bea100 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Jestem pewna, że kochany Birman by pochwalił pomoc dla innego staruszka- wyjętego ponad rok temu z umieralni na Paluchu- Bochnara- zbieram na leki dla tego starowinki i dla innych starych ogonów w DT... Zapraszam serdecznie na fajny książkowy bazarek (wszystkie książeczki od 7 zł!!!) - na leki dla staruszków na DT u ajli w Koluszkach! Na Bochusia i ogony...bardzo potrzebne tam dla starowinek wsparcie w leki i suplementy! Serdeczna moja i wielka prośba o zajrzenie i choć o podnoszenie! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230983-Książkowisko-dla-Bochnara-i-ogonów-od-7zł-do-21-09-12-godz-22-00?p=19550801#post19550801[/URL] Quote
birmanek i kropeczka Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Moj kochany. Na zawsze pozostanie w naszych serduszkach. Ten piekny wspanialy najlepszy przyjaciel czlowieka. Oddany do konca. Nigdy nie zapomne naszego pierwszego spotkania:loveu:. Kiedy Birmusia zobaczylam, lzy naplywaly do oczu, lzy szczescia:multi:ze tak piekny i madry psiaczek trafi do mojej rodziny. Lecz nikt nawet nie przypuszczal ze tylko na rok, rok najpiekniejszy. Do dzis wpatruje sie w jego zdjęcia z ogromna tęsknotą. Nasze pozegnanie kiedy powiedzialam do Birmusia idz i biegaj po zielonych łąkach, bądz szczesliwy. Polozyl glowe na moich kolanach i odszedł. A mnie rozrywała rozpacz od srodka. A tesknota zostala i nigdy nie minie. Quote
malawaszka Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Witaj na forum :) Szkoda, że nie możesz nam opisać co tam u Birmanka słychać :( Quote
ULKA12 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 "BIRMANEK I KROPECZKA" nie tylko w twoim sercu Birmanek zostanie już na zawsze. Quote
malawaszka Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]Kochani BARDZO pilnie musimy znaleźć DOM albo inny DT dla Zaszka który jest u farmerki - proszę pomóżcie[/B][/SIZE][/COLOR] :modla: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233579-ALARM-sznaucerek-Zachary-PILNIE-szuka-domu[/URL]!!! Quote
jambi Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 to prawda, Birman pozostanie nie tylko w Twoim sercu! Tutaj (i nie tylko tutaj) jest bardzo wiele osób, którym ten pies zagłębił się w serce :) Quote
sybil Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Birmanku, zaopiekuj się Calineczką za Tęczowym Mostem :-( . Pobiegła tam 15 stycznia :candle::candle::candle: Quote
sybil Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Calineczka nie była moja, trafiła przez Anulę do p. Aldony, miała cudny domek, ale choroba Ją zabrała (za wcześnie :-( ). Dziękuję za dobre słowo. Quote
jambi Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 a to przepraszam, dawno mnie nie było, troche mnie ominęło, tu i ówdzie pojawiły się nowe psy, myślałam że Ona była Twoja... w sumie - jeśli można tak powiedzieć - lepiej, że nie Twoja, bo wiem jak ciężko przechodzi się odejście Własnego Psa, ale i tak jest to przykre Quote
Recommended Posts