Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 15.01.2016o15:56, marta1624 napisał:

Ślicznotek z niego <3

dziękuję :)

Zaś mamy śnieg,zaliczyłam test na "5",siostra pojechała na studniówkę,wzięłam się za sprzątanie domu.Dopadło mnie po raz kolejny zmęczenie,ale nie wiem z czego?!

Posted
21 godzin temu, magdabroy napisał:

Ja chyba do wiosny muszę przestać wchodzić na dogo, bo w każdej galerii śnieg :P

kurierem Ci podeśle

11 godzin temu, Gabryjella napisał:

ale on ma poważną minę na wszystkich zdjęciach, normalnie panisko

oj tak z niego Księciulek pełną gębą ;)

Posted
O 20.01.2016o13:24, magdabroy napisał:

Czekam :D

oki ;)

Ale nocki męczące są,dobrze że mogę pracę z organizacji brać do domu,za raz za nią się biorę. Dopięłam klienta na "ostatni guzik"-w odszkodowaniach,teraz na pieniądze czekamy :) Wczoraj znowu sypał śnieg,a Księciunio przeszczęśliwy,cieczył się jak głupi :)

Ojciec przyniósł Synowi 3 słoiki zupki,a braciszek przywiózł mięso,tym razem cielęcinkę oraz koninę,a także jajca z domowej fermy,a moje kochanie ma jutro przywieść ryż,kaszę,mineralną.A Ja na kuriera czekam,który z resztą jedzenia z Almy ma przywieść dla Księciulka :)

Miłego dzionka i łapka od Księciulka :)

piję kawkę i za pracę się biorę

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Hej :)

Potrzebowałam czasu aby pozbierać myśli,już 3 miesiące temu zakończyłam na zawsze związek z Marcinem,boli,zła jestem ale cóż nie raz tak w życiu jest,na stacji już 5 miesięcy pracuję a od miesiąca w fundacji,pomagamy chorym dzieciaczkom,miałam szczęście po zatrudnili mnie jako asystentkę prezesa :)

Zaczęłyśmy z Synkiem chodzić na wędrówki,aby poprawić formę,mamy na razie 13 km,bo niestety brak czasu(praca,szkoła) oraz często pada deszcz,obie z siostrą w czerwcu szkołę kończymy.

Zakochałam się w Ragdollach,oglądam filmiki i czytam forum,planuję pojechać na wystawę kotów,w październiku u Nas ma być dwudniowa:)

12832406_608836839282122_6097877300116996035_n.jpg

10410706_608836609282145_223514291945439471_n.jpg

12805951_608836502615489_5234999298641649384_n.jpg

Posted

Hej,Synek niektore koty lubi a inne nie.Ale kot nie bedzie jeszcze tak szybko,brak czasu,doby mi brakuje.A po drugie musze zdrowie zrechabilitowac bo siadlo.Mialam zapalenie lewego kolana a teraz mam zapalenie lewego srodkowego ucha,juz miesiac mi dokucza.

Posted

Mamusiu 

Choć serduszko moje małe,
Tobie dziś oddaje całe.
byś na zawsze pamiętała
I podziękę moją znała.
Za to wszystko coś zrobiła,
Za to żeś mnie urodziła,
I że byłaś mą ostoją,
Za to żeś jest matką moją.
Ślę życzenia a nie kwiatki
Oraz miłość na Dzień Matki.

Posted

Im Syno starszy tym lepszy,bardziej robi się otwarty,co raz lepiej się z Nim dogadujemy,bardziej się stara,wkłada serce w to co robi.Kiedyś było to nie do pomyślenia,braciszek wziął Oscarka ze sobą na dwa pół maratony,fajnie się spisał,ale były to już Oscarka ostatnie.Chociaż nie znoszę tego,ale mój Niuniuś niestety się starzeje,ma mniej  siły,więcej śpi i odpoczywa.Brat mówi że lepiej zabierać go na wędrówki,bo mniej męczą go niż bieganie.

20160527_174839.jpg

Posted
3 godziny temu, Tyś napisał:

W końcu Was odnalazłam <3 Witajcie ponownie.
Oscarek trzyma formę!

hej,dzięki

Ostatnio ostro się wzięłam za niego,był tak gruby,nie miał wcięcia w tali,schudł 3,5 kg,tak jeszcze 2/3 kg i będzie wyglądał jak człowiek ;)