Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja to ogólnie z chęcią oglądnę wszystko co jest w miarę porządnie wyprodukowane. Chodzi tu m.in. o grę aktorską czy pracę kamery, jeśli wszystko będzie ok to nawet łzawy romans jestem w stanie obejrzeć.

Posted

[quote name='leónowa']Ja to ogólnie z chęcią oglądnę wszystko co jest w miarę porządnie wyprodukowane. Chodzi tu m.in. o grę aktorską czy pracę kamery, jeśli wszystko będzie ok to nawet łzawy romans jestem w stanie obejrzeć.[/QUOTE]
jak dla mnie współczesne filmy są do bani,najbardziej lubię te z lat 90,ostatnio widziałam "Życie Pi","Linkoln", "Nędznicy" i 5 część szklanej pułapki,tylko "Nędznicy" mi się podobał.Współczesnym filmom brakuje ikry i "i tego czegoś",nie raz mam wrażenie że Hollywood produkuje je tylko dla kasy

Posted

Dlatego Hollywoodu coraz mniej oglądam, skłaniam sie coraz bardziej ku angielskiemu kinu. Oglądałam ostatnio ''Anne Kareninę'' i muszę powiedzieć, że dość dobrze wyszedł, więc staram sie teraz szukać i ściągać tylko brytyjskie. ''Nędzników''(zgrzyta mi tu, że to w więszkości śpiewane) i ''Lincolna''(tu mnie przyciągnęło oczywiście nazwisko znanego reżysera) mam na dysku, ale jakoś czasu brakuje.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament'][COLOR=#ee82ee][SIZE=5]Oscar skacze 2,30m do kija za chaczonego na drzewie z rozpędu oczywiście[/SIZE][/COLOR]:multi:[/QUOTE]

brawo!:razz:

Posted

[quote name='unikatowydiament'][COLOR=#ee82ee][SIZE=5]Oscar skacze 2,30m do kija za chaczonego na drzewie z rozpędu oczywiście[/SIZE][/COLOR]:multi:[/QUOTE]

wow ... teraz to będzie pokonywał rekordy :)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Hejka:):):)[/QUOTE]
witamy:)

[quote name='marta.k9080']brawo!:razz:[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']wow ... teraz to będzie pokonywał rekordy :)[/QUOTE]
dzięki,może o ile nadal będzie miał z tego satysfakcję
byliśmy z Księciuniem na 1,5h spacerku,osioł ciągnął niesamowicie,mama miała czerwone ręce,nie wiem na co się tak nakrecił

Posted

[quote name='unikatowydiament']
dzięki,może o ile nadal będzie miał z tego satysfakcję
byliśmy z Księciuniem na 1,5h spacerku,osioł ciągnął niesamowicie,mama miała czerwone ręce,nie wiem na co się tak nakrecił[/QUOTE]

a gdzie byliście na spacerku ?

Posted

[quote name='Sonka95']a gdzie byliście na spacerku ?[/QUOTE]
w przyległym Radlinie,czekam aż będzie cieplej,aby iść na spacer do lasu

[quote name='phase']hej Oscarki. :loveu:[/QUOTE]
hej Aguś i Żabunia:) :)

Posted

[IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQkUZ457rrF_G78D2dmnxiyhHtXu3l6Cb9vtFytI6DYhxlWHpzp[/IMG]
Słonecznie się witamy :) i weekendowo pozdrawiamy ! Głaski dla Oskarka i łapeczka od Nero i Teki