Oscar Patric Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) Wkońcu do Was dotarłam :D[/QUOTE] aj,no tak pewnie dużo masz do nadrobienia:eviltong: Iza,Oscar siada przy mojej prawej nodze,luźno smycz do prawej ręki i komenda idziemy,a jak Synalek ciągnie komenda równaj,z jednoczesnym szarpnięciem do tyłu Quote
Ptysiak Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Aha:) Mam nadzieję, że Oscar w końcu przestanie ciągnąć zupełnie. Wystarczy Twoja cierpliwość i upartość i wszystko jest możliwe :) Quote
Oscar Patric Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Aha:) Mam nadzieję, że Oscar w końcu przestanie ciągnąć zupełnie. Wystarczy Twoja cierpliwość i upartość i wszystko jest możliwe :)[/QUOTE] On ma to jak jego tatuś(w większości On taki tatusiowy:eviltong:) że kilka metrów idzie przyklejony do nogi,potem ciągnie WP,a za jakiś czas idzie koło nogi.i to raczej się nie zmieni:mad:,Misiek się śmieje że to co w rodzinie to nie zginie:lol: Quote
Oscar Patric Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Oby Misiek tym razem nie miał racji ;)[/QUOTE] może,bo On ma zawsze racje,tak na 97%:lol: a u Syneczka to prawie wszystko jest od Atoska,i charakterek,umaszczenie,kolorek,tak samo noszą uszy i ogonek,tylko mają inną budowę ciała,Atos ma 60cm w kłębie i waży 42 kg,a Oscunia ma 50 cm i waży 28 kg:) Quote
Ptysiak Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 To zawsze zostaje jeszcze 3 % :evil_lol: O to sporego ma tatusia :) Quote
Oscar Patric Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='Ptysiak']To zawsze zostaje jeszcze 3 % :evil_lol: O to sporego ma tatusia :)[/QUOTE] tak,wiem:) ale zdjęć nie mam,bo jak PC trzeba było resetować to źle jego focie zgrałam,i nic nie zrobię(nawet Mariusz mój kumpel co jest świetnym informatykiem,mi nie zdołał,pomóc,Ja jestem mega zdolna,aby wszystko zepsuć jak się da:angryy:) Quote
Ptysiak Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='unikatowydiament']tak,wiem:) ale zdjęć nie mam,bo jak PC trzeba było resetować to źle jego focie zgrałam,i nic nie zrobię(nawet Mariusz mój kumpel co jest świetnym informatykiem,mi nie zdołał,pomóc,Ja jestem mega zdolna,aby wszystko zepsuć jak się da:angryy:)[/QUOTE] To bardzo Kobiece podobno :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='Ptysiak']To bardzo Kobiece podobno :evil_lol:[/QUOTE] wiem,wiem:lol: Halinka z pracy zakochała się w Oscarku,i chce abym go jej przywiozła,żeby mogła sobie go poznać(zna go z fotek) w środę ma dzień urlopu,więc jak nie będzie lało,ani nie będzie upału to z nim pojadę:) Quote
Oscar Patric Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Też mam nadzieje kiedyś poznać Oscarka :)[/QUOTE] nic nie stoi na przeszkodzie:lol: Quote
Kaaasia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Trzymam kciuki za owocną naukę ;) Jak dzisiaj przywiozłam Olka po 2 tygodniach ze wsi i się z nim przeszłam to mało rąk nie straciłam :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 powodzenia w dalszej nauce :) ja już się poddałam jeśli chodzi o oduczenie ciągnięcia, Maks ciągnie dużo mniej niż kiedyś i to mi wystarczy, bo na niego i tak nie ma siły która by go skłoniła do chodzenia przez cały spacer na luźnej smyczy Quote
Ty$ka Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 My również życzymy powodzenia - nie wolno się nigdy poddawać :) My wykorzystaliśmy kilka metod (m.in. drzewko i "taniec pijanej muchy") i na efekt nie trzeba było długo czekać ;) Quote
Oscar Patric Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 witanko w zimny i deszczowy poniedziałek:) domowy Ksieciuniu:) :) [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/DSC01641.jpg[/IMG] Quote
Kaaasia Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Witamy w słoneczny i nie deszczowy poniedziałek :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Kaaasia']Witamy w słoneczny i nie deszczowy poniedziałek :eviltong:[/QUOTE] ' a to macie super:) teraz jest za zimno,nawet Oscar nie chce iść na spacerek albo mamy zimno,albo zaś niesamowite upały,a Ja lubię lato jak jest tak ok24/26 stopni i jest w tedy git Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Dzień dobry :) U nas deszczyk pada, jest pochmurno i zimno... ale my taką pogodę kochamy :D Quote
Oscar Patric Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 My dzisiaj na spacerku ćwiczyliśmy chodzenie na smyczy przy nodze,miedzy czasie Oscar zostawał,leżał,siadał,dawał i łapkę i piątkę i zaś chodził przy nodze,no i oczywiście socjal,zero polowania na pieski i kotki,to jego najbardziej dekoncentruje:angryy: Quote
Oscar Patric Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 coś ze staroci:eviltong: [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/der2.jpg[/IMG] [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/der.jpg[/IMG] Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='unikatowydiament']My dzisiaj na spacerku ćwiczyliśmy chodzenie na smyczy przy nodze,miedzy czasie Oscar zostawał,leżał,siadał,dawał i łapkę i piątkę i zaś chodził przy nodze,no i oczywiście socjal,zero polowania na pieski i kotki,to jego najbardziej dekoncentruje:angryy:[/QUOTE] Spokojnie, wszystko jest do dopracowania. Tym bardziej, że chodzenie przy nodze a ignorowanie psów to dwie różnie rzeczy są ;) Dacie sobie radę =) Quote
Recommended Posts