Oscar Patric Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Błyskotka']Miłego dnia :)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']hello :loveu:[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Hej :) :) :)[/QUOTE] Witamy się:) Dostałam skierowanie do onkologa,mam zły bardzo wymaz krwi,jakoś nie mam ochoty,ale będę musiała iść do niego Quote
Oscar Patric Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Ty$ka']Cześć :) Ja akurat zaliczam się do tych, co nie kochają swojego psa. Lubię go, szanuję go, jest moim oczkiem w głowie, ale go nie kocham - to uczucie przeznaczyłam jedynie dla ludzi ;)[/QUOTE] [quote name='magdabroy'][URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0112_zps4d1c212d.jpg[/URL] jak ładnie za pozował :) Ja myślę, że to jest coś innego niż miłość, co czuje się do zwierząt ;) Ale, że nie bardzo wiadomo jak to nazwać, a jest to bardzo silne uczucie, to mówimy, że to miłość ;)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Ale ja to wiem... jednak ja nie kocham swoich zwierząt. Bo wtedy człowiek na wszystko patrzy inaczej, a posiadanie zwierząt wymaga jednak świeżego, z dystansu spojrzenia na to wszystko ;)[/QUOTE] Ja kocham Oscarka bardzo mocno,wiem że nie jest to miłość dla wszystkich ludzi,pewnie jest tak jak powiedziała Tereska,że we mnie jest ogrom miłości i musiałam coś z nią zrobić,więc przelałam na Syneczka Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='unikatowydiament']Ja kocham Oscarka bardzo mocno,wiem że nie jest to miłość dla wszystkich ludzi,pewnie jest tak jak powiedziała Tereska,że we mnie jest ogrom miłości i musiałam coś z nią zrobić,więc przelałam na Syneczka[/QUOTE] ja też kocham Lunkę,naprawdę kocham:loveu: ale to jest każdego indywidualna sprawa... trzymam bardzo mocno kciuki za Twoje zdrowie:p Quote
Oscar Patric Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Ty$ka']Cześć :) Ja akurat zaliczam się do tych, co nie kochają swojego psa. Lubię go, szanuję go, jest moim oczkiem w głowie, ale go nie kocham - to uczucie przeznaczyłam jedynie dla ludzi ;)[/QUOTE] [quote name='magdabroy'][URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0112_zps4d1c212d.jpg[/URL] jak ładnie za pozował :) Ja myślę, że to jest coś innego niż miłość, co czuje się do zwierząt ;) Ale, że nie bardzo wiadomo jak to nazwać, a jest to bardzo silne uczucie, to mówimy, że to miłość ;)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Ale ja to wiem... jednak ja nie kocham swoich zwierząt. Bo wtedy człowiek na wszystko patrzy inaczej, a posiadanie zwierząt wymaga jednak świeżego, z dystansu spojrzenia na to wszystko ;)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']ja też kocham Lunkę,naprawdę kocham:loveu: ale to jest każdego indywidualna sprawa... trzymam bardzo mocno kciuki za Twoje zdrowie:p[/QUOTE] Masz rację,szanuję każdego zdanie:) Jakoś się boję wizyty u onkologa,od 14 dni cały czas boli mnie serce,do tego prawe płuco i w mostku,a na dodatek jeszcze się zaziębiłam Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='unikatowydiament']Masz rację,szanuję każdego zdanie:) Jakoś się boję wizyty u onkologa,od 14 dni cały czas boli mnie serce,do tego prawe płuco i w mostku,a na dodatek jeszcze się zaziębiłam[/QUOTE] ja ogólnie odczuwam dyskomfort jak mam iść do lekarza...:roll: oj to nazbierało Ci się dolegliwości...:shake::calus: Quote
monia&nero Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='unikatowydiament']Masz rację,szanuję każdego zdanie:) Jakoś się boję wizyty u onkologa,od 14 dni cały czas boli mnie serce,do tego prawe płuco i w mostku,a na dodatek jeszcze się zaziębiłam[/QUOTE] ja też kocham swoje psiaki :) ojej onkolog? trzymam kciuki za Twoje zdrowie no i żeby te bóle nie miały podłoża onkologicznego Quote
Oscar Patric Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='marta.k9080']ja ogólnie odczuwam dyskomfort jak mam iść do lekarza...:roll: oj to nazbierało Ci się dolegliwości...:shake::calus:[/QUOTE] Ja zawsze nie mam zniechęcenia,kiedy trzeba iść do lekarz,a to jednak onkolog... [quote name='monia&nero']ja też kocham swoje psiaki :) ojej onkolog? trzymam kciuki za Twoje zdrowie no i żeby te bóle nie miały podłoża onkologicznego[/QUOTE] dziękuję Kochana:) Quote
Oscar Patric Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='magdabroy']Zdrówka ;) A kiedy idziesz do tego onkologa?[/QUOTE] najpierw muszę się umówić na wizytę Quote
Oscar Patric Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='Ty$ka']Trzymamy kciuki za zdrówko :)[/QUOTE] [quote name='Jessica89']zdrówka Kochana :loveu:[/QUOTE] [quote name='M&S']Ja też trzymam mooocno!!!!!!!!!!!![/QUOTE] [quote name='phase']Dużo, dużo zdróweczka![/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Również życzę tego samego :)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] [quote name='M&S']Hello Oskar:)[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Zdrówka życzymy :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='bety']Dużo zdrówka :) Pzdr[/QUOTE] Dziękuję bardzo,w poniedziałek jadę do Onkologa,i będę musiała jeszcze iść do Hematologa,zapowiadają zaś mrozy:placz:,dzisiaj byłam z mamą i Syneczkiem na długim spacerku,obiadek Oscunia dzisiaj zjadł w całości.Czuję się okropnie,w pracy a potem w domciu,mam zaplanowany "Dzień kobiet". Quote
Oscar Patric Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/detye_zps54346236.jpg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [url]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/detye_zps54346236.jpg[/url] ojej ale on słodko patrzy na tej fotce:loveu: Quote
Recommended Posts