pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Dzień dobry wszystkim! :loveu: [quote name='Matusz']no nigdy... :shake::shake: ja mam 500 km do Krakowa:shake::eviltong: nie wątpię w czar Krakowa, tym bardziej, że to miasto jamników:multi::loveu: może w Wakacje się uda... ale chyba będę spał po gołym niebem :evil_lol: Trzymam kciuki... ;) Zawsze możesz się bawić w klubach studenckich do rana... :evil_lol: [quote name='Celina12']Oj tak Kraków ma niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju urok, czar..... Kocham to miasto...była bardzo dużo razy....gołębie pod Sukiennicami, Kwiaciarki, hejnał,pomnik Adasia,-same Sukiennice, Rynek , Stare Miasto...oj marzenia..... Justynko śliczne zdjęcia.... Brzuszek dalej boli????:diabloti: Ja tak sobie marzę o studiach w Krakowie :roll: I się właśnie boję, że czar pryśnie, dlatego staram się korzystać, póki czas... ;) Ja kocham każdy fragment Krakowa, nawet te szarobure bloki z dala od rynku :evil_lol: Za każdym razem jak jestem w Krakowie po prostu czuję, jakbym na chwilę przeniosła się z dala od wszystkiego i wszystkich :loveu: Już przestał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='anetta']Dzięki Justynka za foteczki :loveu::loveu: Mati, mam namiary na noclegi :razz: :evil_lol: :cool1: Nie ma za co, przyjemność po mojej stronie :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='BBeta']To w Krakowie nie ma hoteli? :diabloti: Fotki obejrzane, zaległości nadrobione ;) Pewnie, że są - ale co tam Matusz do hotelu będzie jeździł... :evil_lol: Cieszę się :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='agaciaaa']Witanko poranne ;) Piękne te zdjęcia z Krakowa :) ja byłam w Krakowie... jak miałam jakieś 2 lata :evil_lol: nic nie pamiętam, więc tak jakbym nie była ;) http://i31.tinypic.com/b6273s.jpg świetne ujęcie :loveu: Dzień dobry ranny ptaszku ;) No to czas przyjechać do Krakowa... a potem jeszcze 2 godzinki i już Bielsko :loveu: :razz: Dziękuję :) [quote name='Rinuś']też byłam w Kraku tylko że latem i było o wiele ładniej :loveu: Mają tam nawet sklep z Toruńskimi piernikami :evil_lol: No Kraków zdecydowanie ładniejszy, jak nie pada :evil_lol: U mnie też jest :lol: [quote name='Pianka']Piekny Kraków i gołebie:evil_lol: Dziękuję :loveu: Tylko co ten diabełek na końcu, hm? :mad: :cool3: Wreszcie wróciło do nas słoneczko :) Dzisiaj rzucałyśmy Szarikowi i Gizmo piłeczki w pełnym słońcu :loveu: I śniegu trochę naprószyło... W sam raz, jak kończą mi się ferie, a kolejny tydzień zapowiada 4 sprawdziany :diabloti: :mdleje: Quote
Pianka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Dziękuję :loveu: Tylko co ten diabełek na końcu, hm? :mad: :cool3: No wiesz gołąbki to tylko smieca wiadomo czym:evil_lol::diabloti: Quote
Szarik Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Cześć Laseczko! :loveu: Wyobraź sobie, że ja tez nigdy w Krakowie nie byłam... Ale ja mam dalej ;) Bardzo ładne zdjęcia, chociaż w ten sposób sobie pooglądam Naszą dawną stolicę. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Pianka']No wiesz gołąbki to tylko smieca wiadomo czym:evil_lol::diabloti: E tam, da się wytrzymać :evil_lol: [quote name='Szarik']Cześć Laseczko! :loveu: Wyobraź sobie, że ja tez nigdy w Krakowie nie byłam... Ale ja mam dalej ;) Bardzo ładne zdjęcia, chociaż w ten sposób sobie pooglądam Naszą dawną stolicę. Czeeeść :) Nigdy? :crazyeye: Zabiorę Cię kiedyś :diabloti: Tam jest największy sklep z artykułami dla zwierząt - Karusek :diabloti: I M1 w którym też jest super zoologiczny :razz: Zdjęcia z Krakowa cz.II Sukiennice Krakowskie precelki ;) Zdjęcie zamazane bo robione z ukrycia :evil_lol: Jedna z ulic prowadzących do rynku - bodajże Grocka ;) IKEA :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Na tle Kościoła na Skałce I patrzcie kto do nas przypłynął... ;) Quote
Szarik Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Zabierzesz mnie? :loveu: Ok, ale przed maturą :evil_lol: Śliczne łabądki :loveu: W M1 nigdy nie byłam... w Karusku też nie. Krakvet tez tam jest? No i psiraj :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Celina12 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Łabądek śliczny....rozmarzyłam się.... http://i28.tinypic.com/331ojza.jpg...co z WAMI tam zrobili???? Zmniejszyli???? W filmie grać będziecie????:diabloti: Quote
anetta Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Pewnie, że są - ale co tam Matusz do hotelu będzie jeździł... A gdzie?? :o :evil_lol: Czemu z ukrycia robiłaś foto precelkom?? :lol::lol::lol: Quote
agaciaaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry ranny ptaszku ;) No to czas przyjechać do Krakowa... a potem jeszcze 2 godzinki i już Bielsko :loveu: :razz: Ja i ranny ptaszek :evil_lol::evil_lol: po sesji bede spać do 12 :lol: Oj, kusisz.... :loveu: Znowu piękne fotki :loveu: i łabędzie :loveu: http://i28.tinypic.com/331ojza.jpg i zmniejszeni ludzi :crazyeye: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witanko Ja tez nigdy w Krakowie nie bylam, bo mam starsznie daleko Ale fajen fortecki, jescze masz? Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 :multi::multi::multi:obwarzanki ...mniam ... http://i30.tinypic.com/2z6w4dy.jpg witanko :multi::loveu::multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Bry wieczór :loveu: [quote name='Szarik']Zabierzesz mnie? :loveu: Ok, ale przed maturą :evil_lol: Śliczne łabądki :loveu: W M1 nigdy nie byłam... w Karusku też nie. Krakvet tez tam jest? No i psiraj :loveu: :loveu: :loveu: Pewnie, że przed, po maturze już będziesz miała dość Krk :evil_lol: [quote name='basia2202']witanko Gizmole:) Witajcie Prosiaczki :loveu: Ale śliczny ten obrazeczek :loveu: [quote name='Celina12']Łabądek śliczny....rozmarzyłam się.... http://i28.tinypic.com/331ojza.jpg...co z WAMI tam zrobili???? Zmniejszyli???? W filmie grać będziecie????:diabloti: Hihi... na moment przenieśliśmy się w kraj Guliwera... ;) :evil_lol: [quote name='anetta']A gdzie?? :o :evil_lol: Czemu z ukrycia robiłaś foto precelkom?? :lol::lol::lol: Matusz? Pod chmurką :evil_lol: Bo jeszcze by nas pan pogonił, albo kasę chciał za robienie zdjęć :mad: ;) Quote
Ola164 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ach ten Kraków :cool3: Powiem że jak byłam pierwszy raz w galerii to po niej 6 godzin chodziłam :D Quote
Szarik Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ojjj... chciałabym po maturze mieć dość Krakowa...:sadCyber: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='agaciaaa']Ja i ranny ptaszek :evil_lol::evil_lol: po sesji bede spać do 12 :lol: Oj, kusisz.... :loveu: Znowu piękne fotki :loveu: i łabędzie :loveu: http://i28.tinypic.com/331ojza.jpg i zmniejszeni ludzi :crazyeye: :evil_lol: I po nocy na Dogo siedzieć... :evil_lol: Dziękujemy! :cool3: :loveu: [quote name='Izabela124.']Witanko Ja tez nigdy w Krakowie nie bylam, bo mam starsznie daleko Ale fajen fortecki, jescze masz? Cześć :) Zapraszam, zapraszam, zapraszam - na pewno nie pożałujesz :loveu: Mam, końcówkę jeszcze ;) [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:obwarzanki ...mniam ... http://i30.tinypic.com/2z6w4dy.jpg witanko :multi::loveu::multi: Cześć! :multi: Pewnie, że mniam - te z sezamem najlepsze :loveu: Quote
goldenka245 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 http://i28.tinypic.com/2nrj0ol.jpg Kupiłaś coś? :cool3: Mój brat dziś w Krk... u koleżanki:roll::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Ola164']Ach ten Kraków :cool3: Powiem że jak byłam pierwszy raz w galerii to po niej 6 godzin chodziłam :D Naprawdę? :crazyeye: Jak nam miło, aż nie wiem, co napisać... :oops: :oops: :oops: Dziękujemy za wytrwałość! :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Cieszę się, że do nas zaglądnęliście :) [quote name='Szarik']Ojjj... chciałabym po maturze mieć dość Krakowa...:sadCyber: Wiesz, że ja też... :-( Kraków, cz.III Wawel I Smok Wawelski... ;) Wisła... :) Na koniec Sukiennice nocą... :) To już koniec Krakowa, pozdrawiam cieplutko :loveu: Uciekam do Szarikowej, do jutra! :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='goldenka245']http://i28.tinypic.com/2nrj0ol.jpg Kupiłaś coś? :cool3: Mój brat dziś w Krk... u koleżanki:roll::evil_lol: Piłkę tenisową dla psa :evil_lol: I obwarzanki... Jako wyróżniająca się z 99% kobiet na tej Ziemi, nienawidzę zakupów... no chyba, że kupuję coś dla psa :cool3: Quote
Celina12 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ja też nie lubię zakupów ale po Sukiennicach połazić ogromnie lubię... Piękne są zdjęcia nocą.... Quote
diabelkowa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Oj wiem o jakie Ci chodzi... sama kiedyś takie miałam, jak do stołu czubkiem głowy sięgałam :evil_lol: Ja stragany też ubóstwiam ;) Zwłaszcza te w sukiennicach ;) Przywiozę Ci następnym razem, I promise! :cool3: zapamietam to sobie ja jak bylam ostatnio w krakowie spotkalam na wawelu korzeniowskiego i pod mariackim grabowskiego ktory myslalam ze mnie zje jak go poprosilam o autograf - w TV sympatyczniejszy ... ale zalapalam sie na 2 autografy :)) a korzeniowski baaaardzo sympatyczny :) Quote
bonita Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Fotencje prosto z Krakowa :loveu::Loveu::loveu: a Ja tak Kraków uwielbiam :) Idę zerknąć na poprzednie stronki, czy też były jakieś forki Pa!, Pa ! Quote
Recommended Posts