Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 893
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Iza- absolutnie na Ciebie sie tu zdaje... Twoja ciezka robota ja tylko podalam co mialam, co bedzie wystawiane?

Jak chcesz to podeslij mi zdjecia tego co bedzie wystawione (maila wyslalam na PM do Ciebie) to podpowiem cos moze z opisami?

Buzka

Posted

[quote name='patrycja sz.']czekam na mamę i dzwonimy do pani Diany ,
mamy nadzieję , że będziemy mogły odebrać Koreczka w piątek .. :)
łóżeczko już pościelone .;)[/QUOTE]
[B]Witaj Patrycjo
[/B]Bardzo się cieszymy, cieszymy, cieszymy :multi:

Posted

[quote name='Cantadorra']Czyli co? Jednak Korcia?[/QUOTE]
Włąśnie też nie wiem, ale Czarodziejka radzi Korę, a domek naprawdę super, która kolwiek z nich tam trafi to myślę, że będzie szczęśliwa

Posted

Korcia po psku widać, że kochana dziewczyna :)
Pytanie tylko czy się dogadają z nową współlokatorką :) Warto by było ten problem sprawić.
Z resztą -właścicile wiedzą jaki charakter ma ich psiak :) Dominujący, uległy? Bo starcia na bank będą. Psy przecież muszą ustalić hierarchię.

Posted

[quote name='pirania15_15']Korcia po psku widać, że kochana dziewczyna :)
Pytanie tylko czy się dogadają z nową współlokatorką :) Warto by było ten problem sprawić.
Z resztą -właścicile wiedzą jaki charakter ma ich psiak :) Dominujący, uległy? Bo starcia na bank będą. Psy przecież muszą ustalić hierarchię.[/QUOTE]

no i właśnie dlatego Czarodziejka poleca Korę

Posted

[quote name='Emigrantka']na transport nie bedzie potrzeba?[/QUOTE]
Szczególy transportu jeszcze nie sa mi znane. Zresztą Kora zostanie jeszcze conajmniej z tydzien, aby psychicznie doszła do siebie po traumie sterylkowej.

Posted

Acha.... to Portos musi czekac ten tydzien chyba?

I zacznie sie zebranie na deklaracje dla nastepnego......bidulca :(

Moj lezy brzuchem do gory na wersalce i baki puszcza, zaraz umre chyba..bleeeeeeeeeeeeee

Posted

Dziewczynki, otóż Kora prawdopodobnie ma już nowy domek :)
Rozmawiałam z panią zainteresowaną adopcją i zgodnie stwierdziłyśmy, że nie Carmen, a Kora. Carmi jest zbyt dominująca i sunia pani rówież nie daje sobie w pysk plunąć, więc młodziutka, uległa, wystraszona Kora jest najlepszą kandydatką :)
Państwo nas chyba wkróce odwiedzą, żeby Korniszonek się przyzwyczaił :) W każdym razie domek czeka !!!

Posted

Zapraszam serdecznie na bazarek dla dzieci i nastolatków na rzecz onków: [URL="http://www.dogomania.193520-Rzeczy-dla-maluszk%C3%B3w-i-tych-troche-starszych-na-ONki-Sare-i-Leo-do-5.10.br"]http://www.dogomania.pl/threads/1935...Leo-do-5.10.br[/URL]

Posted

[quote name='Czarodziejka']Agmarku, a ty masz psuja jakiegoś ponoć na oku?[/QUOTE]
Taak :oops: i to jakiego...:oops:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-Welsh-musi-opu%C5%9Bci%C4%87-Dt-hotel-czy-schron-Deklaracje-zn%C3%B3w-potrzebne[/url]

Posted

Koreczek nockę spędził bardzo aktywnie - kalosze tzta i psi koc wytarmoszone na deszcz, wiadro plastikowe na środku podwórka, dziura pod płotem ;) I poranne uśmiechnięcie na pysku z uszami położonymi za siebie. Cała Kora. Państwo przyjadą na pewno - nawet w odwiedziny do Kory, żeby ją oswoić. Sunia jest wciąż z Gromem - razem śpią, razem się bawią. Podchodzi grzecznie i słucha komend, ale wciąż widać lęk, kiedy np. trzymam smycz w ręku - zaczyna dygotać...Pewnie myśli, że zaraz gdzieś znów ją wpakuję i pojadę zrobić bóla. Na spacerki chodzi luzem i trzyma się Arona, albo jest pilnowana przez Carmen ;)