Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę pomóżcie uratować tego okruszka!!!

Mała MI
Koteczka z wielką wolą życia zabrana z Olkusza przez missieek w piątek

Maleńka musiała przeżyć jakiś wypadek, albo nie wiem co... :-( ma uszkodzone obydwie tylne łapki - jedna złamana w kolanie, druga z zerwanym ścięgnem achillesa - dziś była na rtg u Dra Gierka w Katowicach, ale nie to jest najgorsze - pourazowo maleńka ma przepuklinę przeponową - jelita przesunęły się w miejsce płuc... nie wiem jak to wygląda, ale konieczna jest operacja ratująca życie - operacja najpierw tej przepukliny, a potem łapki jeśli przeżyje - konieczna narkoza wziewna bo operacja na klatce piersiowej :-( koszt pierwszej operacji 300-400 zł :(

Missieek mówi, ze to maleństwo bardzo chce żyć i trzeba spróbować jej pomóc!
Błagam - pomóżcie :modla:

Kontakt do missieek: 504 588 874

to jest Mała MI

tu widać złamane kolano :(

i zerwane scięgno

proszę o pomoc dla tego okruszka!

Posted

Jestem tak spłukana, że już gorzej być nie może ale daj mi Monika konto (gdzieś mam od missieek, ale nie wiem gdzie) chociaż kilka złotych wyskrobię. A może dołożą się kumpele w pracy, może.

Posted

nie udało się... :( Mała Mi [']

"missieek" napisał(a):
malizna tak bardzo mi zaufala, tak bardzo garnela sie do mnie, byle blizej, byle na rece
od piatku samopoczucie jej sie poprawilo
co zrobilam zle?

operacja sie udala, ale zaraz po dostala wstrzasu, mimo reanimacji nie udalo sie
tak potwornie mi jej zal, tak bardzo mi zle

przepraszam okruszku
niewiele w tym zyciu mialas dobrych chwil

Posted

Skarbeczku maluteńki bądź szczęśliwa za TM. Tak bardzo przypominałaś mi moją Kasieńkę jak przyniosłam ją do domu, ale Kasia jest już dorosła i zdrowa a tobie nie dane to było :-( czemu ?
Missieek to co wysłałam dziś dla malutkiej Mi przeznacz na inną kotusię albo psinkę.
Tak mi żal okruszynki, tak żal :-(