bela51 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Emi, mam zdjęcia od Cantadory, jutro bedzie bazarro na dwa psy. Wytypuj tego drugiego. Quote
Emigrantka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Iza- absolutnie na Ciebie sie tu zdaje... Twoja ciezka robota ja tylko podalam co mialam, co bedzie wystawiane? Jak chcesz to podeslij mi zdjecia tego co bedzie wystawione (maila wyslalam na PM do Ciebie) to podpowiem cos moze z opisami? Buzka Quote
bela51 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Bardzo mnie ciekawi, czy Państwo odezwali sie do Czarodziejki? Czy chcieliby Koreczka zamiast starszych dam ? Quote
Agmarek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Mnie też to diabelnie ciekawi. Kciuki trzymam kciuki trzymam kciuki trzymam... Quote
patrycja sz. Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 czekam na mamę i dzwonimy do pani Diany , mamy nadzieję , że będziemy mogły odebrać Koreczka w piątek .. :) łóżeczko już pościelone .;) Quote
Agmarek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='patrycja sz.']czekam na mamę i dzwonimy do pani Diany , mamy nadzieję , że będziemy mogły odebrać Koreczka w piątek .. :) łóżeczko już pościelone .;)[/QUOTE] [B]Witaj Patrycjo [/B]Bardzo się cieszymy, cieszymy, cieszymy :multi: Quote
Zofija Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='Cantadorra']Czyli co? Jednak Korcia?[/QUOTE] Włąśnie też nie wiem, ale Czarodziejka radzi Korę, a domek naprawdę super, która kolwiek z nich tam trafi to myślę, że będzie szczęśliwa Quote
Emigrantka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Psice obie sa u Czarodziejki, ona najlepiej doradzi ktora sie w nowym domu i z inna psica najlepiej odnajdzie. Ktorakolwiek pojedzie, wyglada ze dobrze trafi wiec trzymamy kciuki.... Quote
pirania15_15 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Korcia po psku widać, że kochana dziewczyna :) Pytanie tylko czy się dogadają z nową współlokatorką :) Warto by było ten problem sprawić. Z resztą -właścicile wiedzą jaki charakter ma ich psiak :) Dominujący, uległy? Bo starcia na bank będą. Psy przecież muszą ustalić hierarchię. Quote
Zofija Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='pirania15_15']Korcia po psku widać, że kochana dziewczyna :) Pytanie tylko czy się dogadają z nową współlokatorką :) Warto by było ten problem sprawić. Z resztą -właścicile wiedzą jaki charakter ma ich psiak :) Dominujący, uległy? Bo starcia na bank będą. Psy przecież muszą ustalić hierarchię.[/QUOTE] no i właśnie dlatego Czarodziejka poleca Korę Quote
bela51 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 A tu Koreczkowi kasy przybyło. 135 zl z bazarku i 10 zl od pirania15_15.:loveu: Jak pojedzie to bedzie dla innej bidy.:lol: Quote
Emigrantka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 na transport nie bedzie potrzeba? Quote
bela51 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='Emigrantka']na transport nie bedzie potrzeba?[/QUOTE] Szczególy transportu jeszcze nie sa mi znane. Zresztą Kora zostanie jeszcze conajmniej z tydzien, aby psychicznie doszła do siebie po traumie sterylkowej. Quote
Emigrantka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Acha.... to Portos musi czekac ten tydzien chyba? I zacznie sie zebranie na deklaracje dla nastepnego......bidulca :( Moj lezy brzuchem do gory na wersalce i baki puszcza, zaraz umre chyba..bleeeeeeeeeeeeee Quote
bela51 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Nie wiem, czy musi czekac. Nie orientuje sie jak jest z miejscami u Czarodziejki. Quote
Czarodziejka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Dziewczynki, otóż Kora prawdopodobnie ma już nowy domek :) Rozmawiałam z panią zainteresowaną adopcją i zgodnie stwierdziłyśmy, że nie Carmen, a Kora. Carmi jest zbyt dominująca i sunia pani rówież nie daje sobie w pysk plunąć, więc młodziutka, uległa, wystraszona Kora jest najlepszą kandydatką :) Państwo nas chyba wkróce odwiedzą, żeby Korniszonek się przyzwyczaił :) W każdym razie domek czeka !!! Quote
Cantadorra Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Zapraszam serdecznie na bazarek dla dzieci i nastolatków na rzecz onków: [URL="http://www.dogomania.193520-Rzeczy-dla-maluszk%C3%B3w-i-tych-troche-starszych-na-ONki-Sare-i-Leo-do-5.10.br"]http://www.dogomania.pl/threads/1935...Leo-do-5.10.br[/URL] Quote
Agmarek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Juhu !!! Strasznie się cieszę !!! :multi: Korunia zasłużyła na cudowny domek :loveu: Quote
Czarodziejka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Agmarku, a ty masz psuja jakiegoś ponoć na oku? Quote
Agmarek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Czarodziejka']Agmarku, a ty masz psuja jakiegoś ponoć na oku?[/QUOTE] Taak :oops: i to jakiego...:oops: [url]http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-Welsh-musi-opu%C5%9Bci%C4%87-Dt-hotel-czy-schron-Deklaracje-zn%C3%B3w-potrzebne[/url] Quote
Czarodziejka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Agmarku, to jakiś koszmar!!!!! Quote
Agmarek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Czarodziejka']Agmarku, to jakiś koszmar!!!!![/QUOTE] Wiem :oops: ale nie umiem spisać go na straty :shake: Quote
bela51 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 A co tam u Koreczka? Nawet nie wie, co go czeka, a tu przeprowadzka w planie... Czy Panstwo zapowiedzieli, kiedy przyjada poznać swoja nową PIĘKNĄ SUNIĘ ? Quote
Czarodziejka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Koreczek nockę spędził bardzo aktywnie - kalosze tzta i psi koc wytarmoszone na deszcz, wiadro plastikowe na środku podwórka, dziura pod płotem ;) I poranne uśmiechnięcie na pysku z uszami położonymi za siebie. Cała Kora. Państwo przyjadą na pewno - nawet w odwiedziny do Kory, żeby ją oswoić. Sunia jest wciąż z Gromem - razem śpią, razem się bawią. Podchodzi grzecznie i słucha komend, ale wciąż widać lęk, kiedy np. trzymam smycz w ręku - zaczyna dygotać...Pewnie myśli, że zaraz gdzieś znów ją wpakuję i pojadę zrobić bóla. Na spacerki chodzi luzem i trzyma się Arona, albo jest pilnowana przez Carmen ;) Quote
Recommended Posts