Saththa Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ahhh jakie sliczne zdjęcia :) Wszystkie mi się podobają :D Stąd żadnego nie zacytuje bo musiałabym wszytskie :D Quote
furciaczek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Cuuudo foty, cuuudo tereny i cuuudo pies!!:loveu: Quote
jambi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 kudłąty miś - najlepsze określenie, ale jak on biega!!!! cud! cud! boski jest a ULKA faktycznie ma wszystko lasy, wydmy, mroczne klimaty .... eeeextra! Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='jambi']kudłąty miś - najlepsze określenie, ale jak on biega!!!! cud! cud! boski jest a ULKA faktycznie ma wszystko lasy, wydmy, mroczne klimaty .... eeeextra![/QUOTE] a najwazniejsze co ma to Birmana, Lenkę i Lunę :loveu: Quote
Saththa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ahhhh a może przy jakiejś wizycie dałoby radę filmik nagrać?:) Ahhh Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 to musi zrobićl Ulka swoim aparatem bo mój nie nagrywa filmów :shake: aleeeee za odpowiednią opłatą :D :diabloti: hahaha mogę postarać się pożyczyć taki co robi filmiki :evil_lol: haha żartowałam oczywiście :lol: Quote
ULKA12 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Mój aparat robi filmy ale ja ich nie umiem potem zgrać do komputera a poza tym to filmy nieme:lol: Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Birman jak biega to nie gada :lol: spróbuje wziąć aparat od siostry - może coś się uda Quote
Saththa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='malawaszka']to musi zrobićl Ulka swoim aparatem bo mój nie nagrywa filmów :shake: aleeeee za odpowiednią opłatą :D :diabloti: hahaha mogę postarać się pożyczyć taki co robi filmiki :evil_lol: haha żartowałam oczywiście :lol:[/QUOTE] Heheheh znowu?:) Może uda mi się coś wysupłać;) [quote name='malawaszka']Birman jak biega to nie gada :lol: spróbuje wziąć aparat od siostry - może coś się uda[/QUOTE] Hhehe to ja bardzo proszę :D I myslę, że nie tylko ja :) Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='zerduszko']Ale naciągaczki :)[/QUOTE] ej ej no! :nono: nie dla siebie naciągam :D więc czuję się rozgrzeszona z pazerności haha Quote
ULKA12 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Dzisiaj na popołudniowym spacerku troszkę było nudno więc postanowiłam zobaczyć jak Birman zareaguje na nożyczki i powycinać mu trochę sierści na łapach. Zabrałam się do tego bez zbytniego entuzjazmu i bez odpowiedniego zaplecza narzędziowego, znalazłam jakieś stare nożyczki bo wiem, że sznaucery maja jakieś dziwne poglądy na temat swoich łapek i nożyczek tzn możesz mi obciąć wszystko ale od łapek wara. A tutaj zaskoczenie z jednej łapy obcięłam mu wszystkie zbędne włosy, Birmek siedział jak aniołek znosił to moje chechłanie bo okazało się, że nożyczki są zupełnie tępe, dalej nie obcinałam bo stwierdziłam, że nie będę go zniechęcaĆ, Muszę skombinować lepszy sprzęt. LUDZIE KIEDY DO WAS TO DOTRZE BIRMAN TO PIES IDEALNY KTO MU WRESZCIE DA DOM????? I jeszcze jedno Birman próbuje z radości na mnie skakać, tak dwiema łapami co mnie ogromnie cieszy bo z jego stawami nie jest tak źle jak myślałam. Nie wiem czy to karma, czy to lek, który dostaje, czy wreszcie zaczęło mu się chcieć żyć. Ale strasznie się cieszę, że dzięki Wam Birman ma jeszcze szanse :-) Quote
malawaszka Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Ulaaaaa ale co nazywasz zbędnymi włosami??????? :D Quote
ULKA12 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Do klatki piersiowej wszystko co było na nogach wycięłam prawie do skóry, bo mi do kojca straszne dużo śniegu wnosił teraz muszę mu zrobic jakieś getry albo podkolanki mu zakładać. Na pewno Ci się spodoba jak go zobaczysz. Oczywiście żartowałam :-) Malawaszka możesz schować ten pistolet i tą kuszę, którą zdjęłaś ze ściany też już odłóż :-) Wycięłam mu tylko włosy spomiędzy poduszek, te od spodu i troszkę z wierzchu wycięłam aby łapka nabrała kształtu. Quote
malawaszka Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 osz TY!!!! musiałabyś zobaczyć moją minę jak zaczęłam czytać początek :roflt: Quote
Saththa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 hahhaha a ja czytam czytam... drapię się w głowę... zastanawiam sie gdzie klatka, wyobrazam sobie i zbierałam szczekę z ziemi :D Genialne to było;) Ahhh birmuszkuuuu P.S Malawaszko, ja to bym chciała moją deklaracje przedłuzyć, Niestety tylko o kolejne 3 miesiące... niechciałabym aby w pewnej chwili wyszło, że nie mam jak się wywiązac i dlatego tak z tymi miesiącami pisze... Mam nadzieję, że to nie problem? Quote
malawaszka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 spokojnie - kazdy grosik jest ważny, każdy może deklarować tak jak daje radę Quote
jambi Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='ULKA12']Do klatki piersiowej wszystko co było na nogach wycięłam prawie do skóry, bo mi do kojca straszne dużo śniegu wnosił teraz muszę mu zrobic jakieś getry albo podkolanki mu zakładać. Na pewno Ci się spodoba jak go zobaczysz.[/QUOTE] no jak to przeczytałam to tak sobie pomyślałam własnie, co malawaszka zrobi ULCE jak do niej pojedzie... zwłaszcza, że od rana jej na dogo nie ma.... na szczęscie doczytałam dalej :roflt: Quote
malawaszka Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 no i nastała cisza - Birmuszku muszę Cię odwiedzić i zobaczyć czy nas Ula nie okłamała z tym, że niby żartowała o obcinaniu :lol: Quote
Saththa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='malawaszka']no i nastała cisza - Birmuszku muszę Cię odwiedzić i zobaczyć czy nas Ula nie okłamała z tym, że niby żartowała o obcinaniu :lol:[/QUOTE] I filmik nagrac :) Quote
ULKA12 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Sprawdzaj, sprawdzaj. Bo zaufanie, zaufaniem ale dyskretna kontrola jeszcze nikomu nie zaszkodziła :-) A Birman zrobił się uparty, tz w porze kolacji wcale nie chce wychodzić z kojca. zaprze się i nic go nie ruszy, pilnuje miski. Quote
zerduszko Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Porób nowe foty :) I nie tul ode mnie, bo mnie nie stać :( :lol: Quote
furciaczek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Hahaha dopiero przeczytalam post o obcinaniu haha czytalam i wyobrazalam sobie reakce Wasi...od wiekow sie tak nie smialam hihi Quote
Recommended Posts