Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super jest,w końcu mam wszystko co chciałam mieć,swój 10 letni plan zrealizowany,ale żeby nie było kolejny już się"robi":evil_lol:,wczoraj od kierowniczki dostałam kalendarz Ferrari,przyszła także paczka dla Księcia - 15 kg suchej karmy z gratisem.Jutro na zabawę karnawałową z koleżankami idę,trzeba się wyszumieć,póki czas:eviltong:

Posted

[COLOR=#800080]
Hej:)

Dzisiaj Księciuniowi rosołek ugotowałam,a na kolacje mam upieczone domowe słodkie bułeczki,dzięki też mam nadzieję że zabawa będzie przednia:)Synek po długim spacerku,teraz dupsko grzeje przy kominkowym,nawet studia już sobie wybrałam[/COLOR]:eviltong:

Posted

[quote name='Ty$ka']Udanej zabawy :D[/QUOTE]

[quote name='qmu']no to mega imprezy Tobie, a Oskarkowi buziola w ten mokry nochal :)[/QUOTE]
dzięki,zabawa super,niedawno wstałam:eviltong:,4 nocki po 12h,jak to wytrzymam?

[quote name='sportdog']śliczny :D wycałuj go :)[/QUOTE]

dzięki,Synek wycałowany:)
W końcu siostra znalazła sobie studia:multi:,ale dopiero za 2 lata,ale sami wiecie że czas szybko zmyka,odkładam kaskę na kastracje Księcia,jego zdrowie jest ważniejsze,nie chcę aby dostał prostaty albo raka jąder.

Posted

[quote name='Aleksandra95']Pozdrawiamy :loveu:[/QUOTE]
My także serdecznie :)

[quote name='bety']Leniuszek :)
[URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/20131205_130423_zps848efb90.jpg[/URL]

Pzdr[/QUOTE]
i to jaki:eviltong:

[quote name='phase']Zjadłabym rosołek :lol:[/QUOTE]
to wpadaj śmiało kochana:)

[quote name='Besti']Czeeeeeść ale się u Was dzieje :D
Marcin? Można coś więcej? :D[/QUOTE]
oj,tak,z Marcnem spotykamy się od 3/5 miesiąca,po mału jest co raz lepiej,zakchana jestem w Nim po samiutkie uszy:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:,a najważniejsze że Chłopaki się polubli:multi::loveu:

[quote name='Izabela124.']Witam się :)[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Witamy się wieczorkiem :)[/QUOTE]
a My witamy się popołudniem:)

Posted

[quote name='Ty$ka']To trzymam kciuki za Ciebie i Marcina :)[/QUOTE]

Nie dziękuję aby nie zapeszyć,jedziemy w tm miesiącu zrobić rntgen bioder i łokci Synkowi,a potem jak co roku badanie:morfologia,bochemia oraz ekg serduszka.

Posted

Za 15 dni Synek skńczy 7 la,a za 2 miesiące będzie 7 lat,jak zmienił Nasze życie o 180 stopni,w dniu przybycia:)Mam nadzieję,że chciaż jeszcze 7 lat,abyło by super gdyby było więcej,był z Nami,jes całym moim życiem,moją,miłością,skarbeńkiem i syneczkem:loveu:,nie zmienłabym go za żadne skarby świata na interka abo inną rasę chociaż nie razz równowagi ptraił i nadal potrafi wyprowazić:evil_lol:.My mamy wszystko,nic Nam nie brakuje,Nasz duet jest nie z tej ziem,nie idzie go inaczej określić.Z każdym rokiem mieszkania wspólie,Nasza więź się wzmacnia,a każdy rok dużo w Nasze życie wnosi,już nie wobrażam sobie,a nawet nie amiętam jak to było kiedy Synka z Naminie było,nawet nie chcę już wiedzieć,jest wspaniale.Tak samo jestem mega szczęśliwa że Synek i Marcin się plubilia także,że Ewelina dziewczyna brata,polbiła Oscarka,nie boi się już go,nawet razem z bratem i Księciem chodzą na spaceri.A także mamy kilkoro dobrych znajomyh,którzy Nasl ubią i czują się dbrze w Naszym towarzystwie:loveu:.

Posted

[quote name='Sonka95']Coś sporo tych 7 :diabloti: Pięknie piszesz o Oskarku :loveu: :loveu:[/QUOTE]
no dzięki,wiesz bardzo cieszy jak Ktoś Twoją pracę doceni,najgożej jest jak Ty dajesz całe swoje serce,zapewniasz dosknałą opekę itd,itp,a tu mądry inaczej :mad:robi z Ciebe potwora który na nic nie zasługuje,a gdzie psy naprawdę mają źle,tam cicho sza:angryy:

Posted

u Was 7 latem a u nas jutro roczek od dnia adopcji ;) czas leci ...
trzymam kciuki za wzorcowe wyniki :)

co do ludzi mądrzejszych to się nie przejmuj, zawsze znajdzie się ktoś komu coś będzie przeszkadzać :)