agaciaaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 tęsknimy!!!! :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]wpadłam z życzonkami http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9136678&postcount=204[/FONT] Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Tęsknimy i mamy nadzieje że u Was wszystko w porządku :calus: By te święta były dla was jak najlepsze :calus: Quote
Celina12 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 O jej mnie też nie było a i tu nie ma Gizmolków...:shake: Quote
Tina.Sara Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 a was ni ma... :( ale wszystkiego najlepszego :buzi::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Cześć Gizmulki moje kochane :buzi: Strasznie za Wami tęsknie :(:(:(:( Wracajcie już noooo.... Wesołych Świat :buzi: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 My też tęsknimy! :loveu: zajrzyj tu Justynko!!! Wesołych Świąt życzymy! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Witajcie moi Kochani!!! :loveu: :loveu: :loveu: W zasadzie trochę się denerwuję pisząc tu post, zwłaszcza po przeczytaniu tych wszystkich Waszych słów - troski, niecierpliwości, nieraz złości... ;) że nas nie ma. Wywołaliście wieeeelki uśmiech na mojej twarzy i utwierdziliście w przekonaniu, że jednak Dogomaniacy to niezwykli ludzie, o gorących sercach, niezawodni przyjaciele, których łączy ta sama pasja :) Dziękuję też Matuszowi, który w imieniu wszystkich pisał do mnie PW, na gg... Przez ten cały czas, kiedy nie miałam dostępu na DOGO, lub po prostu brakowało mi czasu - te słowa utwierdzały mnie w przekonaniu, że jednak warto tu wkrótce zaglądnąć... bo pamiętacie :) i czekacie :) KOCHAM WAS WSZYSTKICH BARDZO MOCNO I STĘSKNIŁAM SIĘ NIESAMOWICIE :loveu: :loveu: :loveu: W ten ciepły, świąteczny czas chciałam Wam życzyć wszystkiego, co najlepsze - ciepła, spokoju, miłości... i wielce rozgadanych czworonogów w dzisiejszą noc... :) Aby każdy z Was miło wspominał ten wspólnie spędzony z rodziną czas :loveu: Jesteśmy wszyscy razem, stado patyczaków wzrosło do 6 sztuk :evil_lol: , mamy zdjęcia i niecierpliwie czekam, aż będę mogła je tu wszystkie wkleić :) I mam nadzieję, że przez te świąteczne, wolne od szkolnych i pozaszkolnych obowiązków dni, będę w stanie nadrobić stracony czas i znów pojawić się w Dogomaniackim życiu :) Ściskam Was bardzo mocno! :calus: Quote
Matusz Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Jak miło, że znów jesteś z Nami :multi::loveu::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Jesteście !!! :multi::multi::multi: Nareszcie jesteście :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wiesz jak tęskniłam :razz::buzi: :buzi: Quote
Celina12 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Jej nareszcie Jesteś....:multi::multi: :loveu::loveu: Quote
diabelkowa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ja tez sie ciesze :)) WESOLYCH SWIAT WAM ZYCZE :))) Quote
Dobcia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Witaj Justynko:) Ojjj jak miło będzie znów zobaczyc zdjęcia Gizmulka:multi: Moja patyczki rosną jak na drożdżach, już każda roślinka w słoiku ma ślady ich bytności:evil_lol: Pozdrawiam:loveu: Quote
Olusia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Witamy :) Bardzo się cieszymy, że wróciłaś ;) Wesołych Świąt! Quote
Paulina_mickey Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 ooo wreszcie jesteście :multi: Wesołych świąt:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Dziękuję za życzenia, miłe słowa i piękną kartkę :loveu: Dobcia napisał(a):Witaj Justynko:) Ojjj jak miło będzie znów zobaczyc zdjęcia Gizmulka:multi: Moja patyczki rosną jak na drożdżach, już każda roślinka w słoiku ma ślady ich bytności:evil_lol: Pozdrawiam:loveu: To jednak są dwa? :-o Wspominałaś coś o ucieczce jednego :roll: ;) Zdjęcia mam nawet z dzisiejszego spaceru z Szarikiem, kiedy to chłopcy mocowali się z jednym patykiem... Ale to może nie dzisiaj :) Wracam do porządków, zaległości nadrobione... Buziaki dla wszystkich! :loveu: Quote
Matusz Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Wracam do porządków, zaległości nadrobione... Buziaki dla wszystkich! :loveu: a fotki to gdzie ??:diabloti::diabloti::mad::mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Eriu Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ojoj, któż to wrócił :D. Cieszę się, że znów jesteś z nami :* Wesolutkich świąt Ci życzę:) i wydrap Gizmucha ode mnie :*. Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Cieszymy się, że znów jesteście z nami :multi: Wyściskaj Gizmonsa :calus: Quote
agaciaaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Nareeeeszcie :loveu: widzisz Justynko, warto było tu wrócić :) strasznie sie ciesze :loveu: i czekam niecierpliwie na fotki! Wygłaskaj ode mnie Gizmusia :loveu: Quote
Pianka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Jaki powrót:eviltong: To teraz zdjęcia prosimy:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Agaciu - pewnie, że było warto! I to jak... :) Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz :loveu: [quote name='Matusz']a fotki to gdzie ??:diabloti::diabloti::mad::mad::evil_lol::evil_lol: [quote name='diabelkowa']no wlasnie gdzie te fotki? [quote name='Pianka']Jaki powrót:eviltong: To teraz zdjęcia prosimy:p Niecierpliwi... :) wkrótce będą... ;) Na zachętę przedstawiam Wam, jak wygląda oczekiwanie na pierwszą gwiazdę w moim domu... Kosze już szykują sianko pod obrus A Gizmo... jak to Gizmo :evil_lol: Niebawem zasiądziemy do stołu... Jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT! :loveu: Quote
Recommended Posts