Jump to content
Dogomania

Bynio duzy mix po przejsciach ,moj pan i ja bedziemy razem pracowac....dziekuje

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i dzisiaj

Opis:

Wypatrzyłam go w ponad setce schroniskowych psów,zwyczajny,niczym nie wyróżniający się pies.Wyszliśmy razem na spacer,na tą zbyt krótką chwilę szczęścia obcowania z człowiekiem,nim świat znowu zamknie się za kratami,z pyszczkiem wtulonym między prętami ,gdy czas płynie na wypatrywaniu z nadzieją oraz spuszczaniu głowy,gdy człowiek minie Jego boks idąc dalej.Ale przez krótką chwilę jesteśmy razem.Poznajemy siebie.Ty jesteś Bynio,masz ok.4 lata, grzecznie chodzisz na smyczy,przybiegasz na zawołanie i lubisz tulić się do człowieka.Jesteś zdrowym psem, nauczonym czystości.Nie lubisz innych psów,gdyż zostałeś pogryziony przebywając w ogólnym kojcu z innymi samcami.Jednak wciąż potrafisz się cieszyć, merdać ogonkiem i patrzeć z ufnością. A ja?Staram się byś nie zatraciłi znalazł swoją przystań,dlatego szukam dla Ciebie odpowiedzialnego opiekuna,rodziny,której będziesz brakującą częścią.Ogniwem łączącym świat ludzi i zwierząt poprzez poszanowanie I MIŁOŚC.

Posted

Bynio to kolega,przyjaciel i wspanialy pies i cisza:(
[FONT=Georgia]Czy jest przyjaciel równy mu - co ścieżkę wskaże ci -
Uczciwe serce, wierny druh - duch wielki w oczach lśni
[/FONT]

[FONT=Georgia]Artysta w pracy - w sportach mistrz - rodziny i stad stróż - [/FONT]
[FONT=Georgia]Faworyt królów - pieszczoch dam - to przecież pies i już![/FONT]
[FONT=Georgia]choć ciałem raczej mały - to podbił on świat cały świat...."[/FONT]

[FONT=Georgia][/FONT]

Posted

giselle4 napisał(a):
Bynio to kolega,przyjaciel i wspanialy pies i cisza:(
[FONT=Georgia]Czy jest przyjaciel równy mu - co ścieżkę wskaże ci - [/FONT]
[FONT=Georgia]Uczciwe serce, wierny druh - duch wielki w oczach lśni[/FONT]
[FONT=Georgia]Artysta w pracy - w sportach mistrz - rodziny i stad stróż - [/FONT]
[FONT=Georgia]Faworyt królów - pieszczoch dam - to przecież pies i już![/FONT]
[FONT=Georgia]choć ciałem raczej mały - to podbił on świat cały świat...."[/FONT]

:klacz::bye::thumbs:pieknie Gisuniu cudnie:multi:Byniolek cudowne psie , za domek sie modlimy

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
cioteczko, codziennie zagladam tylko nic nie pisze, czekam na Twojego posta, ze chlopak jedzie do domu :D

Edytko,ja ja bym chciala to napisac
ale dzisiaj wysłalam Atlasa do domku
tego malego donka:)