mamanabank Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 [quote name='NINKA1']Ogłoszenia porozwieszane w całej okolicy, nie tylko moje, Iza i Aneta też skutecznie " zaśmieciły" ten teren. Pan wybiera sie ponownie z kolegą na poszukiwania. Rozmawiałam z ludźmi spotkanymi na miejscu i nikt takiego psiaka nawet nie widział:-( Nie wiem czy to znaczy, że zaszył się w jakimś kącie i jeszcze nie zgłodniał, czy już gdzieś dalej przewędrował? No teraz tylko łud szczęścia, że ktoś zobaczy psiaka i ogłoszenie i da znać. Jak dadzą znać do gliwickiego schronu to też byłoby dobrze bo go zaraz przechwycimy . Tylko niech on się gdzieś pokaże!!!!!!![/QUOTE] Dziękujemy, mam nadzieję, że to pomoże... [B]Leni, który to Skubiś?[/B] Quote
leni356 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='mamanabank']Dziękujemy, mam nadzieję, że to pomoże... [B]Leni, który to Skubiś?[/B][/QUOTE] Skubi to ten: [url]http://www.dogomania.pl/threads/177922-S.O.S.-Skubi%C5%9B-p%C3%B3%C5%82-%C5%9Blepaczek.-Ma-dom.-I-dzi%C4%99kuje-wszystkim-kt%C3%B3rzy-mu-w-tym-pomogli-%29./page136[/url] Quote
Atrisko Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Qurcze...oczy szeroko otwarte już mam...ale to jakaś czarna seria....psiaki przepadają jak kamień w wodę...obyśmy z tobą Cynku miały więcej szczęścia... może ktoś jednak da cynk... Quote
izabela1234 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jutro rozwieszamy nadal ogłoszenia ...Schronisko Gliwickie tez dostalo foty pisaka. Kurcze co to za pech Quote
mamanabank Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Dziewczyny gliwickie dziękujemy Wam, że tak licznie przybyłyście na wątek Cynka... Quote
argusiowa Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jej mamanabank ma rację, co byśmy zrobiły bez pomocy dziewczyn z Gliwic? szczęście w nieszczęściu że tylu osobom lezy na serduszku los Cynia...piesku znajdź się ! Dziękujemy!!!!:D Quote
migama Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Zgłaszam sie ze sztabu :) po swojej stronie Tarnogórskiej też porozwieszałam, przy basenie w sklepiku od strony warszawskiej, przy Eclerku,Tesco na słupach...Nie chce siać ulotnych nadziei, ale rozwiesiłam dwa ogłoszenia na przystanku przy tarnogórskiej i dzis rano zauwazyłam , ze ktos sobie wyrwał jedno, a drugi plakat - tuz obok - wisi dalej. Tak sobie mysle ze jesli byłyby to odpowiednie służby to zerwałyby wszystkie plakaty baksika...no nic, to tylko ulotna nadzieja. Quote
Romka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Napisałam wiadomość do Bytomia ale wiadomośc nie została przekazana ,jakiś błąd ,choc adres jest ze strony schroniska oni maja tam odpowiednia rubryke zaginione.Bounty(ona jest z Bytomia )ma zapchana skrzynkę...Bardzo Wam dziękujemy za pomoc...BARDZO! Quote
izabela1234 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='migama']Zgłaszam sie ze sztabu :) po swojej stronie Tarnogórskiej też porozwieszałam, przy basenie w sklepiku od strony warszawskiej, przy Eclerku,Tesco na słupach...Nie chce siać ulotnych nadziei, ale rozwiesiłam dwa ogłoszenia na przystanku przy tarnogórskiej i dzis rano zauwazyłam , ze ktos sobie wyrwał jedno, a drugi plakat - tuz obok - wisi dalej. Tak sobie mysle ze jesli byłyby to odpowiednie służby to zerwałyby wszystkie plakaty baksika...no nic, to tylko ulotna nadzieja.[/QUOTE] Jesteś Wielka kochana :) Quote
Romka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='izabela1234']Jesteś Wielka kochana :)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy! Quote
Romka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dzwonił do mnie opiekun Cynka,wybiera się dziś do najbliższej wsi za lasem,nazywa się chyba Szałsa...zostawił też jedzenie pod lasem,nikt psa nie widział...obok są garaże...może jest pomiędzy tymi garażami,pies był nieufny więc zdaniem Pana mógł się ukryć. Quote
NINKA1 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Tak wioska nazywa się Szałsza, za domem są nie tylko garaże ale łaka i chaszcze, i osiedle domków , wogóle w tej okolicy jest pełno kryjówek ale warto by poszukać jakiegoś śmietnika albo dzikiego wysypiska śmieci, przecież on jest głodny i musi szukać jedzenia. Quote
Romka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dzwonił przed chwilą do mnie opiekun Cynka,CYNEK ODNALAZŁ SIĘ...ale nie daje do siebie podejść.Poprosiłam o pomoc Ninkę1...matko,żeby tylko nie uciekł... Quote
Romka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dziewczyny z Gliwic już jadą z pomocą opiekunowi Cynka...mają się ze mną kontaktować po akcji... Quote
luka1 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 nie wiem co powiedzieć. Już to kiedyś przerabiałam ze Spajkiem-amstafem. Quote
Romka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='luka1']nie wiem co powiedzieć. Już to kiedyś przerabiałam ze Spajkiem-amstafem.[/QUOTE] Jak to trudne do zrobienia to nic nie pisz...uda się...mam nadzieję... Quote
J_ulia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Trzymam mocno kciuki za powodzenie.... Musi się udać. Quote
argusiowa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 uda sie uda sie uda sie i basta! Cynuś pieseczku daj sobie pomóc...trzymak kciukasy Romka daj mi znać jak się coś dowiesz, koniecznie, dzwoń do mnie oddzwonię nawet jeśli będzie późno Quote
luka1 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Romka']Jak to trudne do zrobienia to nic nie pisz...uda się...mam nadzieję...[/QUOTE] ze Sajkiem się udało i z Cynkim się uda :p Psiak wszystkich robił w konia ale w końcu ludzie go przechytrzyli ( a może udał, że się im udało). Quote
Romka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='luka1']ze Sajkiem się udało i z Cynkim się uda :p Psiak wszystkich robił w konia ale w końcu ludzie go przechytrzyli ( a może udał, że się im udało).[/QUOTE] Cyniu zrobił to samo czyli zrobił ludzi w konia,kiedy juz wydawało się,ze są na podwórku z którego nie ma wyjścia,Cyniu znalazł dziurę w płocie... Quote
Recommended Posts