Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

ok, to tak na szybko jest allegro:

[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=2046892148[/URL]

gdzie jest hotelik Lilki, jakie województwo? bo to mogę potem edytować, jak coś zmienić to mówcie

Edited by kaja555
Posted

[quote name='Figanna']Kaju-super to allegro:) i zdjęcie Inki:) wszystko fajnie wplotłaś tam:)[/QUOTE]

tak myślałam, że nie będę nachalnie wciskać dwóch psów, ale może może... ;)

Posted

[SIZE=5][COLOR=red][B]kochani szukamy transportu [COLOR=blue]z warszawy do[/COLOR] [COLOR=blue]rudy śląskiej[/COLOR] na ten weekend;
zwracamy koszty paliwa, ktore zostaly wstepnie ocenione na ok. 300 zlotych; [/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

noż cholera jasna, czego oni9 chcieli od tgeo ogłoszenia no czego!!! chciałam zobaczyć barusiowe ogłoszenie na allegro i g....! wściekła jestem, podwójnie, nienawidze takich...... i tu się nie wypowiem. To samo było u mnie na "jelonce" taska gazeta w internecie. tam są ogłoszenia i są o psach i ciągle kogoś tam ogłaszam, z powodzeniem mniejszym lub większym, ostatnio jedno szczęście znalazło dom:D i teraz inne nie może;( ale nic. w nowy rok, zaraz po 12 wysłałam tam ogłoszenie o psach które trafiaja do miejscowego schronu, że są tam co roku i wielokrotnie ludzie nie wiedzą, nawet ci którzy chcą wiedziec! w schronie nikt nie wie co sie dzieje i jak ktoś dzwoni to sie dowiaduje, że takiego psa nie ma a on tymczasem siedzi skulony w kącie itp. napisalam, że bardzo zachęcam do szukania zaginionych od petard psów w schronie osobiście i gnoje nie umiescili tego. co im zależało!!! próbowałam jeszcze dwa razy. to nie przypadek. wiem, że to trochę off topic barusiowy i że się uniosłam ale szlak mnie trafia no! jak mogli usunąć ogłoszenie!

Posted

trzeba probowac przeniesc ogloszenia z allero na ebay ! to najbardziej uderzy w allegro jak ludzie przestana glownie tam wszystko wystawiac [url]http://www.ebay.pl/[/url]

Posted

ogłoszenia będę robić na nowo, na tablicy z linkiem do allegro, bo inaczej się nie da :(

tylko proszę o cierpliwość bo miałam ich ze 20 i muszę to teraz ogarnąć

Posted (edited)

[quote name='kaja555']ok, to tak na szybko jest allegro:

[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=2046892148[/URL]

gdzie jest hotelik Lilki, jakie województwo? bo to mogę potem edytować, jak coś zmienić to mówcie[/QUOTE]

Allegro juz zniknelo? Pewnie do czegos sie przyczepili????

Edited by coronaaj
edit
Posted

nie, od stycznia tego roku, ze względu na ustawę, nie wolno na allegro wystawiać, wcześniej czy póżniej usuną

bo nie ma opcji za 0 zł, a sprzedawać nierodowodowych nie wolno

Posted

[quote name='kaja555']nie, od stycznia tego roku, ze względu na ustawę, nie wolno na allegro wystawiać, wcześniej czy póżniej usuną

bo nie ma opcji za 0 zł, a sprzedawać nierodowodowych nie wolno[/QUOTE]

Dokładnie, koniec allegro adopcyjnych :/ zostaje tablica.pl

Posted

[quote name='kakadu'][SIZE=5][COLOR=red][B]kochani szukamy transportu [COLOR=blue]z warszawy do[/COLOR] [COLOR=blue]rudy śląskiej[/COLOR] na ten weekend;
zwracamy koszty paliwa, ktore zostaly wstepnie ocenione na ok. 300 zlotych; [/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
Transport pewnie juz nieaktualny ,ale[COLOR=navy][B] cioteczka figu z W-wy jezdzi slużbowo co tydzień na trasie W-wa-Katowice-W-wa .Zapytać zawsze można.
[/B] [/COLOR]