katik Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']Ciekawe, co za kretyn wymyslił ten termin......[/QUOTE] a co ci się w tym terminie nie podoba? Quote
M&S Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='katik']a co ci się w tym terminie nie podoba?[/QUOTE] Jak zapewne wiesz 1 sierpnia w Warszawie obchodzi się rocznicę wybuchu Powstania Warszawskiego....... Quote
katik Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wiem co to za data, ale co ma jedno do drugiego? :roll: Quote
M&S Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Jak to co?!!!! Jest to delikatnie mówiąc nietakt w stosunku do Powstańców (zmarłych i żyjących). pewne rocznice powinny skanieć do refleksji, wyciszenia itd. itp. uczczenia tamtych wydarzeń i ludzi. Madonna może zaśpiewać w innym terminie. Quote
katik Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Podejrzewam, że Z Madonną czy bez kto ma zamiar uczcić ten dzień to i tak zrobi to. Trzeba pamiętać takie dni, ale bez przesady. Może niedługo będzie zakaz organizowania jakichkolwiek imprez w takie rocznice. Quote
M&S Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wiesz ja jestem Warszawianką od pokoleń i w tej kwestii zdania nie zmienię, a przesady w tym nie ma..... Quote
katik Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Zawsze miasto mogło się nie zgodzić na taki termin koncertu, ale dla nich to tylko czysty zysk. Quote
M&S Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Jeżeli w Urzędzie miasta pracują osoby niepochodzące z Warszawy, to brak im zwykłego wyczucia.....a szkoda. Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='katik']Zawsze miasto mogło się nie zgodzić na taki termin koncertu, ale dla nich to tylko czysty zysk.[/QUOTE] Katik ma rację,a może napiszcie(Wy warszawiacy)że Wam ten termin nie odpowiada,to może zmienią termin do póki jest jeszcze czas pozdrawiamy:) Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 (edited) [COLOR="#ff8c00"]Dzisiaj byłam w pracy z Oscarkiem,a kierownik to mało zawału nie dostał i zrąbał ochroniarza za to że mnie wpuścił z Księciuniem na górę,będę musiała się jakoś biednemu ochroniarzowi zrehabilitować,no może go na kawę zaproszę:) [/COLOR] [COLOR="red"]poprosiłam Panią admin aby przeniosła topik mojego Syneczka do działu kundelków,już wyjaśniam dlaczego: otóż moje maleństwo nie ma rodowodu,i nie chcę żadnych niesnasek [/COLOR] pozdrawiamy Edited February 15, 2012 by unikatowydiament Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ale jest przecież w typie rasy ;) Komuś nie pasowało, że Oscar jest w galerii American Staffordshire Terrier?? Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='magdabroy']Ale jest przecież w typie rasy ;) Komuś nie pasowało, że Oscar jest w galerii American Staffordshire Terrier??[/QUOTE] no niestety tak,nie raz tak już jest,a Ja mam dość głupich podchodów i gadek wiem że nie potrzebnie się przejmuję,powinnam ich olać i już Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jeśli to ma poprawić Twoje samopoczucie, to ok ;) Ja bym to olała ;) Ale ja wogóle mam gdzieś, co o mnie mówią/myślą ;) Znam swoje wady i zalety, a jak komuś coś nie pasi, to nie musi być moją/moim Koleżanką/kolegą ;) Nikogo na siłę przy sobie nie trzymam :) Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='magdabroy']Jeśli to ma poprawić Twoje samopoczucie, to ok ;) Ja bym to olała ;) Ale ja wogóle mam gdzieś, co o mnie mówią/myślą ;) Znam swoje wady i zalety, a jak komuś coś nie pasi, to nie musi być moją/moim Koleżanką/kolegą ;) Nikogo na siłę przy sobie nie trzymam :)[/QUOTE] Masz świętą rację będę musiała nad Sobą popracować i zmienić i to i owo:) Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ja tez bym to olala szczegolnie ze w regulaminie jest napisane tak: jesli dziala, zaraz spr [B]8.GALERIE[/B] a) FOTOBLOGI - jeden użytkownik może utworzyć jedną galerię - w tym dziale galerie tworzą użytkownicy,którzy posiadają kilka psów różnych ras oraz inne zwierzęta b) GRUPY FCI oraz GRUPA "Extra" - [B]na grupach galerie tworzą użytkownicy, którzy posiadają psy rasowe lub w typie rasy oraz kundelki[/B] - użytkownicy, którzy nie chcą mieć galerii na Fotoblogach a posiadają kilka psów różnych ras, mają do wyboru jedną wspólna galerię na wybranej przez siebie grupie lub dla każdego psa osobną, na grupie do której jest przyporządkowany Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 tylko że Ja już napisałam do administratora i czekam na reakcje:( Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='unikatowydiament']tylko że Ja już napisałam do administratora i czekam na reakcje:([/QUOTE] To trzeba bylo sie tak nie spieszyc :) Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='unikatowydiament']tylko że Ja już napisałam do administratora i czekam na reakcje:([/QUOTE] To napisz, że bardzo przepraszasz, ale jeśli jednak nie robi to problemu, to chcesz zostać w tym dziale, w którym obecnie jesteś ;) Quote
lula2010 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 obejrzalam galeryjke-syyynus cudny:-) moja 12-letnia Foxy(Buba) jest TTB i ja nie robie ztego problemu ,a ze innym przeszkadza?spuscmy zaslone milczenia;-) mlodsza bulwa (ta ciemna) miala rodowodowych rodzicow(ale sama papierow nie ma),co nie znaczy ,ze kochamy ja mniej:-),starsza bulwa jest po przejsciach i nie wiemy czy ma papiery(nie istotne to dla nas);persica (TM) tez nie miala papierow i dala nam wspaniale 11-lat razem:-) pozdrawiamy :-) Quote
phase Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Zapraszam do Żabciowej galeryjki. :D [url]http://www.dogomania.pl/threads/223167-Moje-kud%C5%82ate-szcz%C4%99%C5%9Bcie[/url]. Quote
Karro Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Nie przejmuj się takimi ludźmi, szkoda nerwów :) Quote
bira Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 A czym Ty się przejmujesz? Jak komuś nie pasuje Twoja galeria, to nie musi tutaj wchodzić. Quote
Patik Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Popieram zdanie wszystkich. Najważniejsze ,że nam nie przeszkadza:P:P Quote
Recommended Posts