Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dogo07']Widzisz ciapuś, a ja jeszcze niedawno miałam dwa banerki, a ostatnio sobie zmieniałam i już mi tylko jeden puściło.
Ale może faktycznie spróbuję kilka razy, to za którymś załapie :).[/QUOTE]

A może to wina przeglądarki -Doguś ? Masz inną niż Mozilla Firefox może ? Bo powinno wtedy wchodzic wiecej niż 2-3 banerki -jak u mnie -więcej nie wchodzi ,ale nie jest to 1-2 tylko banerki .

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hanka456']Dzisiaj Ajax jak zwykle siedzial z przyklejonym nosem do siatki i wypatrywał znajomych "gąb". Szkoda tego "złamanego seca".[/QUOTE]
:-(Haniu nie było zadnych zapytan z allegro,czy ogłoszen:roll:

Posted

[quote name='hanka456']Dzisiaj Ajax jak zwykle siedzial z przyklejonym nosem do siatki i wypatrywał znajomych "gąb". Szkoda tego "złamanego seca".[/QUOTE]

Nie powinno tak być :shake:
Ajax bardzo czeka na dom, kto go zaadoptuje?

Posted

Poznałam dzisiaj Ajaxa :) śliczny szorściak, troszkę nieufnie podchodził do nowej cioteczki, ale bez problemu dał się pogłaskać. Brakuje mu człowieka. Nic dziwnego, że go nie widziałam wcześniej, psiak siedzi praktycznie cały czas w budzie, smutnieje... :-(
GDZIE DOMEK??????

Posted

[quote name='Energy']Witaj mały:lol:zakręcona ciotka właśnie odnalazła zaproszenie:oops:
Ale biedak z niego:shake:[/QUOTE]
Witaj zakrecona cioteczko:lol:

Posted

[quote name='hanka456']Ajax bardzo prosi. Każdy kto zobaczy jego psie wierne oczy zakocha się na pewno.[/QUOTE]
Haniu czy były jakies zapytania z ogłoszen i allegro ???????