Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze to odpada mój pomysł. Bo myślałam, że gdyby ważyło mniej i nie byłoby zbyt wielkich rozmiarów to może poprosiłabym szefów bym mogła wysłać kurierem (bo taniej niż gdyby prywatna osoba wysyłała).... No ale jak jest zbyt duże lub ciężkie to musi iść na wielkogabarytowe lub na paletę a to już znacznie wyższa cena...

Posted

Wysyłka około 100 zł o ile się nie mylę - kurier. Jest taka fajna strona [url]www.wysylajnajtaniej.pl[/url] - ja z niej często korzystam bo wysyłka paczki do 30 kg to zaledwie 17 zł.

Posted

Skąd Ty bierzesz palety? Ja u siebie już wszędzie pytałam i nic. Chciałam je na podesty pod budy i do leżenia dla psów. Buda wyszła z nich świetna. Chyba jednak te Twoje palety są inne. Niestety z transportem kłopot. Nasz polonez się rozleciał ostatnio. Rozmawiałam z mężem to mówił, że siadł mu układ kierownicy i gdyby to nie było już na wsi pod domem tylko na szosie to dachował by jak nic i nie wiadomo w jakim stanie z tego wyszedł. Nie prędko coś z tym zrobimy jeżeli w ogóle coś zrobimy bo samochód ma już ponad 10 lat

Posted

Wandziu, palet mamy mnóstwo do wyboru gratis. TZ pracuje w dużej firmie, gdzie do magazynu przyjeżdżają na tych paletach książki. Wystarczy że poprosi kogoś w magazynie i mu zawsze odłożą. Te palety są super, naprawdę. Musimy coś pokombinować z dostawą. Palety są do zabrania w Warszawie, gdybyśmy mieli sprawny samochód to bym je dowiozła, ale nasz już się rozpada.
Wandziu, może napisać w tytule, że poszukujemy transportu palet na trasie Wa-wa - Siedlce? Trzeba coś wykombinować.

Posted

[quote name='mestudio']Wysyłka około 100 zł o ile się nie mylę - kurier. Jest taka fajna strona [url]www.wysylajnajtaniej.pl[/url] - ja z niej często korzystam bo wysyłka paczki do 30 kg to zaledwie 17 zł.[/QUOTE]

A jaki byłby koszt wysyłki tych 50 kg tą firmą ?

Posted

[quote name='mestudio']Nie wiem ile by sobie policzyli, musiałabym wpisac dokładne wymiary i wagę i wtedy system to wylicza. W każdym razie warto poszukać kogoś z samochodem, popytać na dogo.[/QUOTE]

Czy to całe palety, czy rozbite na deski? Podaj wymiary może coś się trafi chociaż marne widoki.

Posted

Palety są całe w dodatku pełne, a nie takie dziurawe jak zazwyczaj bywają. To są gotowe ścianki na budę. TZ powiedział, że bywają różne rozmiary tych palet. W sobotę zmierzę te co mam u siebie bo w tygodniu wracam jak jest ciemno, a rano to oporządzam na szybko zwierzyniec i uciekam do pracy.

Posted

[quote name='wanda szostek']przedstawiam aszkę w nowym filmiku. Na wątku borysa też nowy filmik

[url]http://www.youtube.com/watch?v=_vyozstpucm[/url][/quote]

nikt aszki nie obejrzał i nie podziwia. Aszka ma nowy filmik.

Posted

[quote name='wanda szostek']nikt aszki nie obejrzał i nie podziwia. Aszka ma nowy filmik.[/QUOTE]

bo mi się taki komunikat wyświetla

"Żądany film wideo jest niedostępny.

Jeśli ten film został niedawno przesłany, zaczekaj kilka minut na jego przetworzenie. "

Posted

U mnie też nie można obejrzeć tego filmiku z Aszą.Szkoda,bo ona nie tylko jest wielka ,ale mądra i piekna.:p
Ta propozycja wykonania bud z palet jest b.interesująca.

Posted

Witam. Tak dużo tych biedaków. Ciężki jest żywot zwierzaczków, bo zdane są na łaskę lub niełaskę człowieka. Niestety ale potrzebujących pomocy zwierzaków jest ogromna liczba o wiele większa niż Ludzi którzy chcą im pomóc. To smutna prawda niestety. Mam nadzieję że uda się pomóc tym psiakom w jakikolwiek sposób aby ich życie było lepsze.

Posted

[quote name='anita_happy']Wandziu..mozesz mi na PW podesłać watki Twoich psów!!!któe masz u siebie???
chociaz karmę jakąs na FB pozbieram..moze jakis inne rzeczy..oka???[/QUOTE]

Moje psy mam w podpisie w tych dwóch banerkach. Wątek wilka z lasu - BORYSA I wĄTEK mŁODZIUTKIEJ aSZKI, KTÓRY STAŁ SIĘ WĄTKIEM ZBIOROWYM, BO DOSZŁAM DO WNIOSKU, ŻE NIE MAM CO ROBIĆ IM WĄTKÓW, BO NA TYCH CO SĄ JEST PUSTO

Posted

bidule:( chciałabym jakoś pomóc ... szczególnie zakochałam się w tej małej suczce:) jest jakaś szansa na jej złapanie i umieszczenie w DT czy DS? ja sama mam takie 2 malizny i strasznie kocham ten typ , nawet zaczęłam sie zastanawiać czy aby nie wziąść jej na 3.................
jak mogę pomóc?