Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem pewna, że kochany Birman by pochwalił pomoc dla innego staruszka- wyjętego ponad rok temu z umieralni na Paluchu- Bochnara- zbieram na leki dla tego starowinki i dla innych starych ogonów w DT...
Zapraszam serdecznie na fajny książkowy bazarek (wszystkie książeczki od 7 zł!!!) - na leki dla staruszków na DT u ajli w Koluszkach! Na Bochusia i ogony...bardzo potrzebne tam dla starowinek wsparcie w leki i suplementy!
Serdeczna moja i wielka prośba o zajrzenie i choć o podnoszenie!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230983-Książkowisko-dla-Bochnara-i-ogonów-od-7zł-do-21-09-12-godz-22-00?p=19550801#post19550801[/URL]

• 4 months later...
Posted

Moj kochany. Na zawsze pozostanie w naszych serduszkach. Ten piekny wspanialy najlepszy przyjaciel czlowieka. Oddany do konca. Nigdy nie zapomne naszego pierwszego spotkania:loveu:. Kiedy Birmusia zobaczylam, lzy naplywaly do oczu, lzy szczescia:multi:ze tak piekny i madry psiaczek trafi do mojej rodziny. Lecz nikt nawet nie przypuszczal ze tylko na rok, rok najpiekniejszy. Do dzis wpatruje sie w jego zdjęcia z ogromna tęsknotą. Nasze pozegnanie kiedy powiedzialam do Birmusia idz i biegaj po zielonych łąkach, bądz szczesliwy. Polozyl glowe na moich kolanach i odszedł. A mnie rozrywała rozpacz od srodka. A tesknota zostala i nigdy nie minie.

Posted

[COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]Kochani BARDZO pilnie musimy znaleźć DOM albo inny DT dla Zaszka który jest u farmerki - proszę pomóżcie[/B][/SIZE][/COLOR] :modla:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233579-ALARM-sznaucerek-Zachary-PILNIE-szuka-domu[/URL]!!!

• 2 weeks later...
Posted

Calineczka nie była moja, trafiła przez Anulę do p. Aldony, miała cudny domek, ale choroba Ją zabrała (za wcześnie :-( ). Dziękuję za dobre słowo.

Posted

a to przepraszam, dawno mnie nie było, troche mnie ominęło, tu i ówdzie pojawiły się nowe psy, myślałam że Ona była Twoja... w sumie - jeśli można tak powiedzieć - lepiej, że nie Twoja, bo wiem jak ciężko przechodzi się odejście Własnego Psa, ale i tak jest to przykre