Bewarka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Niby 3 pokoje to zawsze można poizolować, ale...Na szczęście Miśka dogada się z każdym psem ew. będzie się go bała, jednak to nie problem dla mnie ^^ Quote
dog193 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Tak, chyba że znowu będzie po cieczce i połowa psów będzie chciała ją bzyknąć :diabloti: Quote
Bewarka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ale tylko na początkuu...:lol: Generalnie samców to za dużo nie było, a Daktyl się nie wliczał, chłopak jakoś mało zainteresowany był :D Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Avaloth']Co wy na początek lipca, okolice Żywca bodjaże, w każdym razie południowy śląsk, jeden domek 3-pokojowy (łacznie 16 osób) plus ewentualnie osobny domek 5cio czy 6cio osobwy ? jutro będziemy wiedzieć dokładnie, cena koło 180zł jak ktoś ma sprawdzone ośrodki na śląsku/małopolsce lub gdzieś w okolicach to piszcie ![/QUOTE] ja nie wiem czy ze mną wypali, bo w portfelu przeciąg :roll: Żywiec w sumie nie daleko, tam to ja sobie jeżdżę w lecie piese wypróżnić :diabloti::evil_lol: więc fajnie, ale jak mówię, nie wiem jak będzie z kasą, ale pogadać z wami mogę :diabloti: Fakt może być ciężko z psami, w sumie suki się ostatnio dogadały bez problemów (Lalka tylko żywnościowe walki wstrzynała :evil_lol:) , gorzej było z chłopakami, bo są z jajcami i im hormony gonią :mad::evil_lol: Mi i Moli nic nie przeszkadza, mogę dzielić nawet łoże z innym psem (tak jak z Fuksem i Audem ), keine problem :p Quote
Bewarka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Queen co jak co, ale ty jesteś ostatnią osobą ze zlotu, o której pomyślałabym, że nie pojedzie z powodu braku pieniążków :p Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ej dlaczego tak daleko??:( to jeszcze dalej niz ostatnio...:( Ja chociaż bym chciała to pewnie będę mieć problem z transportem... ale zobaczymy do lata kupa czasu;) Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Bewarka']Queen co jak co, ale ty jesteś ostatnią osobą ze zlotu, o której pomyślałabym, że nie pojedzie z powodu braku pieniążków :p[/QUOTE] operacja Moli mnie pociągła sporo :razz: [quote name='Sweet']Ej dlaczego tak daleko??:( to jeszcze dalej niz ostatnio...:( Ja chociaż bym chciała to pewnie będę mieć problem z transportem... ale zobaczymy do lata kupa czasu;)[/QUOTE] gdzie tam daleko ! tramwajem przyjedziesz prosto z poznania :diabloti: Quote
Tepes Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [COLOR=blue]co do jajec Bonczara to w tym czasie już ich nie bydzie i wgl nie wiadomo czy pojedzie bo to bydzie zależało od tego CZYM pojedziemy auto pies jedzie, pociąg pies nie jedzie;) a faceci to kto tam sie jeszcze nie lubioł? Bo nasza Buba nie wiem czy by pojechała bo wspominała, że w tym roku z Maksem nad morze chce jechać;) a tak to chyba ino był jeszcze Fuks mój tata jutro tam dzwoni i napisza co sie dowiedzioł;) [/COLOR] Quote
Tepes Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [COLOR=blue]jezus maria:crazyeye: nie wiedziałach...:-([/COLOR] Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [CENTER][SIZE=4][B]FUks już z nami nigdzie nie pojedzie ['] :placz:[/B] [/SIZE][/CENTER] Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='NightQueen'] gdzie tam daleko ! tramwajem przyjedziesz prosto z poznania :diabloti:[/QUOTE] No pewnie;P :diabloti: Wiem o Fuksie;( [*] Quote
Tepes Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [COLOR=blue]hahaha ok:evil_lol: jeszcze coś?:D [/COLOR] Quote
Tepes Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [COLOR=blue]no to jak bydzie pies bezjajeczny i nikt nie ruszy szynszyli to bydzie dobrze:diabloti: ej chcecie jakieś konkretne pytania do ośrodka zadać bo musza tacie wszystko pisać;) [/COLOR] Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue] ej chcecie jakieś konkretne pytania do ośrodka zadać bo musza tacie wszystko pisać;) [/COLOR][/QUOTE] czy mają nisko balkon w razie gdyby któryś zwierz miał ochotę wyskoczyć :diabloti: Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 czy mają kratki na balkonie jakby ktoś chciał pranie zrzucać żeby nie wyleciało :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]a tam po co to wystarczy spożyć pewien napój i kratki bydą:evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] to pytaj czy jest sklep w pobliżu :diabloti: Quote
Tepes Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [COLOR=blue]a tam po co to wystarczy spożyć pewien napój i kratki bydą:evil_lol: [/COLOR] Quote
Foxowa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='NightQueen'][CENTER][SIZE=4][B]FUks już z nami nigdzie nie pojedzie ['] :placz:[/B] [/SIZE][/CENTER][/QUOTE] Ano nie.... Moje skarbeńki.. Quote
Ana04 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Foxowa, bardzo mi przykro... Trzymaj się. :( Ja z zapytaniem czy osoby, które nie były w tamtym roku są mile widziane czy nie za bardzo? I czy bez psa można? ;) Quote
Bewarka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Ana04'] Ja z zapytaniem czy osoby, które nie były w tamtym roku są mile widziane czy nie za bardzo? I czy bez psa można? ;)[/QUOTE] Odpowiem, za reszte - Taaaak! :multi: Co do tego drugiego - oczywiście. Ostatnio większość osób była bez psów :mad: A inni po kilka :) Ale szczerze mówiąc - zlot bez psa to dla mnie nie zlot. ;) Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Ana04'] Ja z zapytaniem czy osoby, które nie były w tamtym roku są mile widziane czy nie za bardzo? I czy bez psa można? ;)[/QUOTE] tak jak najbardziej :p (ja najwięcej gderam, a pewnie nie pojadę :diabloti:) [quote name='Bewarka'] Co do tego drugiego - oczywiście. Ostatnio większość osób była bez psów :mad:[/QUOTE] noo tylko ja taka głupia byłam i zabrałam ze sobą problematycznego psa, nad którym nie mogłam zapanować :diabloti::evil_lol: Quote
Ana04 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Bewarka']Odpowiem, za reszte - Taaaak! :multi: Co do tego drugiego - oczywiście. Ostatnio większość osób była bez psów :mad: A inni po kilka :) Ale szczerze mówiąc - zlot bez psa to dla mnie nie zlot. ;)[/QUOTE] To chyba jasne, że wolałabym jechać z psem. ;) Ale akurat mój burek w kontaktach z psami jest nieobliczalny i nawet jak chce dobrze to mało delikatny, a z tego co widziałam na zdjęciach z zeszłego roku to prawie same maleństwa były. :P Quote
Tepes Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [COLOR=blue]bardzo mile widziane:loveu: oczywiście że można bez dużo osób było bez;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Ana04']To chyba jasne, że wolałabym jechać z psem. ;) Ale akurat mój burek w kontaktach z psami jest nieobliczalny i nawet jak chce dobrze to mało delikatny, a z tego co widziałam na zdjęciach z zeszłego roku to prawie same maleństwa były. :P[/QUOTE] i przez to Bono i Masza nie mieli się z kim bawić bo wagowo nie mieścili się w przedziale :evil_lol: Quote
Recommended Posts