Lolalola Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Misku ja tez tu jestem,tylko troszke rzadko bo nie mam czasu wcale.........:( Quote
jaga81 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ja też pamiętam. Misiu bądź grzeczny i szybko uciekaj do domku. Quote
luka1 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 byłam na spacerku w lesie - brrrrrrr, zimno jakoś. Quote
Caragh Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Czesc Misiu :loveu: Net mi wczoraj odcieli, ale juz jestem kochany :) Quote
k_ofeina Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 dzien dobry Misiaku , jak się miewasz? Jak Twoje lęki ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 U nas wszystko po staremu. Misiu to spryciarz- dokładnie odczytuje co zamierzam mu zrobic i zmyka , tak więc obroża nadal w moich rękach. Jednak moge Misia juz głaskać wszędzie, a nawet troszke tarmosić, wkłada mi głowę pod pachę i domaga sie głasków. To zabawowy chłopak. Bardzo gwałtownie reaguje na podniesiony głos i gdy ma się coś reku, czym się rusza- nie żebym biegała na niego z kijem:) ale jak czasem krzykne na psiaki, to Misio od razu reaguje, tak samo jak chodze z miotłą czy grabiami...myslę,ze musiał być przeganiany i ma uraz. Po weekendzie zbadam kupe... Quote
Lolalola Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 spragniony glaskow..........to super:)Misku jeszcze troche i pozbedziesz sie pewnie reszty lekow!!! Quote
ciapuś Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='Lolalola']spragniony glaskow..........to super:)Misku jeszcze troche i pozbedziesz sie pewnie reszty lekow!!![/QUOTE] Bardzo na to liczę Quote
k_ofeina Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 A jak tam mają się plany co do behawiorysty? Czy czekacie na kolej w innym hotelu , czy też może kontaktowałyście się z jakimś behawiorystą?:) Quote
anovip1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Oj Misiaku ,chyba się wybiorę do Brodnicy.... Zaufaj Ani , będzie cudownie pójdziesz na spacerek,pobiegasz sobie. Quote
k_ofeina Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='anovip1']Oj Misiaku ,chyba się wybiorę do Brodnicy.... Zaufaj Ani , będzie cudownie pójdziesz na spacerek,pobiegasz sobie.[/QUOTE] Do boju , do boju :D:D:D:D Jedź, a co masz Sobie żałować, wycieczki są fajne:D:D:D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Czego oczekujecie od behawiorysty? Sprecyzujcie -mam namiary na behawioryste, moge zadzwonić -ale mnie spyta jakiej pomocy potrzeba. Na pewno nie przyjedzie Misiowi obroży nałożyć przeciez....:roll: Anovip zapraszam do nas jesli tylko masz czas!! :) Quote
Lolalola Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 wlasnie Misku................nie wiesz co Cie omija,przez to niezakladanie obrozki;) Quote
Piromanka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Misiaku, daj sobie założyć obróżkę... Spacery są ekstra! Quote
agata51 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Iwonko, nie masz wyjścia, musisz jechać do Brodnicy. Polecam - sama przyjemność. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Misio ma obrożę na szyi:p Teraz zaczynamy oswajanie ze smyczą- z zapinaniem, odpinaniem . Jeżeli będzie dobrze reagował to zaczniemy spacery. Wiem ,że to wszystko trwa powoli, ale cały czas idziemy do przodu. Jutro jak bedzie pogoda to zrobię mu zdjęcie w obroży. Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 No wiedziałam! Byłam pewna, że w końcu to nastąpi... i wcale nie tak długo trzeba było czekać. Quote
Livka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Brawo Misiu, wkrótce zobaczysz jaka to fajna sprawa spacerki :) Powodzenia !!! Quote
ciapuś Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Teraz czekamy na wieści że Misio biega po łąkach Quote
Recommended Posts