Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No kurde, jak Swiss gad się zleje całym pęcherzem, to też tego jest więcej niż miska mieści wody ;) Już się zastanawiam co tu wymyślić jak trzeba będzie klatkę złożyć :eviltong:

Posted

i to o tej porze!!! WOW Dżambi!!!!!! :lol:

wpłynęła deklaracja Saththy 20 zł i 100 zł dla Birmanka od Marty W. z Łodzi - pewnie powinnam wiedzieć kim jest Marta W. ale nie pamiętam :cry: :oops: mimo tego ogromnie dziękujemy!!!!! :Rose:

Posted

[quote name='malawaszka']i to o tej porze!!! WOW Dżambi!!!!!! :lol: [/QUOTE]

nooo... specjalnie wlazłam :grins:

:turn-l:.... sklerotyczka :eviltong:

Posted

wiem ze ja nie pytana ale napisze - u nas zimno ale slonce swieci a ja dzis okna przedswiatecznie zaczynam myc... bo sie nie wyrobie :( a musze w tym tygodniu bo w sobote mam imprezke urodzinowa tzt-a :) i chce miec to juz porobione :)

Posted

zerduszko, przeca wszystkie wiedzą o co i o kogo pytasz... ;) Wasia, co "kicha"? kto kicha? siedźże spokojnie i czekaj, a jakby co to przeciez akcja propagandowo-reklamowa Niedźwiadka trwa nieprawdaż?

Posted

ja juz nie wiem gdzie Birman jest oglaszany :( pogubilam sie i wogole nie wiem gdzie kto jest oglaszany... wchodze w subskrybcje i nie pamietam komu obiecalam ogloszenia - co za masakra :( jakbym cos komus obiecala i nie zrobila to scigajcie mnie bo ja to nie złośliwie... Malawaszko powoli zaczynaja spływac pieniażki z bazarku mojego - wpłacic teraz częśc a po skończeniu resztę czy poczekac do końca i wpłacic całośc ?? Bazar kończy sie 24 ale moze potrzebujesz pilnie pieniazków dla kogoś ?? Kto najbardziej potrzebujący ??

Posted

[quote name='malawaszka']wiem, że o co innego pytasz, ale nie wiem co napisać.... jakaś kicha... peplałam i kicha....[/QUOTE]
Pytam ogólnie, baby... Jak cisza na wątku to źle bo nikt nie pamięta, jak pytam to ryczy. Zdecydować się proszę ;>

Posted

[quote name='zerduszko']Pytam ogólnie, baby... Jak cisza na wątku to źle bo nikt nie pamięta, jak pytam to ryczy. Zdecydować się proszę ;>[/QUOTE]

ja tam jestem zdecydowana ;) myślisz, że po co ja czasem takie bzdury pisze? ... a że niektórzy ryczą to wiesz... niektórzy tak mają... :niewiem: