Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadamy na chwilę:)

Mam ostre zapalenie oskrzeli,dostałam nowe antybiotyki,może szybciej bym wyzdrowiała,ale muszę chodzić do pracy niestety.Dlatego że mają u Nas być zwolnienia,a Ci co pozostaną,będą mniej zarabiać(horreor):angryy:,jesteśmy po strajkach,mam nadzieję że coś pomogą,przecież by tu mieszkamy 25 lat(w maju).Księciunio je regularnie,przytył kilogram,ma okres puszczania bąków,każdego zasmradza jak się da:evil_lol:.Nie wiem,czy pracę utrzymam,pewnie znając życie:placz:będę musiała sobie poszukać nowej.Przez cały weekend pisałam na gg z Edkiem,było wszystko ok,dopóki nie spytałam się jaki ma metody wychowawcze do dzieci(jest zwolennikiem bicia i klapsowania:angryy:),więc zrezygnowałam z tej znajomości,z palantami nie mam zamiaru się spotykać.Piłuje siostrę z nauką,zaś za bardzo się leni:mad:
Jak wszystko ogarnę,dam znać,pozdrawiamy cieplutko,łapka od Księciunia:):)

Guest wolfheart
Posted

Masakra jakaś żeby chory w robocie za*ierdalac musiał.Zdrowiej dziewczyno!:Rose:

Posted

Część Dziewczyny:)

Niestety od pierwszego kwietnia jestem na bezrobociu:angryy::mad:,cholerka może tylko miesiąc,a może jednak dłużej,nie lubię mieć rąk związanych,aby ktoś mi decydował,ale nie mam niestety innego wyjścia.Za taką pensję jak mi za proponowano,to mogę im pokazać 4-litery:evil_lol:.Oczywiście sama także będę sobie szukać pracy,niestety u Nas w Rybniku nic nie ma albo kasjer albo barmanka albo praca w banku,żadna nie jest dobra dla mnie,muszę mieć nie stresującą pracę,taką jaką miałam obecnie,wiem że będzie cholernie ciężko.Byłam z Księciuniem na długim spacerku po lesie,wieje tak ze mało głowy nie urwie,ale Chłopak był nie miłosiernie szczęśliwy,a to jest najważniejsze.Wrócimy jak tylko wszystko ogarnę i po układam.