michelle04 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Allegro dla Bynia: http://allegro.pl/show_item.php?item=1227814701 Quote
giselle4 Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 kto widział o 5 rano płaczaca babe:( Bynio ,mimo ze ma jedynke...płacze Quote
michelle04 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 http://www.autogielda.pl/zwierzeta_domowe_5_,oddam_psa_duzy_mix_bynio,II0RYWXP.html Quote
fiorsteinbock Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Pieknie opisalas Michelle. Mam jego obraz w glowie z soboty, jak plakal w jedynce i prosil abysmy zabraly go do siebie, chociaz na chwilke... Bedzie cudownym przyjacielem, oddanym. Quote
giselle4 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 i dzisiaj Opis: Wypatrzyłam go w ponad setce schroniskowych psów,zwyczajny,niczym nie wyróżniający się pies.Wyszliśmy razem na spacer,na tą zbyt krótką chwilę szczęścia obcowania z człowiekiem,nim świat znowu zamknie się za kratami,z pyszczkiem wtulonym między prętami ,gdy czas płynie na wypatrywaniu z nadzieją oraz spuszczaniu głowy,gdy człowiek minie Jego boks idąc dalej.Ale przez krótką chwilę jesteśmy razem.Poznajemy siebie.Ty jesteś Bynio,masz ok.4 lata, grzecznie chodzisz na smyczy,przybiegasz na zawołanie i lubisz tulić się do człowieka.Jesteś zdrowym psem, nauczonym czystości.Nie lubisz innych psów,gdyż zostałeś pogryziony przebywając w ogólnym kojcu z innymi samcami.Jednak wciąż potrafisz się cieszyć, merdać ogonkiem i patrzeć z ufnością. A ja?Staram się byś nie zatraciłi znalazł swoją przystań,dlatego szukam dla Ciebie odpowiedzialnego opiekuna,rodziny,której będziesz brakującą częścią.Ogniwem łączącym świat ludzi i zwierząt poprzez poszanowanie I MIŁOŚC. Quote
giselle4 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 michelle Twoj opis wkleiłam do innych ogłoszen:) Quote
Jusia&Szila Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 :placz::placz::placz::placz: buuuu Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Bynio od dzisiaj tez ma nowa jedynke:) Quote
giselle4 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 EDYTKO WSTAW FOTKI BYNIU MA SWOJE MIEJSCE I SWOJA TYLKO BUDKE...JEST SZCZESLIWY ale dom jemu jest potrzebny na juz on tak popiskuje i wychodzi na budke by widziec człowieka:( Quote
giselle4 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 podniose Ciebie gdzie ten domek? Quote
Nadziejka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [FONT=Book Antiqua]serduszko Byniowe czeka ......losie spraw by trafilo na czleka , by mocniej bilo [/FONT] Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Mieszkam sobie sam jeden, w pieknej, wypasionej budzie od dobrej cioci z Walbrzycha :) Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Bynia koledzy, kilka boksów dalej proszą o oglaszanie: http://www.dogomania.pl/threads/193173-Obalamy-stereotyp-%C5%BCe-Rude-to-Wredne!-Majestatyczni-Rudzi-Panowi-z-Azyla?p=15412966#post15412966 Quote
giselle4 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Bynio to kolega,przyjaciel i wspanialy pies i cisza:( [FONT=Georgia]Czy jest przyjaciel równy mu - co ścieżkę wskaże ci - Uczciwe serce, wierny druh - duch wielki w oczach lśni[/FONT] [FONT=Georgia]Artysta w pracy - w sportach mistrz - rodziny i stad stróż - [/FONT] [FONT=Georgia]Faworyt królów - pieszczoch dam - to przecież pies i już![/FONT] [FONT=Georgia]choć ciałem raczej mały - to podbił on świat cały świat...."[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
giselle4 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Trzeba kołderke jemu tam wlozyc.....bo kosci bede bolały Quote
Nadziejka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 giselle4 napisał(a):Bynio to kolega,przyjaciel i wspanialy pies i cisza:( [FONT=Georgia]Czy jest przyjaciel równy mu - co ścieżkę wskaże ci - [/FONT] [FONT=Georgia]Uczciwe serce, wierny druh - duch wielki w oczach lśni[/FONT] [FONT=Georgia]Artysta w pracy - w sportach mistrz - rodziny i stad stróż - [/FONT] [FONT=Georgia]Faworyt królów - pieszczoch dam - to przecież pies i już![/FONT] [FONT=Georgia]choć ciałem raczej mały - to podbił on świat cały świat...."[/FONT] :klacz::bye::thumbs:pieknie Gisuniu cudnie:multi:Byniolek cudowne psie , za domek sie modlimy Quote
giselle4 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Dzisiaj wybiegał sie z michelle04 Quote
giselle4 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Bysiu na pierwsza chłopaczku....:) Quote
giselle4 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 nikt nie odwiedza ...tylko stara ciotka...ale je jestem cierpliwa poczekam na ten domek;) Quote
fiorsteinbock Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 cioteczko, codziennie zagladam tylko nic nie pisze, czekam na Twojego posta, ze chlopak jedzie do domu :D Quote
giselle4 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 fiorsteinbock napisał(a):cioteczko, codziennie zagladam tylko nic nie pisze, czekam na Twojego posta, ze chlopak jedzie do domu :D Edytko,ja ja bym chciala to napisac ale dzisiaj wysłalam Atlasa do domku tego malego donka:) Quote
giselle4 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 zaraz napisze do michelle o odnowienie allegra:) Quote
giselle4 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Mysza2 napisał(a):zaglądamy do Bynia :):) wybiegany z michele czeka na domek:) Quote
Recommended Posts