Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spoko, myślałam, po prostu, że już jakieś są, typu jak mineła pierwsza noc, czy coś w tym stylu ;P:P :)
Strasznie się cieszę, że Kajtuś dobrze trafił :)

Posted

OlaLola napisał(a):
A co u Kajtusia?? Są jakieś nowe wieści??

"Witam serdecznie, pierwsze wieści o Kajtusiu: noce przesypia spokojnie, nawet nie popiskuje, ma swój koszyk i od razu załapał do czego to służy. Budzi się wcześnie rano na siusiu i idzie spać dalej. Całej rodzince bardzo się podoba, czuje się już jak u siebie, jak Pani przypuszczała obszczekuje każdego kto przechodzi koło bramki. Apetyt mu dopisuje, je za dwóch lub trzech- nadrabia zaległości. Kupki robi różne, ale nie są biegunkowe, w niedziele była jedna kupka z robalami więc jeszcze raz napewno go odrobaczymy za kilka dni. Zdięcia jak obiecałam prześle tylko muszę wziąć aparat do teściowej, a w niedziele zapomniałam.
Pozdrawiamy gorąco Sylwia........."

:cool3::cool3::cool3:

Posted

"Witam serdecznie
To obiecane zdięcia Kajtusia. Kajtek powoli przyzwyczaja się do nowego domu, tylko nadal nie lubi zostawać sam i strasznie piszczy nawet jeśli ktoś jest zaraz za drzwiami. Ogródek natomiast poznaje coraz dokładniej i sam zapuszcza się w coraz to dalsze miejsca. Bardzo lubi bawić się z Dawidkiem, zastanawialiśmy się kto ma więcej werwy i Dawidek wygrał:).
Gorąco pozdrawiam Sylwia..........."

Posted

Kajtuś został odebrany osobie będącej pod znacznym wpływem alkoholu, że tak to ujmę... Jeden dzień był u mnie, a że nie mógł zostać przygarnęła go halbina na DT:)
Fajnie zobaczyć Kajtka w nowym domku :) Strasznie się cieszę :) Ale minki to mu chyba do końca życia zostaną... :P

Posted

"Witam ponownie Pani Halino:)
Teściowa jest przeszczęśliwa i bardzo rozpieszcza Kajtka, aż się boimy co z tego wyjdzie, co do niszczenia to ma kilka przedmiotów nad którymi może się pastwić, a my pilnujemy aby buty i inne cene rzeczy były poza jego zasięgiem. Poza tym to nie ma z nim większych problemów i daje nam wszystkim wiele szczęścia a mama ma zajęcie i to najważniejsze.
Pozdrawiam srdecznie i za jakiś czas znowu coś wyśle.
Sylwia"

Fajnie, że mały jest bezpieczny i kochany! A minki faktycznie ma opracowane :evil_lol:

Posted

Halbinko bardzo Ci dziękuję za naszą rozmowę. :loveu:
Mam jeszcze takie pytanie , bo wspomniałaś , że czipujecie psy przed adopcją . A jeśli ja będę chciała wyadoptować mojego szczeniaka obcej osobie i chciałbym go zaczipować , to czy mam podać swoje dane do czipa ( jestem osobą fizyczną ) i czy po adopcji nowy właściciel ma je zmienić czy mają zostać moje na wszelki wypadek ?

Co do Kajtka to wygląda na to , że ma bardzo fajny domek !