Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ULKA12'][COLOR=red]Birmanek został sam[/COLOR], jego koleżka pojechał do DS a on został. C[COLOR=red]hyba naprawdę się zaprzyjaźnili bo Birmuszek po wypuszczeniu biegał chwile bezradnie, [/COLOR]obwąchiwał furtkę, bo tego białego wariata nie było a przecież zawsze był. Niedługo ma do mnie przyjechac doberman z "Nadziei Dobermana" ale to chyba nie będzie to samo. P[B]rzepraszam za zaśmiecanie wątku Birmana informacjami jego niedotyczącymi ale ja teraz nie mam gdzie tego napisać.[/B][/QUOTE]

Ale jak to jego nie dotyczacymi?Jak dla mnie to totalnie dotyczy Birmana, bo skoro Biegał chiwile bezradnie i sie z nim zapryjaźnił to skoro jego nie ma to tak jak napisałaś Birmankowi jest smutno. I nie jest to zasmiecanie wątku przynajmniej dla mnie :)

[quote name='malawaszka']mam nadzieję, że będzie fajny i że Birmutek będzie miał kumpla :kciuki:[/QUOTE]

Heh nafdzieje mam również, że Birmanek domek dostanie... i wierze w to całą sobą:modla:! Jakos tak i w Lapo/Leona i w niego sie zaangarzowałam strasznie a tak sie starała aby do tego nie doszło... Coż ja poradzę, że pies to dla mnie świętość?:niewiem:

Posted

[quote name='malawaszka']no widziałam co narobili.... burdel na kółkach aż mi się gadać o tym nie chce... dziwnym trafem niektóre hotele są wybrane i nadal mają wątki... dzisiejszego dnia mam fantastyczny nastrój[/QUOTE]

No właśnie dzwoniła do mnie funia z pytaniem, czy mam wątek jej hotelu i mogę go jej podesłać, bo ona "go [B]sobie chyba[/B] wykasowała, bo jak klika w banerek swojego hoteliku, to jej wyskakuje taka informacja, że nie ma dostępu do tej strony , bo ...."
Możesz mi króciutko wyjaśnić o co chodzi ? Albo odesłać, gdzie mogę o tym poczytać jakieś wyjaśnienie ... regulamin ... ? Bo mnie też w ogóle wątek hoteliku funi zniknął z subskrypcji.

Posted

[quote name='Saththa']A dlaczego?:)[/QUOTE]
Bo z sunią nasz Birman miałby większą szansę sie zaprzyjaciółkować. A z kolega dobkiem różnie moze być ;) A fajnie byłoby, gdyby miał psijaciela. Widać towarzyska bestia z niego :)

Posted

[quote name='zerduszko']Bo z sunią nasz Birman miałby większą szansę sie zaprzyjaciółkować. A z kolega dobkiem różnie moze być ;) A fajnie byłoby, gdyby miał psijaciela. Widać towarzyska bestia z niego :)[/QUOTE]

Aaaa w sensie, że szkoda, że kolega dobrman to nie kolezanka?:) A to przepraszam mój wymięty mózg zrozumiał, że szkoda iz Birman to nie Birmanka :D

Posted

Saththa, Birman juz był Birmanką ;)

[quote name='ULKA12']Birmanek został sam, jego koleżka pojechał do DS a on został. Chyba naprawdę się zaprzyjaźnili bo Birmuszek po wypuszczeniu biegał chwile bezradnie, obwąchiwał furtkę, bo tego białego wariata nie było a przecież zawsze był. Niedługo ma do mnie przyjechac doberman z "Nadziei Dobermana" ale to chyba nie będzie to samo. Przepraszam za zaśmiecanie wątku Birmana informacjami jego niedotyczącymi ale ja teraz nie mam gdzie tego napisać.[/QUOTE]

jak to: jego nie dotyczącymi? przeciez piszesz o jego kumplach:)

Posted

[quote name='matrioszka2']No właśnie dzwoniła do mnie funia z pytaniem, czy mam wątek jej hotelu i mogę go jej podesłać, bo ona "go [B]sobie chyba[/B] wykasowała, bo jak klika w banerek swojego hoteliku, to jej wyskakuje taka informacja, że nie ma dostępu do tej strony , bo ...."
Możesz mi króciutko wyjaśnić o co chodzi ? Albo odesłać, gdzie mogę o tym poczytać jakieś wyjaśnienie ... regulamin ... ? Bo mnie też w ogóle wątek hoteliku funi zniknął z subskrypcji.[/QUOTE]

bo usunięte!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/198252-Likwidacja-w%C4%85tk%C3%B3w-hotelowych/page2[/url]

Posted

A to Amik, najbiedniejszy pies jakiego widziałam, (oprócz Myszki i Jantara). Pojechałam dzisiaj do schroniska a tam dziewczyny mi mówią, że muszą jednego staruszka przenieś na boksy ogólne bo potrzebują miejsca na suki po sterylkach. Jak zobaczyłam Amika to myślałam, że ten psiak juz nie żyje. Mierzy około 40 cm a waży 6 kg, nawet na nogach nie może się utrzymać. Co miałam robić wzięłam. W sobotę jedziemy na operację usuwania paru zębów i w ogóle trzeba mu zrobić porządek w paszczy bo biedak jeść nie może.
[IMG]http://i53.tinypic.com/euoju1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ULKA12']A to Amik, najbiedniejszy pies jakiego widziałam, (...) Mierzy około 40 cm a waży 6 kg, nawet na nogach nie może się utrzymać. Co miałam robić wzięłam. [/QUOTE]

mogłaś się odwrócić i pójśc sobie dalej, jak pewnie zrobiło by mnóstwo osób... ale Ty tak nie zrobiłaś... tym większa chwała Ci za to! i tym razem mówię serio - chwała i szacunek! :)

Amik ... nie moge powiedzieć, że jest piękny, ale jest urokliwy i można z niego zrobić pięknego psa ;) ale... 40 cm wzrostu i 6 kilo.... :shake:

Posted

Prośba. W związku z tym, że zlikwidowano wątki DT i hoteli, Jamor założył swoje forum gdzie takie wątki się znajdą. Niestety albo na szczęście, aby był tam wątek mojego DT jest potrzebna rekomendacja. Jeśli uważacie, że mój DT jest godny polecenia to proszę to napisać tutaj:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/198252-Likwidacja-w%C4%85tk%C3%B3w-hotelowych?p=15944207#post15944207[/URL][URL="http://www.dogomania.pl/threads/198252-Likwidacja-w%C4%85tk%C3%B3w-hotelowych?p=15944207#post15944207"]
[/URL]

Posted

Byliśmy dzisiaj na spacerku, białe szaleństwo ogarnęło chłopaka. Aleja niestety nie umiem robić takich pięknych zdjęć jak Malawaszka. Na moich zdjęciach Birman wygląda jak czarna górka
[IMG]http://i53.tinypic.com/16h9pgx.jpg[/IMG]

A dlatego Birman nie bardzo lubi się z dobermanem, ma już imię King, to komplety wariat, biega, zkacze szczeka, nie wiadomo o co mu chodzi. Birman postanowił go ignorować.
[IMG]http://i55.tinypic.com/2rrmd7q.jpg[/IMG]