Oscar Patric Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 hej Kochane:) Na dworze jest zimno,ale nie pada,widziałam ostatnio taką śliczną podusię,muszę ją kupić Syneczkowi,aż chora na nią jestem:eviltong:,Braciszek przywiózł domowe jajca,warzywa i mięcho z królika i kaczki dla Księcia,a na obiad robi rosół z domowych kurcząt,na domowym makaronie pycha,Syno nie może się doczekać,lata i gapi się co chwila na piec z garnkiem:evil_lol:,taki boroczek głodny.Po południu idziemy na długi spacerek,nie dawno przeczytałam w necie,że adwokaci z Rybca są do dupy,trzeba będzie gdzie indziej poszukać,nie mam zamiaru apelacji przegrać:angryy: Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Super, że walczysz - rozeznaj się wśród znajomych, kogo polecają. A jak to podusia? :D Quote
Sonka95 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Jak kupisz to zrób zdjęcie podusi :cool3: Quote
kamilka91 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie tej całej sprawy... Głaski dla Księciunia :loveu: Quote
Oscar Patric Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Jak kupię podusię,o fotkę zrobię,głask przekażę,jak tylko Księciu wróci ze spacerku,w nocy i rano lało,a teraz nawet słońce świeci.Nie dziękujemy aby nie zapeszyć. Quote
Buszki Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Witamy się pogodnie,u nas też dzisiaj się rozpogodziło i mam nadzieję,że prognozy na następne dni nie kłamią,bo jakoś nie zależy mi na ochłodzeniu :). Quote
bety Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='unikatowydiament']nie ugryzł,Oscar lubi bardzo ludzi. Synek musiał się odbraniać przed atakiem psa tego chłopaka,mówiłam to w sądzie,że on swojego psa zawsze prowadzi bez smyczy szczuje na inne psy,ale sądu to nie obchodzi,mamy w Polsce po prosu chore prawo:angryy:[/QUOTE] W tym kraju robi się coraz gorzej, coraz więcej jest równych i równiejszych :shake:. Trzymam za Was kciuki. Pzdr Quote
Oscar Patric Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Buszki']Witamy się pogodnie,u nas też dzisiaj się rozpogodziło i mam nadzieję,że prognozy na następne dni nie kłamią,bo jakoś nie zależy mi na ochłodzeniu :).[/QUOTE] rano dość zimno,teraz trochę lepiej [quote name='bety']W tym kraju robi się coraz gorzej, coraz więcej jest równych i równiejszych :shake:. Trzymam za Was kciuki. Pzdr[/QUOTE] szkoda słów [quote name='lula2010']nowa sesja Oskarka super :eviltong:[/QUOTE] dzięki:) Quote
Oscar Patric Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Aleksandra95']zaglądam i ja :)[/QUOTE] hejka:) znalazłam tai kaganiec,mam nadzieję że będzie ok [URL]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=11849&cat=17[/URL] Quote
phase Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 A nie wolisz mu kupić kaganiec, by mógł sobie porządnie otworzyć "paszczę? " [URL]http://img12.imageshack.us/img12/3423/1516034050.jpg[/URL] Quote
Leokadia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='phase']A nie wolisz mu kupić kaganiec, by mógł sobie porządnie otworzyć "paszczę? " [URL]http://img12.imageshack.us/img12/3423/1516034050.jpg[/URL][/QUOTE] Ten zdecydowanie lepszy,. Quote
M&S Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Witanko w czwarteczek :) Głaski dla Księciunia. Quote
Besti Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Oj Kochana teraz przeczytałam dopiero przez co Ty przechodzisz... Walcz o swoje i i Oskarka. Może by powołać biegłego który stwierdzi, że prawnie Oskar amstafem nie jest? Masz do tego prawo. Było w ogóle udokumentowane to, że Oskar pogryzł kogoś? Wiesz... Sędzia tak samo jak Policja jako osoba nieuczestnicząca w wydarzeniu stwierdza najczęściej jak wygodniej i po sprawie. Trzymam kciuki ;) Co do kagańca to jest wątek kagańcowy- zapytaj się tam o opinie, widziałam że ktoś już kiedyś wyrażał opinie na temat tego który wstawiłaś wyżej. Quote
Speedymania Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Witamy. Dawno tu nie byłam, ale o poduszce wiem i czekam aż będzie zdjęcie ! Współczuję ci, naprawdę ciężką masz sytuację. Trzymam kciuki, żeby to się już skończyło i pozytywnie dla ciebie oczywiście. Quote
Oscar Patric Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 witamy się:) Poczytam wątek na temat kagańców,wybiorę dla niego najlepszy,byliśmy dzisiaj sobie na ławce posiedzieć i po przemyślać to i owo.Głaski Księciuniowi przekażę. Quote
Kasi i Lena Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='unikatowydiament']hejka:) znalazłam tai kaganiec,mam nadzieję że będzie ok [URL]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=11849&cat=17[/URL][/QUOTE] Mam taki kaganiec dla mojej Fifki. Nie jest zły ale pies w nim nie otworzy pyszczka na cała szerokość. W jakiś stopniu otworzy bo Fifi jest w stanie w nim pić wodę i jeść smaczki. Plusem jest to że jest lekki i mięciutki. Quote
Oscar Patric Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Mam taki kaganiec dla mojej Fifki. Nie jest zły ale pies w nim nie otworzy pyszczka na cała szerokość. W jakiś stopniu otworzy bo Fifi jest w stanie w nim pić wodę i jeść smaczki. Plusem jest to że jest lekki i mięciutki.[/QUOTE] akurat czytałam o kagańcach,raczej wezmę Chopo,Księciu jak zacznie w nim kopać,trzaskać,to boję się że kaganiec Baskerville może nie wytrzymać,a Chopo powinien Quote
Kasi i Lena Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Jak ma go nosić na wszystkie spacery to zdecydowanie porządniejszy chopo. U nas kaganiec używany okazjonalnie , głównie do podróżowania komunikacją miejską. Quote
Oscar Patric Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Jak ma go nosić na wszystkie spacery to zdecydowanie porządniejszy chopo. U nas kaganiec używany okazjonalnie , głównie do podróżowania komunikacją miejską.[/QUOTE] tak,Syno będzie go nosił codziennie Quote
Recommended Posts