Arya Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Witam ! Poproszono mnie o pomoc w ogłaszaniu niemłodej (10- letniej ) zaniedbanej :-(rodowodowej suni . Koleżanka zabrała ją od faceta, który groził że się jej pozbędzie....nie całkiem humanitarnie :angryy: Spróbuję zrobić jej zdjęcia w weekend...tam gdzie jest nie może niestety zostać, ale póki co zaopiekują się nią i będą czekać na pomoc. To tyle na teraz........ Aktualnie : przebadana, odrobaczona, zaszczepiona.... z dokumentami . Potrafi zachować się w domu, dogaduje się z psami , bardzo przyjazna dla ludzi Quote
Arya Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Czekam na zdjęcia....wiem, że została doprowadzona do porządku przez fryzjera i zdecydowanie lepiej się czuje :) Ale tam gdzie jest może zostać tylko do końca wakakacji, więc gdyby ktoś mógł pomóc....jak będą zdjęcia może ktoś by zrobił ogłoszenia, podam wszystkie dane kontaktowe. Quote
ulvhedinn Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Arya podaj mi jakis kontakt do osoby, która opiekuje sie sunią. Quote
Arya Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Wysłałam Ci wiadomość . hmmm, jak zamieścić zdjęcia ? Quote
Bartiśkowa_ Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [URL]http://imageshack.us/[/URL] wchodzisz na tą stronę klikasz browse szukasz zdjęcia na komputerze, [URL="javascript:void(0);"][COLOR=#003399]Upload Options / Resizing >>[/COLOR][/URL] w tym zmieniasz rozmiar zjdęcia na 640x480, i klikas upload now Kopiujesz link pod obrazkiem Forum code i tyle ;) Quote
Arya Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [url]http://img412.imageshack.us/img412/1349/nesi.jpg[/url] niestety nie wiem nic o hodowcy....ale dziewczyna , która przygarnęła Nesi chce jej oszczędzić szarpania i stresów. Póki co może u niej poczekać na dobry dom . Quote
Izis1984 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Moim skromnym zdaniem, hodowca powienien znac sytuacje. Jesli okaże sie prawdziwym hodowcą, to pomoże znalesc jej dom.... Quote
Arya Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Oki.....przekazałam sugestię opiekunce :) Quote
psiulka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 A w jakiej miejscowości Nesi przebywa? I kiedy będziemy mogli spodziewać się zdjęć? Quote
Arya Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 zdjęcie jest tu [URL]http://img412.imageshack.us/img412/1349/nesi.jpg[/URL] :) a sunia jest w okolicy Gdańska...kontakt podam na priv . Quote
Biedroneczka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 co tam słychać u suczki? Klaruje się już jakiś domek? Quote
Arya Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 póki co jest bezpieczna w domu tymczasowym.....i zaczyna wyglądać na to, że jest coraz bardziej kochana - może będzie szansa żeby tam została ...ale nie chcę zapeszać :) Quote
Biedroneczka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 No to trzymam kciuki! :multi: Chciałam namówić męża na adopcję ale nic z tego nie wyszło :shake: Quote
Aman Varda Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 właśnie znalazłam ten watek jak tam sunia jak się meiwa nadal w domu tymaczasowym?? dajcie na priv numery tatuażu jesli nei znacie hodowcy jeśli znacie to tez podajcie na pw chętnie pomogę ,a hodowca jesli prawdziwy to pomoże, ja polatach "swoja " sunię tez przyjełam i znalazłam jej nowy cudny dom taka jest rola hodowcy ! Jeśli to porządny człowiek zawsze pomoże nawet jesli sunia zostanie na stałe w DT czego życze to i tak hodowca powinien się dowiedziec że takie zdarzenie miało miejsce każdy z nas ma czarna liste i takim osobom juz psów się nie daje! trzymam kciuki za dziewczynkę :)) Quote
Recommended Posts