Tepes Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [COLOR=Blue]http://www.debnopodhale.pl/www.debnopodhale.pl/Kontakt.html tu Iśka i to jest Dębno:evil_lol:[/COLOR] Quote
IzabelaB Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 witam :) fajne miejsce, ale jeśli chodzi o nas prawdopodobnie rezygnujemy ze zlotu za rok, koniecznie musimy odwiedzić morze... obiacałam Maksowi :D póki jeszcze jest w dobrej kondycji... a coś ostatnio pogarsza mu sie ze zdrowiem :( Quote
Coffee&Nera Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Dowiedziałam się o tej miejscówce przypadkowo od nich gdy wysłali mi linka ponieważ rozmawialiśmy wczesniej przed wakacjami o pensjonatach gdzie można brać psy ;) Quote
NightQueen Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue] miejscówa jest super jeszce konsultacje z Iśką i Ewą:evil_lol: ale na 99% to jest nasze miejsce:)[/COLOR][/QUOTE] a konsultacja ze starszczyzną (czyt. mną) to co? :mad: Ja jeszcze nei wiem czy pojadę, bo może do tego czasu mi się jakaś praca trafi czy coś, nigdy nic nie wiadomo, ale jak nic takiego mi się nie przytrafi to spotkamy się na bank :p Tylko będę musiała kogoś o transport poprosić, bo mój kierowca raczej nei pisze się na tak daleką drogę :razz: Quote
Tepes Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [COLOR="blue"]wybacz mamo:evil_lol: dobra to nasza miejscówa jutro czy tam pojutrze czy kiedytam wątek zakładomy;)[/COLOR] Quote
Coffee&Nera Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Jeżeli podacie cene, 100% ten ośrodek oraz kiedy byłby zlot - chętnie się piszę i bede miala wtedy możliwy transport z Rzeszowa ewentualnie okolic samochodem ;) Quote
Bewarka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ja chcę też, ja też! Najlepiej z dwoma kundlami, ale to sie zobaczy... Quote
NightQueen Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='Bewarka']Ja chcę też, ja też! Najlepiej z dwoma kundlami, ale to sie zobaczy...[/QUOTE] o będę miała okazie poznać (o ile wypali) twoją drugą czarownice :loveu: A ja Moli nei zabiorę ze sobą, bo znów Ada mi ją będzie molestować,a przez Ewę biedna się agresywna zrobi :diabloti: Quote
Avaloth Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ej Patuś chlebek musi być :D jak tak zlot bez Chlebka. będziemy ją izolować od tych dwóch pokręconych :diabloti: Dżasta świetnie by było gdybyś z dwoma pojechała :) Dębno prawie jak na ch :evil_lol: [COLOR=Silver] bt[/COLOR][COLOR=Silver]w ktoś ma świeższe niż na wątku informacje o Lalce ? dalej siedzi u Ulv czy ktoś ją wziął ? bo ostatnia wiadomość była że byli chętni i nie wiem co dalej.. [/COLOR] Quote
NightQueen Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 chlebek nie jedzie :diabloti: za karę że Ada była zła :eviltong: o Lalce nie wiem nic :razz: Quote
dog193 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Pffff :diabloti: A ja chcę Daktyla, jak to tak zlocik bez mojego Daktyla :( Quote
Tepes Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [COLOR="blue"]Chlebuś musi jechać!! takie wstępne info to najlepi jakby było zaś 1-7 sierpień ewentualnie późni, nie wchodzi w gra nic WCZEŚNI no i co za tydzień z domki 6 osobowe od osoby wyjdzie 175 zł;) a z Bonem tyż nie wiadomo bo jak pojedziemy pociagiem do Iśki i od Iśki tam to Bon nie jedzie bo nie wejdzie do cuga ale to jeszcze czasu jak marasu sie zoboczy;)[/COLOR] Quote
Sweet Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='NightQueen']A ja Moli nei zabiorę ze sobą, bo znów Ada mi ją będzie molestować,a przez Ewę biedna się agresywna zrobi :diabloti:[/QUOTE] [quote name='NightQueen']chlebek nie jedzie :diabloti: za karę że Ada była zła :eviltong:[/QUOTE] Ja nie pojadę to możesz ją spokojnie wziąć :D Quote
Coffee&Nera Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Jeżeli termin byłby taki jak podalas no to ja na 100% się pisze. Jeżeli byłaby jakaś wstępna lista to ja bym bardzo chciala się wpisać ;) Quote
Tepes Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [COLOR="blue"]w sumie szło by już założyć wątek ale nie wiem czy nie za wcześnie bo zaś zapisze sie miliard osób a pojedzie ino 20[/COLOR] Quote
Coffee&Nera Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]w sumie szło by już założyć wątek ale nie wiem czy nie za wcześnie bo zaś zapisze sie miliard osób a pojedzie ino 20[/COLOR][/QUOTE] Tak jest najgorzej - ja m.in dlatego we wszystkich wycieczkach które wybieram to patrzę czy mają zaliczkę - wtedy jest w iluś % pewne że dana osoba jedzie. A jeśli mogę spytać tak może niecałkiem grzecznie ale wprost - jak z % na zlocie ;)? Wkoncu czlowiek dorosly jest ;) Quote
dog193 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wolnoć Tomku w swoim domku :diabloti: Czyli % jak najbardziej, ostatnio co poniektórzy nawet trochę przesadzili... Kratki i te sprawy :evil_lol: <mnie tu nie ma, miałam oddać komputer :diabloti:> Quote
Bewarka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ostatnio, doszły mnie słuchy, że miały być śladowe ilości...HAHAHAh. Quote
Tepes Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [COLOR="blue"]osttanio było i tak, że osoby które wpłaciły zaliczki to nie jechały... a % jak najbardziej ale z umiaren;) nikomu nie bydziemy niczego bronić;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='dog193']Wolnoć Tomku w swoim domku :diabloti: Czyli % jak najbardziej, ostatnio co poniektórzy nawet trochę przesadzili... Kratki i te sprawy :evil_lol: <mnie tu nie ma, miałam oddać komputer :diabloti:>[/QUOTE] hehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale przynajmniej było zabawnie :evil_lol: Tak zabawnie że wzywałam Cię na ratunek :evil_lol: stworzyłyśmy zgrany duet dozorczyń, ja pilnowałam swojego domu (co było nie lada wyczynem, za sprawą lokatorów z 1 piętra) :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 No to chyba mi się spodoba :P Myślałam że raczej jest to zlot typowy "pod dzieci" jak większosc psich obozów na których ze względu na moj wiek niepojadę (nie widzi mi się pilnowania małolatów zamiast zajmowania się sobą i psem) i ze względu na to iż są cholernie drogie. Tak więc z ręką na sercu mogę rzec dosyć niemiło - jestem w waszej trupie - będziecie mnie mieli dość :P Quote
dog193 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Przemciu, tak, jako jedyne trzeźwe z tego towarzystwa ratowałyśmy sytuację :diabloti: No, może jeszcze Iśka :D Ale jak poszliście, to mielismy przechalapne, Anita coś nie chciała pójść spać :diabloti: Coffe, no przecież nasz zlocik jest dla dzieci, nie wiedziałaś? :diabloti: A Przemciu vel SmallPati vel NightQueen też mówiła, że będziemy mieć jej dość, a tymczasem to ona miała dość nas, tzn mnie i Ady :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Najwyraźniej nie wiedziałam :P Jeżeli ktoś z was chciałby np jeszcze przed Zlotem się gdzies wybrać w strony Podkarpacia typu Bieszczady itd to piszcie - może udałoby mi się coś załatwić u wujostwa - mają spore znajomosci jezeli chodzi o lokale przyjmujące psy. Mi zależy własnie na takim wyjeździe z ludzmi w swoim wieku - rozglądalam się za obozem jednak cena 1400 czy ewentualnie 900zł to jest wg mnie za dużo jak na taki wypad - towarzystwo niewiadome a to ma byc zgrana kochająca sie ekipa ;P Quote
dog193 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wiesz, nasz wiek jest zróżnicowany ;) Jadą i osoby pełnoletnie i niepełnoletnie, ale zapewniam, że z dzieciakami nikt się użerać nie musi :D Ja chcę Daktyla :( Quote
Recommended Posts