malagos Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Eve, masz zatkana skrzyneczkę, kobieto. A chciałam Wam pokazać taką maliznę.... http://www.dogomania.pl/threads/192572-Ratlerka-wyrzucona-na-Modli%C5%84skiej-bardzo-pilnie-DT-i-zbi%C3%B3rka-na-sterylizacj%C4%99 Quote
eve-w Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='malagos']Eve, masz zatkana skrzyneczkę, kobieto. A chciałam Wam pokazać taką maliznę.... http://www.dogomania.pl/threads/192572-Ratlerka-wyrzucona-na-Modli%C5%84skiej-bardzo-pilnie-DT-i-zbi%C3%B3rka-na-sterylizacj%C4%99 odetkałam :) widziałam to ratlerkowate cudeńko. Jak widzę DT już są. Czy to nasze kochane łaciate ma już jakieś imię? Quote
MARCHEWA Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 eve-w napisał(a):jeju! jakie piękne! obydwie! dobrze że są do siebie podobne. Będzie można jedną ogłaszać a dwie wyadoptować. Malagos! super, że ją weźmiesz! Dziewczyny, nie będę Wa popędzać, ale ... :eviltong: sprężcie się plis! sunia ma szansę na normalne życie ;) Trzymam kciuki, żeby się wszytko udało! Najprawdopodobniej pojedziemy z sunią w środę,wcześniej nie damy rady bo praca a w poniedziałek i wtorek dodatkowe zajęcia już umówione,środa wieczór to najbliższy termin,kiedy możemy coś przełożyć i pojechać.Niestety,ale w tygodniu mamy tak mało czasu do tego mamy rodziny i nie możemy tak wszystkiego rzucić i jechać,w weekend to inna sprawa,wiadomo człowiek ma troszkę więcej czasu,ale my też nie chcemy czekać aż do soboty,bo wiemy,że to dla małej ogromna szansa. Quote
MARCHEWA Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 eve-w napisał(a): Czy to nasze kochane łaciate ma już jakieś imię? Nie ma,możecie śmiało nadać jej imię;) Quote
E-S Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Przy robaczycy też zdarza się krew w kale bo robaki podrażniają układ trawienny, trzeba je bardzo porzadnie odrobaczyć. Quote
eve-w Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 MARCHEWA napisał(a):Najprawdopodobniej pojedziemy z sunią w środę,wcześniej nie damy rady bo praca a w poniedziałek i wtorek dodatkowe zajęcia już umówione,środa wieczór to najbliższy termin,kiedy możemy coś przełożyć i pojechać.Niestety,ale w tygodniu mamy tak mało czasu do tego mamy rodziny i nie możemy tak wszystkiego rzucić i jechać,w weekend to inna sprawa,wiadomo człowiek ma troszkę więcej czasu,ale my też nie chcemy czekać aż do soboty,bo wiemy,że to dla małej ogromna szansa. Ale super1 Środa to nie wieczność :) Malagos, szykuj się! Maleńka a Ty pakuj :) No malagos imię wymyślaj... Quote
malagos Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Rany, znowu mam imię wymyślac? ....:evil_lol: Marchewa, czy sunia ma jakieś szczepienia (czy tę wsciekliznę zaszczepią przed opuszczeniem schrioniska?)? Quote
MARCHEWA Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 malagos napisał(a):Rany, znowu mam imię wymyślac? ....:evil_lol: Marchewa, czy sunia ma jakieś szczepienia (czy tę wsciekliznę zaszczepią przed opuszczeniem schrioniska?)? Przed wydaniem ze schroniska będą musieli zaszczepić ją na wściekliznę,tylko czy to nie za wcześnie po tym leczeniu? Quote
malagos Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Awit napisał(a):No Malagos:-) Gratuluję! ano, decyzja podjeta, a to zawsze najtrudniejsze............ Czekam na sunię. Moze nazwiemy ja Minia? Quote
malagos Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Jak sytuacja? Nie poganiam, oczywiscie, tak tylko dopytuję. W czwartek i piatek wyjeżdzam na szkolenie, z psami zostanie mój mąz i córka, ale wolałabym byc przy przyjeździe suni. Więc najlepiej w srodę, albo potem w sobotę. Quote
MARCHEWA Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 malagos napisał(a):co tam? Czy już coś wiadomo? Myślę nad jutrem,ale grypa mnie dopadła,już od rana źle się czuję,ale nie miałam nawet czasu się położyć,między pracą biegałam z chorym kotem z dt po wetach i nie wiem jak jutro będę się czuła,ale się postaram,właśnie się grzeję pod kocykiem i piję herbatkę z miodem;)na noc polopiryna.Wstępnie jestem umówiona ze znajomą na 16.30 na wyjazd.Malagos,podaj mi proszę na pw dokładny adres na wypadek jakbyśmy jutro jechały.A jeżeli grypsko mnie powali to będziemy musiały to przełożyć na sobotę i wtedy to będzie ostateczny termin,jutro w południe dam znać co i jak. A Tobie Malagos jakby bardziej odpowiadało?jutro czy w sobotę? Quote
malagos Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Mała sunieczko, już niedlugo .... Sms od Marchewy, szykujemy się na sobotę. Dziewczyny, na transport zbieramy? I na sterylkę, i na szczepienia.... Quote
eve-w Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 no wlasnie. Co dziewczyna ma a czego nie ma? Malagos, chyba nowy wątek trzeba jej założyć a ten zamknąć bo tu dopiero na 17 stronie mala leci po nowe życie :) Quote
Awit Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Tylko dajcie linka do nowego wątku.... Quote
MARCHEWA Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Na transport mamy,bo zrobiłam bazarek;),powinno jeszcze starczyć na smyczkę i obróżkę. W następnym tygoniu znowu postaram się zrobić bazarek dla niuni;).Malagos a jaki byłby koszt sterylki,zapytam w Towarzystwie,czy nam nie pomogą finansowo. Dzisiaj o 13.00 jedziemy ;) Nie zapominajcie także o ślicznej siostrze Mini,trzeba ją poogłaszać i dla niej również szukać dt lub ds,bo to fajna sunia jest,może jej także założę nowy wątek? Quote
malagos Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Dziewczyny juz jadą do mnie.No, ciekawe, ciekawe.... Quote
malagos Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Zaraz założę jej nowy watek. Na świadectwie szczepienia przeciwko wściekliźnie ma imię Nika i nich tak zostanie. http://www.dogomania.pl/threads/192977-Czarno-bia%C5%82a-malutka-m%C5%82oda-sunia-Nika-biedulka-spod-Szczytna......?p=15393880#post15393880 Odwiedzajcie nas .......... Quote
Recommended Posts