Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]Na wstępie podaję link do wątku na stronie schroniska:
http://katowice.schronisko.net/adopcja-id-52415.html
[/FONT] [FONT=Verdana] info ze strony:

[/FONT] [FONT=Verdana]669/10

rasa: mieszaniec
[/FONT] [FONT=Verdana]
miasto: Katowice

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

opis:
W schronisku od 08-07-10. Sunia podrzucona pod płot schroniska. Wesoła, uwielbia zabawę, zarówno z ludźmi, jak i psami. Bawiła się z dużo większym od niej Azorem i nic się nie bała. Ładnie siada na komendę. Pozytywnie nastawiona do świata - miła, przyjazna, ufna, odważna i energiczna. Nieduża. Troszkę jamnikowata. Przypominamy, że do umowy adopcyjnej dołączony jest kupon na bezpłatną sterylizację/kastrację.

[/FONT] [FONT=Verdana]Koka to istny wulkan energii, oceniona w schronisku na 3 lata dla mnie wydaje się szczeniakiem z niespożytą energią, wszędzie jej pełno, z każdym i z psem i z człowiekiem chce się bawić.

[/FONT] [FONT=Verdana]Charakter:
Koka to przede wszystkim sama radość, którą widać w każdym zachowaniu tego uroczego psa.
[/FONT] [FONT=Verdana]Ufna, przyjazna i niezwykle energiczna.

Stosunek do psów:
[/FONT] [FONT=Verdana]Bardzo pozytywny, do każdego psa nastawiona przyjaźnie, każdego prowokuje do zabawy.

Umiejętności:
Koka to niezwykle zdolna bestia w mig chwyta wszystkie komendy – jak na razie rewelacyjnie radzi sobie z komendą do mnie, ale i inne nie są dla niej wyzwaniem – opanowujemy już siad, piątka i leżeć.
[/FONT] [FONT=Verdana]Dużym plusem jest to, że Koka stale się pilnuje, nie oddala się od przewodnika, a zawołana szybko wraca. Oczywiście po wcześniejszym wybieganiu, bo zaraz po wyjściu z boksu jest raczej nie do opanowania.

[/FONT] [FONT=Verdana]

Jakiego domu szukamy?
Najlepiej takiego, który będzie rozwijał umiejętności Koki, bo to niezwykle pojętny pies, aż żal byłoby zmarnować taki talent.

[/FONT] [FONT=Verdana]KONTAKT:
[/FONT] [FONT=Verdana]tel. 518 679 153
[/FONT] [FONT=Verdana]e-mail: [email protected]

[/FONT] [FONT=Times New Roman]
[/FONT]

Posted

Koka to by mogła biegać nawet bez smyczy, co jest dość rzadkie na schronowe psy, a to jej drugi spacer:loveu:
Ona by się nadała do agility, przeskakuje murki 3 razy takie jak ona:razz:

Posted

Pora się wziąć za porządne ogłaszanie naszej małej Kokainy, ale to chyba dopiero po weekendzie jak sobie trochę odpocznę (o ile sobie odpocznę :evil_lol:).

Posted

DG32 napisał(a):
Pora się wziąć za porządne ogłaszanie naszej małej Kokainy, ale to chyba dopiero po weekendzie jak sobie trochę odpocznę (o ile sobie odpocznę :evil_lol:).

Prowadzenie biznesu ogłoszeniowego to ciężki kawałek chleba:evil_lol:
Może ktoś zleci ogłoszenia dla Koki na naszym bazarku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):
Może ktoś zleci ogłoszenia dla Koki na naszym bazarku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie będzie takiej potrzeby :). Dzwoniłam do schroniska zaktualizować stan psów - Koka poszła do nowego domu. Szczegółów nie znam.

Posted

maciaszek napisał(a):
Nie będzie takiej potrzeby :). Dzwoniłam do schroniska zaktualizować stan psów - Koka poszła do nowego domu. Szczegółów nie znam.

Wow :o :o :o oby dobry domek!

Posted

[quote name='protzlav']A dokąd Koka poszła? Wiadomo coś? Siostrzyczki ??? <D.>

Nic nie wiem, może uda się zdobyć namiar na dom, ale to może i to przed duże M :roll:.