Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='katik']a co ci się w tym terminie nie podoba?[/QUOTE]

Jak zapewne wiesz 1 sierpnia w Warszawie obchodzi się rocznicę wybuchu Powstania Warszawskiego.......

Posted

Jak to co?!!!! Jest to delikatnie mówiąc nietakt w stosunku do Powstańców (zmarłych i żyjących). pewne rocznice powinny skanieć do refleksji, wyciszenia itd. itp. uczczenia tamtych wydarzeń i ludzi.
Madonna może zaśpiewać w innym terminie.

Posted

Podejrzewam, że Z Madonną czy bez kto ma zamiar uczcić ten dzień to i tak zrobi to.
Trzeba pamiętać takie dni, ale bez przesady. Może niedługo będzie zakaz organizowania jakichkolwiek imprez w takie rocznice.

Posted

[quote name='katik']Zawsze miasto mogło się nie zgodzić na taki termin koncertu, ale dla nich to tylko czysty zysk.[/QUOTE]

Katik ma rację,a może napiszcie(Wy warszawiacy)że Wam ten termin nie odpowiada,to może zmienią termin do póki jest jeszcze czas

pozdrawiamy:)

Posted (edited)

[COLOR="#ff8c00"]Dzisiaj byłam w pracy z Oscarkiem,a kierownik to mało zawału nie dostał i zrąbał ochroniarza za to że mnie wpuścił z Księciuniem na górę,będę musiała się jakoś biednemu ochroniarzowi zrehabilitować,no może go na kawę zaproszę:)
[/COLOR]

[COLOR="red"]poprosiłam Panią admin aby przeniosła topik mojego Syneczka do działu kundelków,już wyjaśniam dlaczego:

otóż moje maleństwo nie ma rodowodu,i nie chcę żadnych niesnasek
[/COLOR]
pozdrawiamy

Edited by unikatowydiament
Posted

[quote name='magdabroy']Ale jest przecież w typie rasy ;) Komuś nie pasowało, że Oscar jest w galerii American Staffordshire Terrier??[/QUOTE]

no niestety tak,nie raz tak już jest,a Ja mam dość głupich podchodów i gadek
wiem że nie potrzebnie się przejmuję,powinnam ich olać i już

Posted

Jeśli to ma poprawić Twoje samopoczucie, to ok ;)
Ja bym to olała ;) Ale ja wogóle mam gdzieś, co o mnie mówią/myślą ;) Znam swoje wady i zalety, a jak komuś coś nie pasi, to nie musi być moją/moim Koleżanką/kolegą ;) Nikogo na siłę przy sobie nie trzymam :)

Posted

[quote name='magdabroy']Jeśli to ma poprawić Twoje samopoczucie, to ok ;)
Ja bym to olała ;) Ale ja wogóle mam gdzieś, co o mnie mówią/myślą ;) Znam swoje wady i zalety, a jak komuś coś nie pasi, to nie musi być moją/moim Koleżanką/kolegą ;) Nikogo na siłę przy sobie nie trzymam :)[/QUOTE]

Masz świętą rację
będę musiała nad Sobą popracować i zmienić i to i owo:)

Posted

Ja tez bym to olala szczegolnie ze w regulaminie jest napisane tak: jesli dziala, zaraz spr

[B]8.GALERIE[/B]

a) FOTOBLOGI
- jeden użytkownik może utworzyć jedną galerię
- w tym dziale galerie tworzą użytkownicy,którzy posiadają kilka psów różnych ras oraz inne zwierzęta

b) GRUPY FCI oraz GRUPA "Extra"
- [B]na grupach galerie tworzą użytkownicy, którzy posiadają psy rasowe lub w typie rasy oraz kundelki[/B]
- użytkownicy, którzy nie chcą mieć galerii na Fotoblogach a posiadają kilka psów różnych ras, mają do wyboru jedną wspólna galerię na wybranej przez siebie grupie lub dla każdego psa osobną, na grupie do której jest przyporządkowany

Posted

[quote name='unikatowydiament']tylko że Ja już napisałam do administratora i czekam na reakcje:([/QUOTE]

To napisz, że bardzo przepraszasz, ale jeśli jednak nie robi to problemu, to chcesz zostać w tym dziale, w którym obecnie jesteś ;)

Posted

obejrzalam galeryjke-syyynus cudny:-) moja 12-letnia Foxy(Buba) jest TTB i ja nie robie ztego problemu ,a ze innym przeszkadza?spuscmy zaslone milczenia;-) mlodsza bulwa (ta ciemna) miala rodowodowych rodzicow(ale sama papierow nie ma),co nie znaczy ,ze kochamy ja mniej:-),starsza bulwa jest po przejsciach i nie wiemy czy ma papiery(nie istotne to dla nas);persica (TM) tez nie miala papierow i dala nam wspaniale 11-lat razem:-) pozdrawiamy :-)