Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niby 3 pokoje to zawsze można poizolować, ale...Na szczęście Miśka dogada się z każdym psem ew. będzie się go bała, jednak to nie problem dla mnie ^^

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale tylko na początkuu...:lol:
Generalnie samców to za dużo nie było, a Daktyl się nie wliczał, chłopak jakoś mało zainteresowany był :D

Posted

[quote name='Avaloth']Co wy na początek lipca, okolice Żywca bodjaże, w każdym razie południowy śląsk, jeden domek 3-pokojowy (łacznie 16 osób) plus ewentualnie osobny domek 5cio czy 6cio osobwy ?
jutro będziemy wiedzieć dokładnie, cena koło 180zł

jak ktoś ma sprawdzone ośrodki na śląsku/małopolsce lub gdzieś w okolicach to piszcie ![/QUOTE]

ja nie wiem czy ze mną wypali, bo w portfelu przeciąg :roll: Żywiec w sumie nie daleko, tam to ja sobie jeżdżę w lecie piese wypróżnić :diabloti::evil_lol: więc fajnie, ale jak mówię, nie wiem jak będzie z kasą, ale pogadać z wami mogę :diabloti:

Fakt może być ciężko z psami, w sumie suki się ostatnio dogadały bez problemów (Lalka tylko żywnościowe walki wstrzynała :evil_lol:) , gorzej było z chłopakami, bo są z jajcami i im hormony gonią :mad::evil_lol:
Mi i Moli nic nie przeszkadza, mogę dzielić nawet łoże z innym psem (tak jak z Fuksem i Audem ), keine problem :p

Posted

Ej dlaczego tak daleko??:(
to jeszcze dalej niz ostatnio...:(
Ja chociaż bym chciała to pewnie będę mieć problem z transportem... ale zobaczymy do lata kupa czasu;)

Posted

[quote name='Bewarka']Queen co jak co, ale ty jesteś ostatnią osobą ze zlotu, o której pomyślałabym, że nie pojedzie z powodu braku pieniążków :p[/QUOTE]

operacja Moli mnie pociągła sporo :razz:

[quote name='Sweet']Ej dlaczego tak daleko??:(
to jeszcze dalej niz ostatnio...:(
Ja chociaż bym chciała to pewnie będę mieć problem z transportem... ale zobaczymy do lata kupa czasu;)[/QUOTE]

gdzie tam daleko ! tramwajem przyjedziesz prosto z poznania :diabloti:

Posted

[COLOR=blue]co do jajec Bonczara to w tym czasie już ich nie bydzie i wgl nie wiadomo czy pojedzie bo to bydzie zależało od
tego CZYM pojedziemy auto pies jedzie, pociąg pies nie jedzie;)
a faceci to kto tam sie jeszcze nie lubioł?
Bo nasza Buba nie wiem czy by pojechała bo wspominała, że w tym roku z Maksem nad morze chce jechać;)
a tak to chyba ino był jeszcze Fuks

mój tata jutro tam dzwoni i napisza co sie dowiedzioł;)
[/COLOR]

Posted

[COLOR=blue]no to jak bydzie pies bezjajeczny i nikt nie ruszy szynszyli to bydzie dobrze:diabloti:

ej chcecie jakieś konkretne pytania do ośrodka zadać bo musza tacie wszystko pisać;)
[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]

ej chcecie jakieś konkretne pytania do ośrodka zadać bo musza tacie wszystko pisać;)
[/COLOR][/QUOTE]

czy mają nisko balkon w razie gdyby któryś zwierz miał ochotę wyskoczyć :diabloti:

Posted

Foxowa, bardzo mi przykro... Trzymaj się. :(

Ja z zapytaniem czy osoby, które nie były w tamtym roku są mile widziane czy nie za bardzo? I czy bez psa można? ;)

Posted

[quote name='Ana04']
Ja z zapytaniem czy osoby, które nie były w tamtym roku są mile widziane czy nie za bardzo? I czy bez psa można? ;)[/QUOTE]
Odpowiem, za reszte - Taaaak! :multi:
Co do tego drugiego - oczywiście. Ostatnio większość osób była bez psów :mad: A inni po kilka :) Ale szczerze mówiąc - zlot bez psa to dla mnie nie zlot. ;)

Posted

[quote name='Ana04']

Ja z zapytaniem czy osoby, które nie były w tamtym roku są mile widziane czy nie za bardzo? I czy bez psa można? ;)[/QUOTE]

tak jak najbardziej :p
(ja najwięcej gderam, a pewnie nie pojadę :diabloti:)

[quote name='Bewarka']
Co do tego drugiego - oczywiście. Ostatnio większość osób była bez psów :mad:[/QUOTE]

noo tylko ja taka głupia byłam i zabrałam ze sobą problematycznego psa, nad którym nie mogłam zapanować :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Bewarka']Odpowiem, za reszte - Taaaak! :multi:
Co do tego drugiego - oczywiście. Ostatnio większość osób była bez psów :mad: A inni po kilka :) Ale szczerze mówiąc - zlot bez psa to dla mnie nie zlot. ;)[/QUOTE]
To chyba jasne, że wolałabym jechać z psem. ;) Ale akurat mój burek w kontaktach z psami jest nieobliczalny i nawet jak chce dobrze to mało delikatny, a z tego co widziałam na zdjęciach z zeszłego roku to prawie same maleństwa były. :P

Posted

[quote name='Ana04']To chyba jasne, że wolałabym jechać z psem. ;) Ale akurat mój burek w kontaktach z psami jest nieobliczalny i nawet jak chce dobrze to mało delikatny, a z tego co widziałam na zdjęciach z zeszłego roku to prawie same maleństwa były. :P[/QUOTE]

i przez to Bono i Masza nie mieli się z kim bawić bo wagowo nie mieścili się w przedziale :evil_lol: