monica_26 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 olga7 napisałaś do Czarodziejki, do Lilki, czekamy na wiadomości od Ilon_n, gdzie jeszcze napisać, zadzwonić? Quote
AgusiaP Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ula to gdze teraz jest zamknięty Bari? Przepraszam może nie doczytałam, ale wszystko biegusiem ;) Quote
monica_26 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Zajrzałam na wątek o dt u Igiełki, ale tam jakieś dziwne akcje, przejrzałam pobieżnie, dziewczyny maja jakieś poważne zastrzeżenia, więc tam nie pisałam. Piszę jeden post pod drugim, bo nie moge edytować. Quote
monica_26 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='AgusiaP']Ula to gdze teraz jest zamknięty Bari? Przepraszam może nie doczytałam, ale wszystko biegusiem ;)[/QUOTE] Jest w schronisku, w biurze pilnowany, bo ULA pojechała do pracy, o 14 ma go odebrać Quote
AgusiaP Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Wiem, że mamy mało czasu, ale musimy pamiętac, że to prawdopodobie będzie dożywotni Dt czy hotelik Quote
AgusiaP Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='monica_26']Jest w schronisku, w biurze pilnowany, bo ULA pojechała do pracy, o 14 ma go odebrać[/QUOTE] Jejku, ale się wystraszyłam z tym schroniskiem póki nie doczytałam Quote
Olga7 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='monica_26']olga7 napisałaś do Czarodziejki, do Lilki, czekamy na wiadomości od Ilon_n, gdzie jeszcze napisać, zadzwonić?[/QUOTE] Czarodziejka odpisala ,jednak u niej nie może być Bari ,gdyż ma kilka owczarków i Bari nie poradzi sobie .A wątek poszedl już do Nescca oraz hotel_lilka z Kluczborka /okolic/ ,ale nescca poczyta i zastanowić się mają z Lilą ,czy mogą Bariego tam umieścić z powodu jego ucieczek głownie.[INDENT] Nie wiem ,czy Kasia Przystal nie ma domowego dt też ? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/172308-P%C5%82atny-dom-tymczasowy-dla-potrzebuj%C4%85cych-psiak%C3%B3w-ok"]http://www.dogomania.pl/threads/172308-Płatny-dom-tymczasowy-dla-potrzebujących-psiaków-ok[/URL]. Wczesniej pytalysmy z Agą ZuziM ,czy by strauszka nie wzięla ,ale nie bylo odp. chyba dotąd .. A u Owieczki hotelik ? Pisal tam ktoś ? [/INDENT] Quote
AgusiaP Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='ilon_n']cioteczki, [B]jaki jest stosunek Bariego do innych psiaków??[/B] pilne bardzo, bo chyba wykluwa się miejsce dla Niego .. ale nie chcę zapeszać ..[/QUOTE] Czekamyyyyyyyyyyy Quote
AgusiaP Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='monica_26']Nie chciałam Cie nastraszyć;)[/QUOTE] Wiem Moniczko ;) Quote
malawaszka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ZuziaM ma kojce z siatki - Bari tam ucieknie na bank, nie wiem jak mają pozostałe osoby Quote
Cajus JB Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Cieszę się, że udało się złapać Bariego. Quote
nombre Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ja juz tez pytam gdzie moge, nawet myslalam o swoim kojcu, bo chwilowo wolny jest ale na bank sie podkopie. U ciotek boksiowych tez pelno. Quote
Olga7 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dostalam pw od Akrum -proponuje nam miejsce trzymane przez Arktykę dla ich psa ,ale juz nie jest im potrzebne,ma DS ten pies. To bylby domowy dt -pod Toruniem obecnie . Wysylam to pw do AgusiP i Moniki . Dzwonilam też do Mokrego Noska -w Teresinie ,bylby kojec wew. w budynku ogrzewanym .Pobyt -12 zl/doba + karma /lub doplata za karmę gotowaną,gdyby nie mogl jesc suchej karmy/.Ale na dluższą metę nie bedzie nas chyba stać oplacać ok.400-450 zl kilka lat. [URL]http://hoteldlapsow.net.pl/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187647-Polecam-hotelik-dla-ps%C3%B3w-w-potrzebie-w-Teresinie[/URL] Quote
AgusiaP Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='olga7']Dostalam pw od Akrum o proponuje nam miejsce trzymane przez Arktykę dla ich psa ,ale juz nie jest im potrzebne . To bylby domowy dt -pod Toruniem obecnie . Wysylam to pw do AgusiP i Moniki . Dzwonilam też do Mokrego Noska -w Teresinie ,bylby kojec wew. w budynku ogrzewanym .Pobyt -12 zl/doba + karma /lub doplata za karmę gotowaną,gdyby nie mogl jesc suchej karmy/.Ale na dluższą metę nie bedzie nas chyba stać oplacać ok.400-450 zl kilka lat. [url]http://hoteldlapsow.net.pl/[/url][/QUOTE] Ja nie mogę decydowac bo nie jestem osobą deklarującą. Dziewczyny muszą zadecydawac. Quote
ULKA12 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Słuchajcie ja bym jak na razie wzięła co jest, bo ja się po prostu boję go na chwilę zostawić samego. Myślałam aby go zabrać do domu ale boję się, że on w panice np przez okno mi wyskoczy. W schronisku siedzi z dziewczynami w biurze, jest cały czas obserwowany, o 14 mam go zabrać i nie wiem co z nim zrobię potem. Klatka zniszczona, drzwi od garażu się teraz nie zamykają brak mi pomysłów. Quote
Olga7 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dzwonilam teraz do Arktyki -wyslam jej wątek ,gdy wroci do domu-poczyta zaraz i pewnie napisze na wątku .Aga ma w pw tel. do Akrum i Arktyki . Dogadujcie się juz bezposrednio,-dzwonilam teraz na predko już do Arktyki wstępnie tylko. Quote
monica_26 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Na chwilę obecną Bari mógły jechać do: Mokrego Noska Hotelik u Lilki Nie wiadomo co z : DT u Arktyki DT od ilon_n Chyba nie pominęłam nic,wszystko tak szybko, znowu bałagan w głowie. Quote
AgusiaP Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Moniczko nie wiem czy Olga wysłała Ci też PW z numerem doArktyki.?Ja teraz nie mogę zadzwonic. Wysłac Ci smsem? Quote
monica_26 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ja nie dostałam numeru, wyslij mi sms Quote
Olga7 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='monica_26']Ja nie dostałam numeru, wyslij mi sms[/QUOTE] Teraz dalam ci Monika pw z tel. Arktyki i Akrum ,bo to na ich miejsce może pojedzie tam Bari ..Dzieki inf. Akrum i jej propozycji -jestesmy wdzięczni Alkrum za pomoc zatem . A Arktyka -napisze ,czy może dać dt Bariemu . Arktyka to chyba domowy dt i socjalizacja także. [url]http://www.dogomania.pl/threads/181140-Dt-P%C5%82atny-u-Arktyki-wolne-2-miejsca-w-domowym-DT-dla-staruszkow[/url]. Quote
nombre Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ja mysle ze do Bariego dobry bylby dt z wybiegiem, bo to jest pies ktory nauczony jest zycia na wolnosci. Calkowice odpada izolacja i zamnkniecie go w malym kojcu. On nie moze czuc sie osaczony przez czlowieka Quote
monica_26 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 W takim razie czekamy co napisze Arktyka, mam nadzieję, że za niedługo sie odezwie. Warunki rzeczywiście super. PW z numerem już mam Quote
ULKA12 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 A damy radę go tam dzisiaj dowieźć? Może chociaż na kilka dni zawieźć go do tego Kluczborka? Quote
Recommended Posts