Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='k_ofeina']Kurcze, ważne, aby ktoś kto zechce zostać właścicielem/właścicielką Misia zdawał sobie sprawę, że Misio jest po przejściach i że chyba behawiorysta jest nieunikniony:/[/QUOTE]

Naprawdę, mówię wam, behawiorysta nie jest nieunikniony.

Posted

U nas wszystko bardzo dobrze. Zmagamy się z roztopami, a mnie dodatkowo rozłożyło przeziębienie....
Misio biega, skacze, szaleje. Bardzo łądnie reaguje na swoje imie- przybiega jak go wołam-oczywiście przybiega bo wie ,że smakol za to:) no ale najwazniejsze , że biegnie he he
Nie szczeka już tak na psy w hotelu, zna je wszystkie i jest ok. Czasem nawet coś tam poflirtuje z podhalanką Naną:)
Cały czas ma jednak lęki , jak się wystraszy to musze sporo czekac aby się uspokoił i zrobił to o co prosze.

Posted

to i tak ogromne postepy!!!jeszcze trocheeeee i moze Misio zwalczy te leki,w przeciwnym razie trzeba bedzie szukac domku,ktory zaakceptuje Misiowe leki,duzo bylo takich psow a teraz swoje chatki maja;)

Posted

wszystkim dziękujemy za pomoc i pamięć w opłacaniu hoteliku dla Misia

ANETA M K - 10zł
JANINA D - 20zł
MALGO - 25zł
MARIUSZ PP - 10zł
JOANNA J - 50zł
Ika&Sonia - 20zł
viola005 - 25zł
zachary - 10zł
JESIONOWSKA A - 20zł
BARBARA N - 25zł
Livka - 10zł
Monika041183 - 10zł
MARCZEWSKA J - 10zł
go-ja i Bartek B - 120zł
KATARZYNA JULIA P - 50zł
JOANNA J - 50zł
LOLALOLA - 30zł
JOANNA K - 7,50zł
MARIUSZ PP - 20zł
Gabek - 20zł
JOANNA JANICKA Ś - 70zł
agata51 - 20zł
ZUZANECZKA - 20zł
viola005 - 25zł
zachary - 10zł
Ika&Sonia - 20zł
K_OFEINA&HARRY 76 - 40zł
Livka - 10zł

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']U nas wszystko bardzo dobrze. Zmagamy się z roztopami, a mnie dodatkowo rozłożyło przeziębienie....
Misio [B]biega, skacze, szaleje. Bardzo łądnie reaguje na swoje imie- przybiega jak go wołam-oczywiście przybiega bo wie ,że smakol za to:) no ale najwazniejsze , że biegnie he he
Nie szczeka już tak na psy[/B] w hotelu, zna je wszystkie i jest ok. Czasem nawet coś tam poflirtuje z podhalanką Naną:)
Cały czas ma jednak lęki , jak się wystraszy to musze sporo czekac aby się uspokoił i zrobił to o co prosze.[/QUOTE]

Mam dokładnie to samo. Niko zostawia wszystko, przybiega, siada przede mną (komenda "siad" obowiązkowo), oczy na wierzchu i jak mu nie dać!? Tylko szczeka, cholera jedna.

Miśku, mizianko i czochranie po szyisku.

Posted

[quote name='agata51']Mam dokładnie to samo. Niko zostawia wszystko, przybiega, siada przede mną (komenda "siad" obowiązkowo), oczy na wierzchu i jak mu nie dać!? Tylko szczeka, cholera jedna.

Miśku, mizianko i czochranie po szyisku.[/QUOTE]

Jak szczeka odwrócić głowę w bok, lub stanąć bokiem, a gdy to nie pomaga odwrócić się tyłem do psiaka, jak przestanie szczekać dopiero dać smakola:)