Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eve-w napisał(a):
jeju! jakie piękne! obydwie! dobrze że są do siebie podobne. Będzie można jedną ogłaszać a dwie wyadoptować. Malagos! super, że ją weźmiesz! Dziewczyny, nie będę Wa popędzać, ale ... :eviltong: sprężcie się plis! sunia ma szansę na normalne życie ;)
Trzymam kciuki, żeby się wszytko udało!

Najprawdopodobniej pojedziemy z sunią w środę,wcześniej nie damy rady bo praca a w poniedziałek i wtorek dodatkowe zajęcia
już umówione,środa wieczór to najbliższy termin,kiedy możemy coś przełożyć i pojechać.Niestety,ale w tygodniu mamy tak mało czasu do tego mamy rodziny i nie możemy tak wszystkiego rzucić i jechać,w weekend to inna sprawa,wiadomo człowiek ma troszkę więcej czasu,ale my też nie chcemy czekać aż do soboty,bo wiemy,że to dla małej ogromna szansa.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Najprawdopodobniej pojedziemy z sunią w środę,wcześniej nie damy rady bo praca a w poniedziałek i wtorek dodatkowe zajęcia
już umówione,środa wieczór to najbliższy termin,kiedy możemy coś przełożyć i pojechać.Niestety,ale w tygodniu mamy tak mało czasu do tego mamy rodziny i nie możemy tak wszystkiego rzucić i jechać,w weekend to inna sprawa,wiadomo człowiek ma troszkę więcej czasu,ale my też nie chcemy czekać aż do soboty,bo wiemy,że to dla małej ogromna szansa.

Ale super1 Środa to nie wieczność :) Malagos, szykuj się! Maleńka a Ty pakuj :) No malagos imię wymyślaj...

Posted

Rany, znowu mam imię wymyślac? ....:evil_lol:
Marchewa, czy sunia ma jakieś szczepienia (czy tę wsciekliznę zaszczepią przed opuszczeniem schrioniska?)?

Posted

malagos napisał(a):
Rany, znowu mam imię wymyślac? ....:evil_lol:
Marchewa, czy sunia ma jakieś szczepienia (czy tę wsciekliznę zaszczepią przed opuszczeniem schrioniska?)?

Przed wydaniem ze schroniska będą musieli zaszczepić ją na wściekliznę,tylko czy to nie za wcześnie po tym leczeniu?

Posted

Jak sytuacja?
Nie poganiam, oczywiscie, tak tylko dopytuję.
W czwartek i piatek wyjeżdzam na szkolenie, z psami zostanie mój mąz i córka, ale wolałabym byc przy przyjeździe suni. Więc najlepiej w srodę, albo potem w sobotę.

Posted

malagos napisał(a):
co tam? Czy już coś wiadomo?

Myślę nad jutrem,ale grypa mnie dopadła,już od rana źle się czuję,ale nie miałam nawet czasu się położyć,między pracą biegałam z chorym kotem z dt po wetach i nie wiem jak jutro będę się czuła,ale się postaram,właśnie się grzeję pod kocykiem i piję herbatkę z miodem;)na noc polopiryna.Wstępnie jestem umówiona ze znajomą na 16.30 na wyjazd.Malagos,podaj mi proszę na pw dokładny adres na wypadek jakbyśmy jutro jechały.A jeżeli grypsko mnie powali to będziemy musiały to przełożyć na sobotę i wtedy to będzie ostateczny termin,jutro w południe dam znać co i jak.
A Tobie Malagos jakby bardziej odpowiadało?jutro czy w sobotę?

Posted

no wlasnie. Co dziewczyna ma a czego nie ma? Malagos, chyba nowy wątek trzeba jej założyć a ten zamknąć bo tu dopiero na 17 stronie mala leci po nowe życie :)

Posted

Na transport mamy,bo zrobiłam bazarek;),powinno jeszcze starczyć na smyczkę i obróżkę.

W następnym tygoniu znowu postaram się zrobić bazarek dla niuni;).Malagos a jaki byłby koszt sterylki,zapytam w Towarzystwie,czy nam nie pomogą finansowo.

Dzisiaj o 13.00 jedziemy ;)

Nie zapominajcie także o ślicznej siostrze Mini,trzeba ją poogłaszać i dla niej również szukać dt lub ds,bo to fajna sunia jest,może jej także założę nowy wątek?