malawaszka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 a przecież nie napisałam, że nie jesteś :lol: Quote
zerduszko Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 No kurde, jak Swiss gad się zleje całym pęcherzem, to też tego jest więcej niż miska mieści wody ;) Już się zastanawiam co tu wymyślić jak trzeba będzie klatkę złożyć :eviltong: Quote
jambi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 właściwie to nie wiem co napisać, ale pisze, co by zaznaczyć, że byłam ;) Quote
malawaszka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 i to o tej porze!!! WOW Dżambi!!!!!! :lol: wpłynęła deklaracja Saththy 20 zł i 100 zł dla Birmanka od Marty W. z Łodzi - pewnie powinnam wiedzieć kim jest Marta W. ale nie pamiętam :cry: :oops: mimo tego ogromnie dziękujemy!!!!! :Rose: Quote
Ashley Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 uuups - Marta to ja, czyli Ashley :) I buziaki dla Misia :) Quote
malawaszka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Dzięki :loveu: głupia jestem, że nie sprawdziłam, ale za dużo emocji dziś było :splat: Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='malawaszka']i to o tej porze!!! WOW Dżambi!!!!!! :lol: [/QUOTE] nooo... specjalnie wlazłam :grins: :turn-l:.... sklerotyczka :eviltong: Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='zerduszko']Co tam, jak tam? :P[/QUOTE] a dziękuję dobrze :) :roflt: Quote
lilo Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 wiem ze ja nie pytana ale napisze - u nas zimno ale slonce swieci a ja dzis okna przedswiatecznie zaczynam myc... bo sie nie wyrobie :( a musze w tym tygodniu bo w sobote mam imprezke urodzinowa tzt-a :) i chce miec to juz porobione :) Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 a lilo znowu mnie w kompleksy wpędza :mdleje: a nas też zimno jakby kto pytał i u Birmanka też zimno :( Quote
zerduszko Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 O o co innego ja pytam, jak co u Birmanka? ;) Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [quote name='zerduszko']O o co innego ja pytam, jak co u Birmanka? ;)[/QUOTE] wiem, że o co innego pytasz, ale nie wiem co napisać.... jakaś kicha... peplałam i kicha.... Quote
lilo Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='zerduszko']O o co innego ja pytam, jak co u Birmanka? ;)[/QUOTE] ale pytalas o pogode:( Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 zerduszko, przeca wszystkie wiedzą o co i o kogo pytasz... ;) Wasia, co "kicha"? kto kicha? siedźże spokojnie i czekaj, a jakby co to przeciez akcja propagandowo-reklamowa Niedźwiadka trwa nieprawdaż? Quote
lilo Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ja juz nie wiem gdzie Birman jest oglaszany :( pogubilam sie i wogole nie wiem gdzie kto jest oglaszany... wchodze w subskrybcje i nie pamietam komu obiecalam ogloszenia - co za masakra :( jakbym cos komus obiecala i nie zrobila to scigajcie mnie bo ja to nie złośliwie... Malawaszko powoli zaczynaja spływac pieniażki z bazarku mojego - wpłacic teraz częśc a po skończeniu resztę czy poczekac do końca i wpłacic całośc ?? Bazar kończy sie 24 ale moze potrzebujesz pilnie pieniazków dla kogoś ?? Kto najbardziej potrzebujący ?? Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 lilo całość błagam bo pamiętasz jak się mi mieszało jak wpłacałaś po kawałku :oops: Quote
lilo Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 no bo wtedy bylo kilka bazarków i jeszcze od siebie dopłacałam i zrobiłam sajgon :) dobra to całośc pójdzie :) Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 wiedziałam, że to napiszesz [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/rotfl.gif[/IMG] edit: w sensie, że waszka ... Quote
zerduszko Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='malawaszka']wiem, że o co innego pytasz, ale nie wiem co napisać.... jakaś kicha... peplałam i kicha....[/QUOTE] Pytam ogólnie, baby... Jak cisza na wątku to źle bo nikt nie pamięta, jak pytam to ryczy. Zdecydować się proszę ;> Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [quote name='zerduszko']Pytam ogólnie, baby... Jak cisza na wątku to źle bo nikt nie pamięta, jak pytam to ryczy. Zdecydować się proszę ;>[/QUOTE] no to już wolę ryczeć :D Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='zerduszko']Pytam ogólnie, baby... Jak cisza na wątku to źle bo nikt nie pamięta, jak pytam to ryczy. Zdecydować się proszę ;>[/QUOTE] ja tam jestem zdecydowana ;) myślisz, że po co ja czasem takie bzdury pisze? ... a że niektórzy ryczą to wiesz... niektórzy tak mają... :niewiem: Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 zdecydowanie [img]http://manu.dogomania.pl/emot/krzywy.gif[/img] Quote
Recommended Posts