anovip1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=7]BRAWO MISIU [/SIZE][/FONT][/B] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [IMG]http://images41.fotosik.pl/355/977e4b5390d908cbmed.jpg[/IMG] [FONT=Palatino Linotype]:loveu::loveu::loveu:[B][SIZE=3]Bardzo się cieszę ,jaki z Misia odważny piesio[/SIZE][/B] :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Dziękuję Aniu [/B][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]:Rose::Rose::Rose:[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B] [/CENTER] Quote
luka1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 sobie na spacerek z dzielnym psem pomaszeruję Quote
ciapuś Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Zapraszam na bazarek z super spaniami dla dużych psów [url]http://www.dogomania.pl/threads/195748-Super-legowiska-dla-du%C5%BCych-ps%C3%B3w-na-zwierz%C4%99ta-z-*FPR-ZwP*-do-10.11?p=15664314#post15664314[/url] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ale fajne legowiska:) Misio wychodzi coraz dalej, ale tylko ze mną- sam nie chce, boi się. Boi się tez szczekających psów jak jest poza kojcem- w kojcu to wielki bohater:) Cieszę się ,że mi zaufał i czuje się przy mnie bezpieczny- tak wiele zadziałamy- może wolniej, ale bez szaleństw. Fotki robione w poniedziałek. Następne zrobie jak bedzie trochę dalej niż 5 metrów od kojca:) [IMG]http://images41.fotosik.pl/357/84666a05eb8158a1med.jpg[/IMG] [IMG]http://images50.fotosik.pl/361/169fb527daa30feemed.jpg[/IMG] Quote
Monika.D Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Jak cudownie, że Misio tak dobrze sobie radzi! jeszcze troszeczkę i będzie brykał po trawce :) Quote
k_ofeina Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 A może tak dać Miśkowi kiełbaskę jak wychodzi z kojca?:) Wtedy wyjście z niego będzie się dobrze Miśkowi kojarzyło, oczywiście w kojcu też można, ale moim zdaniem jak chcemy by poczuł się pewnie na zewnątrz kojca, to właśnie tam muszą się dziać super rzeczy- to taka analogia do uczenia psiaka przebywania w klatce kennelowej :) Mój Lolek ubóstwia swoją klatkę bo właśnie tam dostaje mega dużo przysmaków:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Misio dostaje kiełbase i smakołyki zawsze jak robi coś nowego . U niego nie ma mozliwości stosowania innych metod niż smakole i głaski. Dobrze że on łakomczuch:) Quote
k_ofeina Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Misio dostaje kiełbase i smakołyki zawsze jak robi coś nowego . U niego nie ma mozliwości stosowania innych metod niż smakole i głaski. Dobrze że on łakomczuch:)[/QUOTE] Moja Droga toż to ja nie wątpię, że Ty wiesz co robić, tak chciałam się pochwalić, że i ja coś wiem ;-))))))) Quote
agata51 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Troszkę mnie nie było, a tu takie zmiany! Misior jest po prostu cudny!!! Quote
anovip1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Misio wychodzi coraz dalej, ale tylko ze mną- sam nie chce, boi się. Boi się tez szczekających psów jak jest poza kojcem- w kojcu to wielki bohater:) Cieszę się ,że mi zaufał i czuje się przy mnie bezpieczny- tak wiele zadziałamy- może wolniej, ale bez szaleństw. Fotki robione w poniedziałek. Następne zrobie jak bedzie trochę dalej niż 5 metrów od kojca:) [IMG]http://images41.fotosik.pl/357/84666a05eb8158a1med.jpg[/IMG] [IMG]http://images50.fotosik.pl/361/169fb527daa30feemed.jpg[/IMG][/QUOTE] [CENTER][FONT=Palatino Linotype][SIZE=6][COLOR=red][B]ANUSIU ,DZIĘKUJĘ [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :calus::calus::calus::calus::calus: [FONT=Palatino Linotype][SIZE=6][COLOR=#ff0000][B]MICHOLKU tak bardzo się cieszę[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:[/CENTER] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Misio dzisiaj to sobie pobrykał spory kawałek od kojca:) Chodzi za mną i skacze na mnie zachecając do zabawy, nie umie jednak bawić się piłeczką ani maskotkami, więc tylko tak go tam tarmoszę. Pogoda się popsuła -u nas dziś cały dzien padało, a to nie sprzyja spacerom . Quote
agata51 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Misio dzisiaj to sobie pobrykał spory kawałek od kojca:) Chodzi za mną i skacze na mnie zachecając do zabawy, nie umie jednak bawić się piłeczką ani maskotkami, więc tylko tak go tam tarmoszę. Pogoda się popsuła -u nas dziś cały dzien padało, a to nie sprzyja spacerom .[/QUOTE] U nas też pada cały dzień a i w nocy zmokłam. Mixer też nie wiedział, co to piłeczka. Długo musiał się uczyć. Teraz niby wie, ale nie bardzo wie, co z nią zrobić - złapie, zaniesie na posłanie i to wszystko. Za to w terenie się odnalazł. Buszował, od zapachów zawrotów głowy dostawał, głupawki dostawał, strasząc przechodniów (przyznaję, sama bym się przestraszyła, widząc coś takiego nacierającego na mnie w jakimś amoku). Teraz tylko buszowanie i polowanie na myszki. Misiaku, czekam na twoją pierwszą "głupawkę". Wtedy już będę o ciebie spokojna. Gdyby Mixer nie był psem mojego życia, byłbyś nim ty. Spotkasz swojego człowieka, cierpliwości, wielkopsie. P.S. Betka i Mixer penetrują norki wszelkich "myszek". Kopce kretów zupełnie ich nie interesują? Czy krety nie pachną? Quote
k_ofeina Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Najprostszy sposób nauczenia psiaka aportu:) Jest taka jedna zasada jak biegnie się za psiakiem- pies ucieka, jak biegnie się od psiaka- pies biegnie za Tobą, zatem aportu można nauczyć w ten sposób, że jak pies już dopadnie piłkę, rzucający pędem ucieka i pies rzucającego goni, gdy pies jest już blisko, trzeba się zatrzymać i dać psiakowi przysmak :)Mojego Lolka tak uczyłam i nadal uczę, bo czasem jeszcze nie przyniesie piłki :) Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 ale superancko,ze zaprzyjazniliscie sie z Misiem i psiak sie otwiera do swiata:)................a z drugiej strony jak sobie pomysle,jak on musial byc skrzywdzony,ze teraz ledwo co nosek wystawia za swoj kojec to az mi cos sie dzieje............... wszystko bedzie super Misku:) Quote
viola005 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ania, wielki sukces i swiatelko w tunelu u Misia, zdjecia napawaja otucha! i jaki ladny z niego psiak, wlasciwie labek! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Taki big labek:) Misio chodzi już po całym wybiegu- zafascynowany zapachami, głuchy na moje wołania:) Dobrze,ze kiełbaski działają:) Robi kupę na dworzu , pieniek został wyrzucony. Porobię mu foty jak trochę pogoda się poprawi. Quote
ciapuś Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Super wieści ,teraz będzie już tylko łatwiej Quote
minia7 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Wspaniałe wieści Aniu!!! Jesteś wielka!!!!! Zaglądam tu co jakiś czas nadrobić zaległości i za każdym razem uśmiech z twarzy mi nie schodzi :) GRATULUJĘ POSTĘPÓW :loveu: :multi: Quote
anovip1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Taki big labek:) Misio chodzi już po całym wybiegu- zafascynowany zapachami, głuchy na moje wołania:) Dobrze,ze kiełbaski działają:) Robi kupę na dworzu , pieniek został wyrzucony. Porobię mu foty jak trochę pogoda się poprawi.[/QUOTE] [CENTER] :lol: :lol: Nic dodać,nic ująć :lol: :lol: [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=5]ANIU ,MISIAKU -buziaki dla was [/SIZE][/FONT][/B] :multi::multi::multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: :cunao: :Rose::Rose::Rose::Rose:[/CENTER] Quote
Lolalola Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 fantastycznie-super i bardzo sie ciesze:) Quote
Lolalola Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Misiuku i co nowego zwiedziles ,zobaczyles???jak sie miewamy?? Quote
Recommended Posts