milena182 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Psotka jest sliczna ale pewnie zasmuci cie fakt ze w srode jak bylam w Płockim schronisku to widzialam takiego psa.był chudy,brudny i zaniedbany jak to tylko morzliwe.no ale fotki fajne:) Quote
Aga K Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 o,widze,że nowe fotaski śnupków śliczniutkich :):):) i Aga do nas wróciła nie po dwóch miesiącach :buzi: Quote
milena182 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 To teraz musisz skombinowac nowy banerek z psotką:)a co robisz zeby ci sie ta gromadka nie rozmnorzyła?i chyba sasiadów masz tolerancyjnych bo u mnie w bloku to same pe''''ostatnio znalazlam zdjecie dina w konkursie pedigree:) Quote
Aga K Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 hehe,ze mnie sie w bloku podśmiewali z lekka,że z dwoma chodze na spacerki,a teraz czołowa paniusia z dwoma chodzi :D:D:D:D:D:D a ja już nie,ale ja sie nie śmieje z tego.że z dwoma chodzi tyylko z jej postawy i zachowania. Quote
Agula1988 Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 To teraz musisz skombinowac nowy banerek z psotką:smile: hm.. raczej psoteczka już się na bannerku by nie zmieściła , a pozatym musiałby jeszcze dość nowy psiak Nuka :) a co robisz zeby ci sie ta gromadka nie rozmnorzyła? osobiście w domu zawsze czymałam : Dina , Diane , Sonie Misia :) Mopsik , Psotka oraz Nuka zamieszkały kilka pięter pode mną z siostrą :) gdy suczki mają cieczke po prostu daje je siostrze a ja mam psy i te co aktualnie mogą przebywać u mnie w domu :) i chyba sasiadów masz tolerancyjnych bo u mnie w bloku to same pe''''ostatnio znalazlam zdjecie dina w konkursie pedigree:smile: co do sąsiadów , niektórym przeszkadza moja ilość psów , ale niestety nie mogą nic na to poradzić , mam zgode na trzymanie tylu psów , nie robią zbytniego hałasu , ponieważ je uciszam :) nie mają na co narzekać :) fakt zgłaszałam dina do konkursu pedigree , ale muszę nowe zdięcie wysłać :) hehe,ze mnie sie w bloku podśmiewali z lekka,że z dwoma chodze na spacerki,a teraz czołowa paniusia z dwoma chodzi :-D:-D:-D:-D:-D:-D a ja już nie,ale ja sie nie śmieje z tego.że z dwoma chodzi tyylko z jej postawy i zachowania. z postawy i zachowania ?? to jak ta paniusia sie zachowuje ? :) Quote
Patikujek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Suuuper psiaki, przejżałam całą galeryjke, i na pewno bedę wpadać tu częsciej :) Quote
olekg89 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Czesc Po pierwsze Rasowy=pies posiadajacy rodowód! Po 2 nylonowe kagance sa do kitu Po 3 moze warto by było wysterylizować i wykastrowac wszystkie psy? Koniec :) Quote
nathaniel Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 milena182 napisał(a):Ej co ty chcesz ja sie na jamnikach dbrze znam i dla mnie dino(choć foty sa slabe)wyglada na czystego jamnika i to co ze nie ma rodowodu.moj tez ale nie oznacza to ze jest mieszancem,po prostu go nie ma ale ja i tak nie chcialam psa z rodo bo po co sie meczyc i po wystawach jezdzic jak mozna chodzic nad wisle:)Dino jest smukły,i mysle ze jest miniaturowy bo wyskio nie jest pozdro;) zapraszam do wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27134 ;) Quote
olekg89 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Nathaniel,Patikujek- Milena to typowa wieśniara która ma jamnika , nawet gdyby miał 70cm w kłebie ,ale kupiłaby go jako jamnika uważałaby ,ze jest w pełni rasowy ba odpowiada 100% wzorcowI:D Aguala-żal mi twoich psów :) Quote
Agula1988 Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='olekg18']Czesc Po pierwsze Rasowy=pies posiadajacy rodowód! Po 2 nylonowe kagance sa do kitu Po 3 moze warto by było wysterylizować i wykastrowac wszystkie psy? Koniec :) Po pierwsze - zgadzam sie .. ale jak kiedyś wspomniałam psy bez rodowodu czyli. np. wziete ze schroniska mają dla mnie większą wartość .. Dla mnie mój jamnik jest jak najbardziej rasowym psem - wiem że nie wszyscy uważają tak jak ja .... ale dla mnie to nie ważne . Po drugie - to już wiem , zostałam w tym uświadomiona i przy tym wszystkim psom zmieniam kagańce na metalowe . Po trzecie - jeżeli będzie taka konieczność to to zrobię .... narazie nie ma takiej potrzeby ponieważ gdy suczki mają cieczke , psy są seperowane i narazie nie mam z tym problemu :) Nathaniel,Patikujek- Milena to typowa wieśniara która ma jamnika , nawet gdyby miał 70cm w kłebie ,ale kupiłaby go jako jamnika uważałaby ,ze jest w pełni rasowy ba odpowiada 100% wzorcowI:-D Aguala-żal mi twoich psów :smile: Olku wiesz może zamierzałeś wyrazić swoje zdanie o Milenie , ale ... no akurat mnie ono nie interesuje ... I prosze tu bez używania słów typu "wieśniara" .... A czemu niby ci żal moich psów ?? .... Przepraszam za tak nieskładnie ułożony post , ale niestety ostatnio nie mam zbytnio głowy do myślenia .. logicznie .. Quote
KropkaKropka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Agula1988 napisał(a):Kropko dziękuje bardzo :* A prosze bardzo :lol: Czekam na nowe fotki!!!!!!! Quote
Agula1988 Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Będą jeżeli pojawi się tu osoba , która je wstawi ... niestety ja tego nie zrobie , ponieważ nie wziełam fot ze sobą , a nie będzie mnie tu przez dwa miesiące .. pozdrawiam Quote
Sylwia506 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 witam wszystkich:) przez jakis czas będę ja tu dawać fotki tych cudnych psiaków chyba że nie chcecie ich oglądać :) Quote
KropkaKropka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Sylwia506 napisał(a):witam wszystkich:) przez jakis czas będę ja tu dawać fotki tych cudnych psiaków chyba że nie chcecie ich oglądać :) Jasne że chcemy :multi: Quote
Recommended Posts