malawaszka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Birmuszek jednak nie będzie miał jeszcze domku :( za wcześnie się cieszyłam... porobię mu nowe ogłoszenia planujemy na przyszły tydzień umówić zabieg z powiekami bo bardzo mu ropieją i bolą, przez to pewnie traci wzrok Quote
lilo Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='malawaszka']Birmuszek jednak nie będzie miał jeszcze domku :( za wcześnie się cieszyłam... [/QUOTE] to już pewne ? zrezygnowali z niego... trudno , widocznie to nie był ten dom - zrobimy ogłoszenia i znajdzie swojego Pana wreszcie... Quote
malawaszka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 pewne, może do tematu wrócimy na jesieni, ale szukamy domku - ma być najlepszy pod słońcem Quote
lilo Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 no to szukamy :) - zrobisz allegro ? zaplace za wyroznione ?? wpłace od razu jak bede wplacac pieniazki z bazarku bo potem zapomnę albo ty zapomnisz , albo mi nie przypomnisz... Quote
malawaszka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 allegro zrobiłam wczoraj: [url]http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1559445967[/url] Quote
lilo Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 to prosze powiedz gdzie wplacic pieniazki zeby wyroznione bylo - bo wtedy widoczne bardziej jest , jutro bym z samego rana zapłaciła... Quote
malawaszka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 ja je zrobiłam wyróznione, kurcze miałam robić jeszcze komuś co chciałaś zasponsorować i teraz zapomniałam komu :shock: Quote
lilo Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 wiem , ja tez zapomniałam :( postaram sie poszukac - ale moge zasponsorowac poprostu najbardziej potrzebujacemu Quote
zerduszko Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Musze się dokształcić i zmienić szablon ze swissowego na birmuszkowy :roll: Quote
jambi Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 a ja Wam mówie - nie ma tego złego ;) jeszcze będzie dobrze! :) Quote
malawaszka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='jambi']a ja wam mówie - nie ma tego złego ;) jeszcze będzie dobrze! :)[/quote] howgh!!!!!!! Quote
ULKA12 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Byliśmy dzisiaj z Birmutkiem na dłuuugim spacerku, niestety mam wrażenie, że dużo gorzej widzi. W terenie,który zna porusza się bardzo ładnie ale w terenie, w którym jest po raz pierwszy wpada na drzewa i krzaki. Co robimy z tymi powiekami? Nie ukrywam, że ryzyko jest ale z drugiej strony to go musi okropnie boleć. [IMG]http://i56.tinypic.com/ok0gt5.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/2zsv1uo.jpg[/IMG] [IMG]http://i55.tinypic.com/30c7iad.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/2dvtunr.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/2n183o4.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 najpierw chciałabym mu zrobić bad. krwi - biochemię i morfologię Quote
malawaszka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 zapłaciłam kolejny miesiąc hotelowania Birmutka i mamy średni stan wpłat deklaracji, dobrze, że bazarkami łatam bo byłoby słabiutko :( [B][COLOR=Red] Deklaracje: [/COLOR][/B]jambi_ 30 zł/mies: [B][COLOR=Green]XI, XII, [/COLOR][/B][B][COLOR=Green] I, II, III, IV,[/COLOR][/B] Margi 20 zł/mies: [B][COLOR=Green]XI, XII, I, II, III, [/COLOR][/B] farmerka63 30 zł: [B][COLOR=Green]XI, XII, I, II, [/COLOR][/B] weszka - skarpeta sznaucerowa AFN 150 zł/mies [B][COLOR=Green]XI, XII, [/COLOR][/B] Saththa 20 zł/mies (przez 3 miesiące): [B][COLOR=Green]XI, XII, I, II, III, IV, [/COLOR][/B] Pani Magdalena K. 50 zł/mies:[B][COLOR=Green]XI, XII[/COLOR][/B],[B][COLOR=Green] I, II, III, IV,[/COLOR][/B] ashley 100 zł/mies: [B][COLOR=Green]XI, XII,[/COLOR][/B][B][COLOR=Green] I, II, III, IV,[/COLOR][/B] Pani Agnieszka M. 30 zł/mies: [B][COLOR=Green]XI, XII, I, II, [/COLOR][/B] Iwcia 30 zł/mies: [B][COLOR=Green]XI, I, II, III, [/COLOR][/B] Quote
malawaszka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 no niestety niedobrze i dlatego chcemy to zrobić, żeby mu ulżyć Quote
farmerka63 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Mam finansową zadyszkę , ale wyskrobałam spóźniony abonament za marzec ...Przepraaaaaszam, że tak późno :( Przelew powinien jutro dotrzeć . Quote
malawaszka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 farmerko pisałam Ci mailem, że możemy poczekać - tylko pytałam bo muszę wcześniej wiedziec jakby jakieś deklaracje odpadły bo długi wpędziłyby mnie do grobu - wystarczą mi moje domowe długi - sznupy muszą mieć co trzeba ;) Quote
farmerka63 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Aaaa wicie, rozumicie.....Te 3 dyszki i tak mnie zasadniczo nie ratują - w obliczu bankowo-damoklesowego miecza co nam wisi nad siwymi głowami ;) I potwierdzam z mocą - NIE ODPADAM :D Quote
jambi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 no ja tyż potwierdzam - ja tez nie! aż do ostatniego dnia gdy Niedźwiadek nie będzie juz potrzebował mojej deklaracji ;) Quote
ULKA12 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Wczoraj wyczesywałam Birmana, najgorzej jest na klacie i na nogach. Reszta da się rozczesać. Cóż z tego jak ja namęczyłam się, Birman wstał otrzepał się i było tak jak wcześniej. Czy wzorzec strzyżenia dla sznaucerów olbrzymów jest taki sam jak dla sznupów miniatur? Quote
malawaszka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 tak - generalnie jest tak samo :lol: bardzo proszę beze mnie nie obcinać :D Quote
zerduszko Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Waszka, a kiedy Ty zamiarujesz poczarować przy Birmanie? Quote
malawaszka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='zerduszko']Waszka, a kiedy Ty zamiarujesz poczarować przy Birmanie?[/QUOTE] juz niebawem :lol: na dniach własciwie, tylko chciałam kąpiel jakoś uskutecznić, myślałam o kąpieli w salonie, ale nie wiem czy nas stać na to w sytuacji kiedy trzeba zrobić ten zabieg na oczy a wcześniej badania, nie mamy pełnych deklaracji i muszę zostawić zapas kasy na DT Quote
Recommended Posts