Oscar Patric Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 O 15.01.2016o15:56, marta1624 napisał: Ślicznotek z niego <3 dziękuję :) Zaś mamy śnieg,zaliczyłam test na "5",siostra pojechała na studniówkę,wzięłam się za sprzątanie domu.Dopadło mnie po raz kolejny zmęczenie,ale nie wiem z czego?! Quote
Oscar Patric Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 III semestr zaliczony,spacerek z Księciuniem też,Syno dzisiaj trochę sanki z małym Filipkiem pociągnął,ale radochy było co nie miara,małe wspominki :) Quote
*Magda* Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Ja chyba do wiosny muszę przestać wchodzić na dogo, bo w każdej galerii śnieg :P Quote
Oscar Patric Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 21 godzin temu, magdabroy napisał: Ja chyba do wiosny muszę przestać wchodzić na dogo, bo w każdej galerii śnieg :P kurierem Ci podeśle 11 godzin temu, Gabryjella napisał: ale on ma poważną minę na wszystkich zdjęciach, normalnie panisko oj tak z niego Księciulek pełną gębą ;) Quote
*Magda* Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 2 godziny temu, Oscar Patric napisał: kurierem Ci podeśle Czekam :D Quote
Oscar Patric Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 O 20.01.2016o13:24, magdabroy napisał: Czekam :D oki ;) Ale nocki męczące są,dobrze że mogę pracę z organizacji brać do domu,za raz za nią się biorę. Dopięłam klienta na "ostatni guzik"-w odszkodowaniach,teraz na pieniądze czekamy :) Wczoraj znowu sypał śnieg,a Księciunio przeszczęśliwy,cieczył się jak głupi :) Ojciec przyniósł Synowi 3 słoiki zupki,a braciszek przywiózł mięso,tym razem cielęcinkę oraz koninę,a także jajca z domowej fermy,a moje kochanie ma jutro przywieść ryż,kaszę,mineralną.A Ja na kuriera czekam,który z resztą jedzenia z Almy ma przywieść dla Księciulka :) Miłego dzionka i łapka od Księciulka :) piję kawkę i za pracę się biorę Quote
mar....ka Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 też wczoraj wspominałam malutkiego Shadowa, w ogóle jak patrzę na te zdjęcia z kwiatkami , to chcę WIOSNĘ!!!!!!! Quote
Oscar Patric Posted May 24, 2016 Author Posted May 24, 2016 Hej :) Potrzebowałam czasu aby pozbierać myśli,już 3 miesiące temu zakończyłam na zawsze związek z Marcinem,boli,zła jestem ale cóż nie raz tak w życiu jest,na stacji już 5 miesięcy pracuję a od miesiąca w fundacji,pomagamy chorym dzieciaczkom,miałam szczęście po zatrudnili mnie jako asystentkę prezesa :) Zaczęłyśmy z Synkiem chodzić na wędrówki,aby poprawić formę,mamy na razie 13 km,bo niestety brak czasu(praca,szkoła) oraz często pada deszcz,obie z siostrą w czerwcu szkołę kończymy. Zakochałam się w Ragdollach,oglądam filmiki i czytam forum,planuję pojechać na wystawę kotów,w październiku u Nas ma być dwudniowa:) Quote
mar....ka Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Bardzo ładna kuchnia, przykro mi z powodu rozstania.... Quote
Oscar Patric Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 Hej,Synek niektore koty lubi a inne nie.Ale kot nie bedzie jeszcze tak szybko,brak czasu,doby mi brakuje.A po drugie musze zdrowie zrechabilitowac bo siadlo.Mialam zapalenie lewego kolana a teraz mam zapalenie lewego srodkowego ucha,juz miesiac mi dokucza. Quote
Oscar Patric Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 Mamusiu Choć serduszko moje małe,Tobie dziś oddaje całe.byś na zawsze pamiętałaI podziękę moją znała.Za to wszystko coś zrobiła,Za to żeś mnie urodziła,I że byłaś mą ostoją,Za to żeś jest matką moją.Ślę życzenia a nie kwiatkiOraz miłość na Dzień Matki. Quote
Oscar Patric Posted May 27, 2016 Author Posted May 27, 2016 Im Syno starszy tym lepszy,bardziej robi się otwarty,co raz lepiej się z Nim dogadujemy,bardziej się stara,wkłada serce w to co robi.Kiedyś było to nie do pomyślenia,braciszek wziął Oscarka ze sobą na dwa pół maratony,fajnie się spisał,ale były to już Oscarka ostatnie.Chociaż nie znoszę tego,ale mój Niuniuś niestety się starzeje,ma mniej siły,więcej śpi i odpoczywa.Brat mówi że lepiej zabierać go na wędrówki,bo mniej męczą go niż bieganie. Quote
Tyśka) Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 W końcu Was odnalazłam <3 Witajcie ponownie. Oscarek trzyma formę! Quote
Oscar Patric Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 O 27.05.2016 o 22:52, Paulina94 napisał: Śliczny :) 19 godzin temu, dOgLoV napisał: Sliczna kuchenka <3 A Oscarek cudowny <3 dzięki Dziewczyny :) Quote
Oscar Patric Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 3 godziny temu, Tyś napisał: W końcu Was odnalazłam <3 Witajcie ponownie. Oscarek trzyma formę! hej,dzięki Ostatnio ostro się wzięłam za niego,był tak gruby,nie miał wcięcia w tali,schudł 3,5 kg,tak jeszcze 2/3 kg i będzie wyglądał jak człowiek ;) Quote
Recommended Posts