-52415.html [/FONT] [FONT=Verdana] info ze strony: [/FONT] [FONT=Verdana]669/10 płeć: suka wiek: 3 lata 1 miesiąc rasa: mieszaniec [/FONT] [FONT=Verdana] miasto: Katowice sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak opis: W schronisku od 08-07-10. Sunia podrzucona pod płot schroniska. Wesoła, uwielbia zabawę, zarówno z ludźmi, jak i psami. Bawiła się z dużo większym od niej Azorem i nic się nie bała. Ładnie siada na komendę. Pozytywnie nastawiona do świata - miła, przyjazna, ufna, odważna i energiczna. Nieduża. Troszkę jamnikowata. Przypominamy, że do umowy adopcyjnej dołączony jest kupon na bezpłatną sterylizację/kastrację. [/FONT] [FONT=Verdana]Koka to istny wulkan energii, oceniona w schronisku na 3 lata dla mnie wydaje się szczeniakiem z niespożytą energią, wszędzie jej pełno, z każdym i z psem i z człowiekiem chce się bawić. [/FONT] [FONT=Verdana]Charakter: Koka to przede wszystkim sama radość, którą widać w każdym zachowaniu tego uroczego psa. [/FONT] [FONT=Verdana]Ufna, przyjazna i niezwykle energiczna. Stosunek do psów: [/FONT] [FONT=Verdana]Bardzo pozytywny, do każdego psa nastawiona przyjaźnie, każdego prowokuje do zabawy. Umiejętności: Koka to niezwykle zdolna bestia w mig chwyta wszystkie komendy – jak na razie rewelacyjnie radzi sobie z komendą do mnie, ale i inne nie są dla niej wyzwaniem – opanowujemy już siad, piątka i leżeć. [/FONT] [FONT=Verdana]Dużym plusem jest to, że Koka stale się pilnuje, nie oddala się od przewodnika, a zawołana szybko wraca. Oczywiście po wcześniejszym wybieganiu, bo zaraz po wyjściu z boksu jest raczej nie do opanowania. [/FONT] [FONT=Verdana] Jakiego domu szukamy? Najlepiej takiego, który będzie rozwijał umiejętności Koki, bo to niezwykle pojętny pies, aż żal byłoby zmarnować taki talent. [/FONT] [FONT=Verdana]KONTAKT: [/FONT] [FONT=Verdana]tel. 518 679 153 [/FONT] [FONT=Verdana]e-mail: [email protected] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
sosiczka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Koka to by mogła biegać nawet bez smyczy, co jest dość rzadkie na schronowe psy, a to jej drugi spacer:loveu: Ona by się nadała do agility, przeskakuje murki 3 razy takie jak ona:razz: Quote
protzlav Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 No teraz działa !!! Zapisuję wąteczek, siostrzyczki !!! (D.) Quote
DG32 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='protzlav']No teraz działa !!! Zapisuję wąteczek, siostrzyczki !!! (D.) :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
maciaszek Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Poszerzyłam opis Koki na stronkach schroniska. Napisałam, że potrafi już wykonywać wszystkie te komendy. Skoro tak szybko się uczy ;). Quote
Sankja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Może to coś pomoże: http://www.dogomania.pl/threads/190413-Maly-Pies-bardzo-energiczny-na-Agility-Obedience... Quote
DG32 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 alegratka kupiepsa adopcjapsa gumtree cafeanimal Quote
Misiek89 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Jak to wszyscy mówią: zapisuje się na wątek i życzę powodzenia ;) Quote
protzlav Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Podrzucam Kokunię do góry, hooop !!! I nie uważam, że ma adhd :) Energiczny, żywiołowy psiak, ale bez anomalii :) Pozdrawiam sunię i Siostrzyczki !!! (D.) Quote
DG32 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Pora się wziąć za porządne ogłaszanie naszej małej Kokainy, ale to chyba dopiero po weekendzie jak sobie trochę odpocznę (o ile sobie odpocznę :evil_lol:). Quote
sosiczka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 DG32 napisał(a):Pora się wziąć za porządne ogłaszanie naszej małej Kokainy, ale to chyba dopiero po weekendzie jak sobie trochę odpocznę (o ile sobie odpocznę :evil_lol:). Prowadzenie biznesu ogłoszeniowego to ciężki kawałek chleba:evil_lol: Może ktoś zleci ogłoszenia dla Koki na naszym bazarku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 sosnowieckie schronisko napisał(a):Może ktoś zleci ogłoszenia dla Koki na naszym bazarku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie będzie takiej potrzeby :). Dzwoniłam do schroniska zaktualizować stan psów - Koka poszła do nowego domu. Szczegółów nie znam. Quote
__Lara Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 maciaszek napisał(a):Nie będzie takiej potrzeby :). Dzwoniłam do schroniska zaktualizować stan psów - Koka poszła do nowego domu. Szczegółów nie znam. Wow :o :o :o oby dobry domek! Quote
Daga&Maks Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 no to pozostaje liczyć że znalazła dobry dom :) Quote
protzlav Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 A dokąd Koka poszła? Wiadomo coś? Siostrzyczki ??? <D.> Quote
DG32 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='protzlav']A dokąd Koka poszła? Wiadomo coś? Siostrzyczki ??? <D.> Nic nie wiem, może uda się zdobyć namiar na dom, ale to może i to przed duże M :roll:. Quote
Recommended Posts